Sari la conținut

vlad2709

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    In asteptare
  • Numar Moto
    ct 06**

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Generic X.O.R 50

vlad2709's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. crezi ca se potface lastrungar? ma indoiesc ar fi bine, ca m-ar scuti deo chltuiala considerabila... mai am si bendixu de la electromotor care trebuie modificat... ms ptr reply
  2. mersi pentru raspunsuri , la numarul unu, acolo unde sunt dintii aia s-a tocit ambielajul, asa ca eu am facut piesa 2 mai scurta ca sa prinda restu dintilor care nu s-au tocit din ambielaj, sper ca acum sunt destul de clar !
  3. Salutare, am un scuter generic xor in 2 timpi, are motor mianarelli asamblat in china sau ceva de genu , am montat un kit de 70cc chinezesc RMS parca, dar dupa ce se incalzeste motorul se blocheaza pistonul pe cilindru , am inteles ca trebuie sa merg ceva cu el sa fac un fel de rodaj mai fortat si sa ii adaug ulei si in benzina (are si rezervor), daca gresesc sa ma corecteze cineva. Scuterul a mers bine o perioada cu 70 cam si demarajul crescuse semnificativ, dar dupa un timp iar devenise lenes si din cate am observat largise deja muzicuta noua . Problema este cu ambielajul, la montat un istet si nu a strans bine piulita de la variator, aceasta desfacandu-se si s-au tocit dintii de la ambielaj, am pus partea din exterior a variatorului mai aproape ca sa prinda zimtii tocind piesa dintre cele doua >< (placi), fapt pentru care am pierdut demarajul, dar am castigat 15 km in plus... intrebarea mea este, ce ar trebui sa schimb (in afara de ambielaj)... cureaua (mai subtire), rolele, sau arcurile de la ambreaj, pentru a-mi pastra viteza si a recupera demarajul. Daca stiti care e si motivul pentru care motor isi pierduse din putere, as fi recunoscator ! Asfalt uscat !
  4. pai nu la tine ma refeream daca te simti.. ) ma refer la ala care e cu gura mare..sti f bine cine ... rolly ms... o sa te anunt !
  5. cum spui si tu ...transformati topicul asta in topic de copii care nu au ce face dimineata in fata calc. dute ba si te joaca counterstrike poate te descarci ...mai pui si poze cu tn :-j ... hai sa fie cu noroc.... si app poate citit si voi ce am scris mai sus
  6. hai k sa transformat threathul asta in hi5 cu injuraturi a la moto , cu ajutorul lu vespa ) am reusit sa aflu ce e de facut ... o sa postez textul tradus ca acum a intervenit o noua problema.. e mai greu decat credeam ... Originalul - din pacate nu prea esteticul Filtru de aer contine un "Schnorchel=snorkel in engleza: tube that allows a swimmer to take air while under water/tub care permite respirarea aerului in timp ce esti sub apa", care reduce curentul de aer si prin asta si consumul de benzina. Mecanicul de la service-ul Kirschhofer recomanda, sa scoateti acest tub, daca se vrea obtinere unui mai bun randament. Dupa indepartare se mai poate pune o 76er-Dell`Orto-HauptdĂźse (nu stiu ce inseamna dar am sa afisez o poza, nu imi dau seama ca nu ma pricep) in "Vergaser" (cred ca asta e carburator), ca sa obtii un mai mare volum de aer ca sa se evite formare unui amestec slab. .... dak aveti idee ce ar trebui mai precis sa fac ... eu as zice sa cumpar alt filtru numai ca cel care il am acum e destul de marisor si daca pun unu dala mic ramane un spatiu gol si nu arata bine deloc ... app. pe la ce preturi sunt ? ... asfalt uscat !!!
  7. textul explica cum se scoate limitatorul de la filtru de aer... snorkel ala nush ce inseamna.... nu vreu traducere mot-a-mot ci pe scurt ce e de facut ..asfalt uscat , vespa ti lam dat pe prv
  8. ma baieti, care stiti germana ajutati-ma si pe mine cu o "micuta fraza" ca nu stiu ce trebuie sa scot de la filtru de aer (litare, generic xor 50) Start: Der originale - leider wenig hĂźbsche - Luftfilterkasten enthält einen Schnorchel, der die durchstrĂśmende Luftmenge und damit auch den Spritverbrauch reduziert. Der Techniker der Fa. Kirschhofer empfiehlt, diesen Schnorchel zu entfernen, wenn man ein wenig Mehrleistung erhalten will. Entfernt man ihn, kann man z.B. eine 76er-Dell`Orto-HauptdĂźse in den Vergaser einsetzen, um den hĂśheren Luftdurchsatz zu kompensieren und eine Abmagerung des Gemisches zu verhindern. Die Montage eines offenen Luftfilters – was unter Verwendung des originalen Anschlussgummis sehr gut geht – brachte zwar jede Menge Lärm - man kĂśnnte auch Sound sagen - und exorbitanten Spritverbrauch. Als passende HauptdĂźse habe ich bei beiden offenen Luftfiltern eine 84er Dell`Orto ermittelt. Eine 86er geht auch. PS : nu vreau mot-a-mot vreau sa stiu ce trebuie "removed" , 10x asfalt uscat
  9. eu am inceput A1 acum 2 zile , nu este valabila foaia aia din cate stiu eu ... examenul de legislatie se da ca la masini ... ( ... asa ca puneti.va pe invatat ! asfalt uscat
  10. salutare din nou ... are ceva daa circul cu copile de pe cartea de identitate, cartea de inregistrare..factura sau rca , etc ? .... dak da ce acte trebuiesc obligatoriu sa prezinti cand te opreste politia ?... e chiar nasol sa te cari cu dosarul dupa tine :-s ! asfalt uscat !!!
  11. Scuterul de la avatar il am... Generic XOR ... oricum prefer sa evit orice problema ... eu folosesc servetele umede cu detergent ... rapid si eficient ... )) Asfalt uscat !!
  12. Salut baieti, vin si eu cu o intrebare... se poate spala scuterul la spalatorie sau nu e recomandat ? Am auzit tot felu de mituri ca ar trebui sa ti motorul pornit in timp ce il spala :-|... Nu am reusit inca sa citesc tot threathul ...mai am 70 de pagini ) ... scuterul meu momentan e in service... foarte dezamagit de servicile celor de la yamaha :-s ... pana atunci ... asflat uscat !!
  13. vlad2709

    Xor 50

    la toba ce e de facut mai precis ? ) schimbata ? ... de carburator habar naveam... acolo ce *** mai are ? :-| asfalt uscat !
  14. vlad2709

    Xor 50

    cristi ma pui si pe mine in tema cu toata problema asta de limtiare... nu e saiba aia la variator.. ce inseamna schema asta.... dak il delimitezi sa ma anunti si pe mine... 10x, asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...