Sari la conținut

RIII

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de RIII

  1. :) vai de capul vostru: LA TOTI TREI !!!!

    NU SE FACE ASA CEVA INTR-O CALATORIE, nu-mi vine sa cred, nu pot sa cred - OAMENI CULTI CU CEVA PREGATIRE SOCIALA (teoretic), SA TREACA PRINTR-O ASEMENEA FAZA ....... ????!!!!!

    .......................... nu stiu ce sa mai scriu ................................

    vreau sa va intoarceti TOTI CU BINE si sa va lasati de mersul pe doua roti, nu va reprezinta !!!! (POATE CA NICI PE MINE DAR ASA CEVA ......................NU SUNT EU BURICUL PAMANTULUI DAR NICI SA TREC PRIN ASA CEVA NU AS DA OCAZIA SA SE INTAMPLE)

    am vorbit la modul general pentru ca nu stiu cine este mai vinovat ca celelalt si NICI NU MA INTERESEAZA, problema este ca sunteti prea ORGOLIOSI SI NU STITI SA CEDATI ATUNCI CAND E CAZUL - PACAT, ar fi putut iesi o tura de neuitat in viata voastra, dar nu va intereseaza aspectul asta.

     

    Va rog sa ma scuzati pentru aceste randuri deranjante, dar ................ ma uit la alte excursii facute de colegi de-ai nostrii si ................ sunteti departe, adica in directia opusa (intelegeti voi).

    DRUM BUN SI POATE ACUM IN AL 13-lea CEAS SA VA SCHIMBATI ATITUDINEA.

    :unsure:

     

    multe se pot intampla la drum lung. inainte de a va agita, dati-va cateva sute de km/zi macar cateva zile la rand si numai dup-aia emiteti opinii.

  2. Salutare tuturor,

     

    Eu am avut o Daytona 675 2007, acum am un Sprint ST 1050 2008 si mai am un 3TA din 1952...ma gandeam ca ar fi ok sa iesim la o plimbare impreuna cei care avem Triumph din Bucuresti...locul si ora intalnirii le stabilim de comun acord in functie de programul celor care participa....waiting for replies

     

     

    Salut,

    rocket iii 2005. ready for rides!

  3. Salut,

    se mai plange cineva de seaua lc8-ului? eu da, si am si sea cu gel, care nu e mare branza (pe deasupra se mai si incinge la soare).

    variante ar fi:

    touratech - un prieten imi spune ca-s bani aruncati - ceva opinii?

    corbin: a incercat cineva? de obicei corbin-urile sunt mai late la baza si te aseaza mai in spatele motoretei, altfel cele mai bune de touring.

    short de bicicleta cu pading? voi incerca asap, e cea mai la indemana solutie

    ideea e ca vreau sa fie si comoda si joasa.

    rog opiniile voastre

    tks

     

     

    Seaua Touratech tocmai ce am luat-o de doua saptamini si este ce trebuie (joasa si mult mai comoda decit ceea cu gel)

    Mae

     

    multuam de info; voi incerca si eu si revin cu feedback

  4. Cand spun mocirleala ma refer la un drum forestier. Un drum pe care cu un super sport miar mi-e mila sa ma bag :D

    Am mers cu un 990 adventure si m-am indragostit. Dar as avea bani doar de 950 Adventure. Fiind eventual primul meu enduro, voi face soft enduro. vreau doar sa amortizeze gropile, sa fie destul de puternic pentru asfalt si sa pot sa ma bag pe un forestier alaturi de transalp, Africa si Super Tenere. Atat.

     

    Va rog insistent. 950 adventure este un motor fiabil? Repet, nu voi face trasee grele cu el. Voi merge doar mai tare pe sosea, cand si cand.

     

    Multumesc mult!

     

    Salut, pt ce vrei este un motor ideal. aceeasi solutie am ales-o si eu, dupa cativa ani numai pe asfalt mi-am luat anul trecut un 950adv sh de pe mobile.de. insa 650e cred ca e un buget destul de redus; au em dat pe ea 7300+300transport (a vazut-o un prieten acolo). in septembrie avea 10000km iar acum are 17000km - fara probleme: doar ceva ulei (am inteles ca-i normal).

    motoreta merge fff misto pe sosea, tine chiar 200kmh fara mari probleme, protectie vant buna, vireaza senzational, are amortizoare super raglabile. pe macadam ma sperie cat de usor si repede merge. nisip, noroi si iarba uda cu pirelli scorpion de stoc sunt intotdeauna experiente la care strangi din ..., dar misto. pt touring seaua e naspa, eu caut acum o solutie.

    cei care au mers pe mai multe motorete stiu ca trece ceva vreme pana te obisnuiesti cu una noua; ei bine, pe lc8 dupa 50km m-am simtit de parca o aveam de un an, asa prietenos e. iti da incredere imediat, dar daca vrei sa fi agresiv ii place mult mai tare!

     

    salutare!

    posesori de adventure, hai sa ne cunoastem!

    poze, probleme, pareri, etc..

     

    am un 990 adv din '96 si am o pb "fara rezolvare" pana in prezent. intre 50-80 km/h trepideaza ghidonul in plan orizontal. am echilibrat roata, am schimbat cauciucul, nu am umblat la setarile suspensiilor(sunt cele originale). cunosc inca un posesor de 990 care are aceeasi pb. poate cineva sa ne ajute cu vreo sugestie?

     

    <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 05:10 -------------</small><br/>sorry. adv e din 2006, nu '96. :kiss:

     

    Salut,

    se mai plange cineva de seaua lc8-ului? eu da, si am si sea cu gel, care nu e mare branza (pe deasupra se mai si incinge la soare).

    variante ar fi:

    touratech - un prieten imi spune ca-s bani aruncati - ceva opinii?

    corbin: a incercat cineva? de obicei corbin-urile sunt mai late la baza si te aseaza mai in spatele motoretei, altfel cele mai bune de touring.

    short de bicicleta cu pading? voi incerca asap, e cea mai la indemana solutie

    ideea e ca vreau sa fie si comoda si joasa.

    rog opiniile voastre

    tks

  5. In ziua de astazi, sa faci turul lumii pe motor a devenit o chestie banala...si mai mult de atat cu un motor ca al lui...daca era unul din 40',oosit, mai ziceam.Nu stiu cine zicea pe aici ca sunt primii romani plecati cu motorul in turul lumii, TOTAL GRESIT! Au mai fost multi inainte si or sa mai fie, dar nu ii stiti pentru ca nu isi pierd timpul ca voi prin gunoaie din astea de forumuri sa puna poze si sa sa lamureasca tot poporul ce-au realizat ei. Nu demult am vazut un roman imobilizat in carucior care a facut turul lumii deja de cateva ori (singur), acum este in drum spre Beijing...deci motorul este caca cu apa rece pe langa el. Nu vreau sa mai zic de cei cu bicicleta sau cei care au facut turul lumii pe jos...Nu vreau sa fie cu suparare pentru nimeni, asta e realitatea!

     

    initial m-am gandit sa te injur, pt ca te iei de niste oameni pe care nu-i cunosti si nu ti-au gresit cu nimic, insa imi dau seama ca n-are rost.

    n-ai inteles nimic din nimic.

    noapte buna

  6. zi grea fratilor transfagarasan am vrut aia am gasit plecat la 7din buc ajuns acasa 23 multumesc prietenului meu care sia stricat duminica pentru mine rar asa baieti a facut omul cu masina cam 500km buc curtea de arges buc curtea de arges am venit cu roata la buc am facuto sinapoi cu asa drumuri ne mindrim 12km mai aveam pina la bilea sia venit cosmarul nu cunosteam eu ce drum este ceam cautat am gasit baieti cu care trebuia sa mergem sau speriat si au clacat motivul vremea asa ca mincinduma am plecat de nebun siam puso mai sint si din astea invatam va salut Pompi

     

    salut,

    inteleg ca Transf e deschis? cu ce motor ai fost?

    tks,

  7. buun. nu stiu cum se face, dar nu am bani sa deschid o carciuma pentru noi, de aia cu halbe din tobe termignoni si scrumiere din capac de ambreiaj uscat. asa ca deschid si eu un topic pentru noi, pentru motoretele si mhuierile noastre, pentru nea ion si pentru tanti aglae, pentru gicu si mariana. ce se vrea cu canapeaua asta? care se simte cu musca pe caciula, pardon cu monsterul in fata blocului, sa ridice un deÂşt sus, sa zica cum il cheama, sa ne arate o poza cu uratania, sa se laude cu turele lui, cu ceea ce si-a pus in plus pe trotineta, sa dea la popor niste informatii, ce si cum se schimba un ulei, o placuta de frana, etc etc. ca sa fiu sincer, vreau sa cunosc tot monsteristul din tara. de ce? pai am iesit la o cheie cu inca doi prieteni cu ducati monster si a fost tare bine. nu suntem noi mai speciali, dar mie imi ranjeste inima de bucurie cand vad un frate in ale vibratiilor si curentului care iti smulge mainile din ghidon. asa ca, iesi la suprafata vasile, costele, alexandrule, mihaiule, sa te cunoastem si noi si sa iesim in lumea largita.

     

    ps. revin mai tarziu cu informatii despre mine si trantorul meu.

    Salut,

    posesor de s4r 2004 de doi ani. dati o sarma cand mai faceti ture de viraje!

  8. Sunt posesor de 3 zile am luat varianta cu abs pareri ceva?

    asta-i un motor adevarat!

    bafta, si sa ne vedem pe sosele. nu prea sunt power cruzere... cred ca a trecut moda.

     

    Salut,am cumparat motorul din germania,mai ieftin ca la noi.

    Dupa 400 km facuti,putini dar suficienti sa va pot spune cum se comporta.Am trecut de la bmw r1150 gs,diferenta mare de tot pt Romania,suspensii naspa bat in denivelari,pozitie buna in mers,pasagerul sta naspa se vede si in poze,trebe sa stea drept altfel ajunge pe aripa,clar nu este pt 2 persoane,consum mare in oras,motorul trage tare,dar nu de jos trebe turat,la plecare dupa loc mai tare spatele rupe aderenta,dificil de controlat pe viraje stramte(240 spate)pedala de frana cam sus trebe ridicat mult piciorul,abs isi face bine treaba,in rest ce sa spun '' marfa'' merita toti banii mai vedem dupa 1500 km,inca nu am uitat bmw-ul. :laugh:

    btw, de ce ai dat gs-ul?

  9. salutare!

    posesori de adventure, hai sa ne cunoastem!

    poze, probleme, pareri, etc..

     

    am un 990 adv din '96 si am o pb "fara rezolvare" pana in prezent. intre 50-80 km/h trepideaza ghidonul in plan orizontal. am echilibrat roata, am schimbat cauciucul, nu am umblat la setarile suspensiilor(sunt cele originale). cunosc inca un posesor de 990 care are aceeasi pb. poate cineva sa ne ajute cu vreo sugestie?

     

    <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 05:10 -------------</small><br/>sorry. adv e din 2006, nu '96. :bigstar:

     

    Salut,

    in septembrie 2007 am imbogatit grajdul in care stau un Triumph si un Ducati cu un LC8 Adventure. e din 2005, si e una dintre cele mai tari motorete pe care le-am condus.

    in gasca nu sunt prea multi dual-sport-isti, asa ca daca aveti de gand sa dati ture, dati-mi un semn!

    din fericire, pana acum nici o problema, are 14000km (cand am luat-o avea 10000)

  10. Salut, sunt Cristi din Pitesti, am un Royal Star din aprilie 2007, si sunt curios daca mai suntem posesori-forumisti in Romania, sa intram in discutii despre motoarele noastre. Sfaturi ,probleme, tuning, link-uri, tot ce tine de acest motor. :bigstar:

    Salut, am avut un RS 4 ani, cu care am facut peste 50000km (in attach). motorul e misto de tura, arata cred ca cel mai misto intre cruiserele clasice, probleme n-ai sa-ti faci nici una (am un prieten cu 90000km fara pb). insa ca sa-l faci power cruiser tb sa-i umfli motorul (BAK e cel mai bun raport calitate-pret) si chiar sa-i modifici transmisia finala (schimb cu V-Max). asta-i chiar misto, pt ca, cutia originala RS are treptele 4 si 5 atat de lungi si overdrive, incat reprizele sunt slabe in treptele astea. si frane, desigur, sa te opresti... la cadru n-ai ce sa-i faci, e moale rau. trecand de pe R1, tb sa stii.

    eu stiu de 3 in Bucuresti si unul la Tg.Mures. daca te intereseaza, am niste tobe Jardine slash cut si cred ca un prieten de-al meu are o sa Corbin de pasager cu rail (fff misto). de fapt cred ca vinde si motorul (daca stii pe cineva interesat, insa e f customizat si deci, ceva mai scump...)

    daca vrei mai multe detalii, da-mi pm

    toate bune!

    post-17628-1199978112_thumb.jpg

  11. ne lasi ??...nu degeaba au renuntat a furniza, cei de la KTM ,mobre celor de facura" long way round"...si acu "long way down"...nu compara mere coapte cu mere verzi...adica ..zic..frate de esti tare pe motoarele tare nu renunti...asa cum n-au facut cei de la bmw!! right?...si nu o zic io,se vede in serial!... :kick: si paradoxal e faptul, k baietilor chiar le placura mobrele 990 adv..si cand ,ce sa vezi?..hop tzop.."nu putem sa va furnizam mobre,k nu credem k o sa reusiti cu ele, atata drum!!"..marketing de bullshit!!..

     

    Dl.Cocaine, a fost doar o opinie, sper ca avem dreptul la asa ceva pe site-ul asta, nu?! n-am spus nimic rau de honda sau bmw; fiecare dintre noi considera ca are cea mai misto motoreta, etc, etc.

    dar, lwr si lwd sunt filme, cu actori! chiar daca documentare. ok, ktm a gresit dpmdv ca nu le-a dat motorete, insa asta-i treaba lor, ei au pierdut imagine, profit, blabla. acuma, ce sa-ti zic, vazand filmele, parca nici eu nu le-as fi dat motoare moka (doi din trei nu stiau offroad). btw, cate bmw-uri au terminat lwr? 2 din 3. asta inseamna ca gs-ul nu-i bun? nicidecum, pt ca prea multa lume cumpara si merg peste tot.

    insa, ce vreau sa zic cu toata logoreea asta? ne incrancenam prea mult pe ceea ce stim noi, in loc sa respectam opiniile altora...

     

    si ca sa nu deviem de la subiect, pt Sherky: acuma, serios, oricine stie ca daca vrea sa-si ia un dual-sport mare, are de ales intre doua bike-uri: gs sau adv. dupa ceva ani pe motor si ceva motoare detinute eu la asta am ajuns si am ales adv pt ca-i mai ieftin (muuult - 7000eur din 2005 cu 10000km) ca bmw. daca o sa se strice, de diferenta de bani o sa-l repar.

  12. Salutare, am o mica nelamurire si anume: oscilez intre BMW 1100GS si Honda Africa Twin ... as vrea sa stiu care sunt diferentele de confort, fiabiliate, eventuale probleme tehnice, consum, etc. intre aceste doua motoare ... ma gandesc ca ambele se preteaza pentru drumurile din Romanica ...

    Pretul de achizitie nu difera prea mult de la un model la celalalt ... cei drept Africa Twin e un pic mai ieftina ... dar si mai veche ...

    Intrebare de baraj: in ce masura sunt bune pentru un incepator ? :crack:

     

    nu-i usoara alegerea: una e mai puternica, alta mai usoara, iar preturile pe mobile in aceeasi gama 4-7keur. depinde de buget.

     

    daca ai spre 7keur ia in calcul si ktm950adv pt urmatoarele motive:

    1. mai usor ca amandoua

    2.mai puternic ca amandoua: 98cp, nice! se zice ca-i cel mai misto motor v2, iar sunetul...

    3.suspensii white power full reglabile

    4.frane brembo f.bune si dozabile (on/offroad)

    5.cadru grila (gen ducati) f.rigid

    6.ranjetul tau, dupa fiecare tura, sau cand depasesti sportive...

     

    acuma ai si cateva dezavantaje:

    1.consum mai mare ca gs (in oras si 8-9%)

    2.mai putin comoda (adica mai racing) saua tb schimbata

    3.probabil nu poti s-o incarci atat de mult ca at sau gs

     

    iar ca sa nu se mai certe lumea, categoria este dual sport, adica asfalt si drumuri neasfaltate; cu oricare din astea (gs, at, adv, tenere, etc) numai baietii profesionisti pot face enduro.

  13. SALUTARE

    Ma numesc George si stau in U.K de aproape 2 ani.Mi-am bagat Harley-ul pe e-bay zilele astea in speranta ca dupa ce reusesc sa-l vand sa pot sa-l iau pe Rocket. Asta dupa ce golesc si "ciorapelul" din banca. Nu eram 200% convins de Rocket insa dupa ce am stat/dat cu el simt un gol in stomac.RAU. Ma simt de parca nu stiu cum sa zic......imi lipseste ceva.O bucatica din mine!!!

    Zi-mi de consum te rog.....

    P.S.Daca si tu stai in U.K da-mi un telefon sa ne cunoastem + ca sintem o micuta "haita" de choppere care ne strangem la Ace-Cafe.

    07928687486

    :bounce:

    Salut, tocmai m-am intors dintr-o plimbare excelenta cu R3-ul. te inteleg ca ti-l doresti. din pacate nu stau in Anglia, insa imi doresc f.tare sa ajung la AceCafe si in insula Man.

    revenind la intrebarea ta, consumul este f.bun pt un asa motor: daca mergi cuminte, constant, pe la 100kmh - in jur de 6%, daca te dai mai tare - in jur de 7%+/-

     

    Off topic:

     

    V-Max nu este nici pe departe stramosul naked-urilor. Existau naked-uri cand tata lu` V-Max manca orez cu lapte.

    ok

  14. Ca imagine RIII e un hit si pt. cine-si permite e super. Nu cred totusi ca e cel mai bine vandut Triumph. Englezii au nevoie si de vanzari pe langa un "vector de imagine", iar noi "muritorii de rand" de un cruiser cu personalitate puternica, dar mai practic si (mult) mai ieftin decat RIII.

     

    Parerea mea e ca 100 CP sunt mult prea multi pt. un cruiser, iar pretul nu se justifica, pt. ca performantele sunt folosite la 50-60%...

     

    sigur ca nu-i cel mai vandut model (daytona 675 e). niciodata cele mai scumpe nu sunt cele mai vandute. mult mai ieftin=> speedmaster sau america, deocamdata. unul la 1600cc (cum vrei tu, daca-mi aduc bine aminte) mult mai ieftin nu cred ca va iesi. oricand insa, exista si var sh dupa ceva vreme.

     

    nu cred ca sunt prea multi; rap putere/greutate este 0,44 la r3. la m620 este 0,37; iti ajunge for the rest of your llife?

     

    pretul corect pt orice achizitie de cruiser (adica irationala) este suma pe care o ai si esti dispus s-o cheltui

  15. si crezi ca ar da lovitura cu asa ceva?

     

    ma indoiesc, daca va avea la 100 cp...

     

    sigur ca hit mai mare de imagine decat r3 e greu.

    100cp? pai motorul de r3 avea initial 200, si l-au detunat de doua ori (era greu de utilizat cotidian). si acum exista limitare de cuplu pe treptele 1,2,3 la 80%. unul de 1600cc va fi sigur mai ieftin si mai usor, deci clienti potentiali mai multi.

     

    oricum, asta nu poate fi decat de bine, daca ne gandim ca numai in cativa ani incepand cu vtx1800 (bunicul power-cruiserelor) genul "cruiser" a evoluat enorm, dand clientilor putere, handling, frane. chestiile astea le fac atragatoare si pt pasionatii altor tipuri (sport, naked, touring), in ciuda puristilor care au ramas la stadiul de look si sunet V2 air cooled, desi si astea evolueaza=> iarasi bine pt noi, clientii.

     

    astept cu mare interes noul v-max, stramosul tuturor power cruiserelor (si nakedurilor)

  16. Pt. ca ai adus vorba de putere si cuplu mari (142 CP si 200 Nm la Rocket III), vreau sa te intreb daca ai avut ocazia sa folosesti toata puterea/cuplu motorului tau? Cam cat % ai folosit? Banuiesc ca pe autostrada sau drum drept/putin virajat merge folosita bine "uzina", dar cum e pe drumurile virajate?

     

    motorul da 80% din cuplu de la 2000 la 6500rpm, iar cuplul max este intre 2000 si 3500rpm, acolo unde esti tot timpul la mersul normal. puterea urca liniar, insa nu pot sa-ti spun cat folosesc max; nu prea ai nevoie de peste 4500-5000rpm pt condus rapid. si, da, au inceput si cruiserele sa coteasca (nu ca un duc, desigur) insa tb sa tii seama de dimensiuni si mase, deci greseli cat mai putine.

     

    Nu vreau sa starnesc polemici, ci vreau sa-mi dau seama cum sunt gandite cruiserele de mare capacitate (1600cc-2300cc), pt. ca cifrele afisate sunt impresionante. Incerc sa inteleg daca banii (multi) dati in plus pe capacitatea mare a motorului sunt justificati sau nu (din punct de vedere pur functional si nu de imagine).

     

    dpdv functional power-cruiserele nu au nici o justificare, dar sunt misto de tot! daca vrei funtional, pt 16000+eur iti iei fjr.

  17. Salut,

    am un rocket de 2 ani. motorul e f.tare: putere, cuplu (ceea ce se stie din cifre) insa lucrurile bune pt un cruiser sunt: maniabilitate, frane, rezervor mare (24l). si se simte f.usor de condus (cu exceptia manevrelor de parcare, ca orice alt motor de talia lui, inclusiv vtx1800)

    in oras e mai greu, pt ca e lat si face multa caldura, insa la drum... trage egal pana la 220kmh; cruising intre 120-180kmh fara efort (la 130 are 3000rpm)

    consum: 7-8%

    daca banii nu sunt o restrictie, nu va lasati impresionati de pret, pt 19keur nu va puteti lua decat custom-uri pt aceleasi calitati

    despre cum arata: love or hate! insa sigur nu e un harley wannabe

×
×
  • Creează nouă...