Sari la conținut

thea

INACTIV
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Motocicleta
    Hornet

thea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. se face vreo plecare mai "organizata" din buc cumva, pt cei care n-au un grup anume de care sa se lipeasca?
  2. thea

    Honda Hornet

    eh..detalii, detalii:D Macar pizza aia a fost buna:D
  3. thea

    Honda Hornet

    ...Siiii cum sezonul evident nu s-a incheiat, am fost cativa ieri intr-o mica plimbarica la Targoviste si inapoi, asa ca luati de uitati poze:p http://picasaweb.google.com/borogovia/Horn...2Noiembrie2009# A fost destul de frigut la intoarcere dar drumul misto de la inceput si compania placuta ne-au facut sa nu ne gandim decat ce bine e cu Viespea sub noi:D Cheers hornetz!
  4. thea

    Honda Hornet

    Elena - Ravenitza -1 -B33RVN - S negru Cristi - Cristigh - 2 -B26BRR - 1negru si 1albastru - M Sorin - Sorin128 - 4- CT08RVC - 2M + 2 XS negru George - George05 - 2- MM30ZRO - M negru Costi - Arycy - 2 -B85YWP - 1negru+1galben M sau L Luci - Lgxmedia - 2- B33TAZ - 1negru+1alb M Jhon - Arlequin - 2 -DJ69COX - XXL Catalin - Cataaa - 1 - - negru L Marian - Marianpavelmm - 4 -B14MMU - negru M Dan - Danny_nt - 4 - NT24FUN- 1negru+1gri(L) si 1negru+1gri(S) Andrei&Codruta - Indispus -2 - B43PA! - negru 1 L + 1 XS Alex - Alex_ander - 2 -B30RSN - negru L Vali - MetalWarrior -2buc. marimea M - VL 06 PBS - negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu Cristi - Rookie22 -2 -vl11PA! 1XL negru,impr.rosu. 1XLnegru, impr.alb Claudiu - wasaki san - 2 - B38PHP - negru si alb XXL sau XXXL Thea - thea - 1 - B84HRC - negru - S me too me too!
  5. thea

    Honda Hornet

    Mai e si Georgel din Ciolpani, ( TNG ), care e f f bun mecanic si se pricepe f bine la asa ceva, mie mi le-a sincronizat el in primavara, si e destul de cunoscut ca fiind grijuliu si priceput.
  6. thea

    Honda Hornet

    Ahoy FBes, sper ca ati vazut tricoul frumos al lui Cristi da? am dat sigla si asteptam raspuns sa vedem ce si cum cu tricourile si stickerele, eventual o sa va zica chiar Cristi in w-e asta daca primeste raspuns, eu o sa fiu off vreo cateva zile in delta so nu o sa stiu ce si cum cu stickerele. De principiu tricourile ar fi cu viespea si hornet riders club pe fata, si hornet scris alb pe spate, daca nu ma insel, tricoul negru. In curand vom defila in haine oficiale de stup, rejoice! Cheers hornetz!
  7. thea

    Honda Hornet

    nu te uitam nu, mai ales partea valceana ^^ ( Vali sper ca te simti si tu, nu doar eu, ca daca uit eu sa nu uiti tu:))))) ) Ti se pune deoparte tricoias cu viespe;)
  8. thea

    Honda Hornet

    Pai, Cristi a facut un tricou pe negru cu Hornet si mai mult ca sigur va veni cu el joi la intalnire, si i-am trimis acum si sigla pt nenea care ii scoate stickere, sa scoatem si stickere:D
  9. thea

    Honda Hornet

    Errr, i'm on it, o sa trimit zilele astea imaginea lui cristi sa vbeasca cu tipul de il stie:D In alta ordine de idei, mi-am schimbat aseara placutele cu EBC-uri, si pot sa zic ca sunt dementiale. Am avut azi ocazia sa le testez si pe bune, la o franare de urgenta din neatentia subsemnatei, si s-au comportat admirabil. Cu Ferodo-urile de le aveam inainte ma infigeam sigur, cu astea insa, punct ochit, punct ( nu, nu lovit:)) ) nedepasit, unde vrei sa franezi apai acolo intepeneste:)) Evident daca nu tragi de ele, ca te cam pun in cap altfel. Pt cine are de gand sa le schimbe, recomand cu caldura, si nu sunt f rele la bani pt ce sunt, fata m-a costat 260 de lei si spatele 130. Cheers hornetz!
  10. thea

    Honda Hornet

    aaaauuuch, sa inteleg ca joi vii sa roiasca viespile in stup in jurul tau sa te faci bine mai repede? Macar poti sa bei Mesaj completat Eu nu stiu cine face stickere, dar zicea Cristi parca de cineva, so il intrebam pe el direct. Iar cu tabelul, eu zic sa il incepem dupa ce joi o sa fac un tricou pe negru sa vedem cum e si asa:D Ca sa putem sa zicem si cine pe ce culoare vrea...Pretul o sa il determinam functie de cati vrem tricouri din ce inteleg de la Irina. Cheers hornetz! FB!
  11. thea

    Honda Hornet

    Ca veni vba de tricouri, cealalta idee era sa il facem pe negru, cu scris mare pe spate si viespea pe fata da?
  12. thea

    Honda Hornet

    E mult mai usor sa le manevrezi daca ai maini mici cand sunt pe masura ta. Sunt explicate aici mai multe chestii: http://www.asvinventions.com/levers_order/ O sa imi comand luna viitoare cred, asa ca o sa postez inainte ca daca mai vrea cineva sa luam la gramada:) Astea se si dau peste cap si nu se rup cand cazi, sunt si mai comode, si nu in ultimul rand arata de pici:D Mesaj completat Aaaa pe verso nu au nimic dar o sa rog pe cineva azi sa imi faca o poza la tricou, sau ii fac cand sunt acasa:D Mesaj completat Honda Sport Bike Lever Gold Shorty Lenth 1 /4 inches shorter than standard CB 599 / CB 600 Hornet (1998-2006) Both brake and clutch : Amount Due (less tax) $255.95 Deci, manetele in sine atata costa, amandoua. Transportul, daca vreti mai multi, il facem posta:D Cheers hornetz!! FB!
  13. thea

    Honda Hornet

    Si eu o sa imi iau manete mai mici dar ASV, din cele de se dau peste cap. In caz ca mai intereseaza pe cineva: http://www.asvinventions.com/levers_order/C5_Sport/ Cheers hornetz!
×
×
  • Creează nouă...