Sari la conținut

sml

EX+
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.memoriesbox.blogspot.com
  • Yahoo
    vlad18ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Aprilia Sr 50 R 2007
  • Numar Moto
    B 03773

sml's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sml

    Service Scutere

    baterie normal ca am.. porneste la buton si la kick.
  2. sml

    Service Scutere

    am si eu o intrebare/problema: am un aprilia sr50r din 2007 si nu stiu daca e bine la relanti sa palpaie becurile stopul si faza scurta si au intensitate scazuta. cand bag gas unpic se aprind normal si nu mai palpaie. E normal asa ceva? sau ar trebui sa fie aprinse normal la relanti? mersi si asfalt uscat
  3. Din cate am vazut eu pe forum partea asta de scootere e cea mai dezorganizata, plina de offtopic si plina de noobs care nici macar nu au invatat sa scrie corect in limba romana, nu stiu cum sa se exprime si tot ce pot face e sa injure, jigneasca doar pe un forum; dar totusi au scootere. Absolut strigator la cer.
  4. Din cate am inteles de la cei de la United Motors, citez: " Nu are rost sa venim la salonul asta care e plin de chinezarii!" Si am intrebat de ce. Ca raspuns: " O sa mergem la primul salon international moto din romania cu o saptamana inainte de Paste tot la Romexpo impreuna cu Suzuky, Kawa, Yamaha etc" Acum inteleg de ce nu vedeam nume mari pe lista.
  5. Eu ziceam de peste 125, nu de 125. Ca si definitie am gasit asta: So what is a maxi scooter? A maxi scooter is best defined as a modern feet forward scooter with an engine capacity larger than the 125cc learner limit. There are two types, one that is based on the usual scooter design and has the engine and gearbox as part of the rear swing arm that increases the unsprung weight and a second style that uses a separate swing arm connected to a static engine and gearbox, this is a more expensive system but makes for a better handling bike.
  6. de 50cc? din cate stiu eu astea sunt de peste 125cc. ca si exemplu:Majesty, Morphous, T Max, Silverwing, Reflex, Helix, Big Ruckus, Burgman, BV500, X9, X7, Atlantic 500 Sprint, Scarabeo 500, Leonardo 300, People, Xciting etc... Nu cred ca te refereai la 50cc
  7. sml

    Flashuri Faruri

    flashuri si strobe gasiti in targ la autovit. eu am dat pe ele 30ron
  8. sml

    Xenon Pe Scooter

    iti pui tu 6 neoane pe scuter da ce te faci cu politia?! si unele kituri xenon daca nu sunt omologate pot fi confiscate de politie la fel ca si neoanele. Daca au omologare poti sa-ti pui. eu mi-am luat de pe xenon.ro 129E: 2 becuri, 2 slim-balast 12mm. Se monteaza in 5 min maxim. (mai mult stai sa dai jos carenele) Dar cu scutere (50cc) e o singura problema Becurile palpaie!! sau cel putin asa e la mine. Am fost la 2 electricieni (unu la moto boom si alu prin cartier) si problema la sr-u meu e ca nu baga curent de 12v pe firele de la becul original ca sa incarce balastul.(o varianta e ca poate fii un scurt pe fir, sau da curent "pulsat") Dar poti sa o pui pe direct cu intrerupator, ceea ce mie nu prea imi mai convine ca deja am unu cu strobe lights. Oricum se vede super misto pe direct noaptea!! Chiar recomand HID pe scutere, (acum depinde si ce oglinda ai la far) Pe scuterele mai mari sigur merge. @GeorGEBlaCKRidER: http://xenon.ro/xvsh.php Eu il vand pe al meu, 2xbec H8, 2xslim-balast, temp 6000k, folosite maxim 1 h. 400ron
  9. sml

    Sfat Supermoto

    Salut.. De cateva luni bune ma bate gandul sa imi cumpar un supermoto; ce e drept e ca m-am plictisit de scooter. Pentru inceput caut ceva nou de 125-250cc la un pret pana in 3500-4000e (asta bineinteles daca exista asa ceva). Din cate am inteles de pe forumuri e mai bine ca incepator sa cumpar unul in 4t?! Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu niste modele de motoare si niste sfaturi. Sincer nu cunosc multe modele de SM. Mersi anticipat!
  10. sml

    Service Scutere

    corect, electrostatic m-am grabit. sunt din bucuresti. Am inteles ca daca le vopsesc eu exista o posibilitate sa sara vopseaua/lac. Plus ca nu am codul de la vopsea. Vrau galbenul si rosul de pe scooter (vezi avatar). E mai bine sa le faca un specialist (asa am decine sa ma iau daca nu imi place )
  11. sml

    Service Scutere

    Am si eu o intrebare baieti! stiti undeva unde pot sa imi vopsesc jantele? (vopsit electromagnetic) si o alta intrebare, se poate pune xenon pe un sr? am mai citit undeva pe forum ca exista set de xenon pt motoare. Tine sistemul electric? mersi si asfalt uscat!
  12. trebuie sa aiba un furtun care iese din radiator. scoti colierul si golesti radiatorul.
  13. corect.. si reverse.. nici tu nu ai alta replica ON-TOPIC: e mai bun rf decat street. si la o diferenta de 400E nu cred ca merita sa-ti iei street-ul. asta e parerea mea.
×
×
  • Creează nouă...