Sari la conținut

JimmyG

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JimmyG

  1. Ba da credca este foarte suficient 70/h .Nu vreau sa o dau la intors dar poate m-am exprimat si gresit.Si am spus ca nu avea viteza foarte mare asta pentru ca multi "martori" care nu stiu daca erau prieteni cu soferul sau nu,declarau prin fata politiei ca ei cred ca , Cristi avea cel putin 100-120 km/h.Ceea ce chiar este o exagerare.Spun asta pentru ca stiu ce inseamna 120/h....Cat despre mine ,da,consider ca este mult chiar si 70/h acolo in conditiile care am scris mai sus ca eu personal aproape opresc de fiecare data in acea intersectie care nu este tocmai vizibila si prin care circula o gramada de baietasi din Crangasi si Giulesti fara permise.Si asta nu o spun numai eu vad ca a mai scris cineva care locuieste in zona si stie foarte bine ca asta este.....Deci ma repet,am scris asta pentru ca totusi nu trebuie sa ii lasam pe cei care exagereaza si care nu s-au suit in viata lor pe un motor sa dea declaratii aiurea.Daca ei aud o toba ca suna putin mai tare,chiardaca esti in viteza 1 impresia este ca ai peste 120/h....pentru necunoscatori.Nu ii iau apararea lui Cristi,dar nici nu mi-ar placea sa aflu ca a fost gasit vinovat ca avea omul superviteza...... Scuze daca am deranjat pe cineva... Multa bafta si asfalt uscat.
  2. NO PROBLEM man.Oricum daca nu ai fost acolo si nu ai vazut ,normal ca nu ai cum sa iti dai seama.Din poze chiar zici ca s-a intamplat asa cum spui tu....Take care.
  3. Cunosc zona ,da.Si am fost si acolo cand s-a intamplat accidentul.Deci ca sa ma intelegi mai bine.Cristi venea dinspre piata Crangasi.Ceea ce vezi tu in poze,intr-adevar te duce la ideea ca el venea dinspre Giulesti.Insa nu este asa.S-a ajuns in pozitia aia dupa impact.In momentul cand a lovit in masina,conserva s-a rasucit,din cauza impactului.Sper ca intelegi ce vreau sa spun.Asa s-a ajuns la ceea ce ai vazut tu in poze.Pot confirma si altii care au fost acolo la momentul accidentului.
  4. Inseamna ca suntem vecini.....Si cunoastem zona la fel de bine.Cat despre baietii fara permise...Nici nu mai vorbesc.Si cand vorbeam mai devreme despre cei de la "siguranta si incredere " ,la asta ma refeream.Ar trebui filmati cand ii opresc pe "baietasii" cu numere expirate de Germania si Italia si fara permise si dupa 5 minute pleaca la fel cum au venit bine mersi.Deja imi este scarba de situatia asta.Si daca locuiesti in aceeasi zona banuiesc ca sti despre ce este vorba.... In legatura cu apa....Well,a dat si de sus cu apa cu putin timp inainte dar intr-adevar chestia cu cisternele de la ADP ma scoate pur si simplu din sarite.Este de tot RAHATUL vrajeala aia de "spalat" soseaua.Nu fac decat sa amestece praful cu apa si rezulta o mare mizerie.Deja am renuntat sa mai spal si masina si motorul ca nu are sens.Obijnuiesc sa spal motorul sau masina la baietii de pe constructorilor si parca este un facut ca de fiecare data dupa ce termin de spalat trec idiotii cu cisternele .Pana la iesirea de pe Constructorilor deja masina sau motoreta este varza... Ei numesc aia spalat?asta este exemplul care l-a luat municipalitatea din tarile occidentale? Gresit !!! Soselele se spala noaptea cu perii si dero , nu imprastiind apa aiurea pe asfalt de 20 de ori pe zi.Oricum asta este si o mare risipa de apa si motorina..... Apropos de asta,m-au apucat nervii ieri seara cand veneam din Militari pe Virtutii pe la 1 noaptea si baietii de la ADP spalau gardul de la asa zisul"metrou usor" cu galeti si cu buretele.INCREDIBIL.Daca ar vedea cei de afara credca ar rade si cu CU-U de noi.Ar trebui sa ma opresc aici ca deja deviem.... Sper sa ne dea si noua cateva vesti bune cei care merg maine la Cristi sa ne spuna si noua in situatie se mai afla si cum sta cu moralul.Eu sper din tot sufletul ca va fi bine.Daca pot sa ajut cu ceva....Cu mare placere. Numai bine baieti.Asfalt uscat si multa bafta.
  5. Cirsti venea dinspre piata Crangasi , nu dinspre soseaua Giulesti.Nu era nici o curba.Este soseaua dreapta acolo....Ma rog....comentariile sunt de prisos.Bine ca a scapat cu viata.
  6. In ceea ce priveste viteza....Cristi nu avea mai mult de maxim 70/h.Numai ca pe jos era putin umed....Ploaia incetase cu vreo 10 minute inaintea accidentului.Deci chiar nu avea viteza.....
  7. Ce rau imi pare de el..... Am fost acolo si am vazut totul.Sper sa se faca bine curand.Oricum nu ii va fi usor cu piciorul....Se pare ca o sa ii bage tije in picior.... Iar piticul ala nenorocit de sofer cu fata de alcolist merita sa ramana fara permis toata viata lui....Ceea ce este grav este ca se intampla foarte multe accidente in acea intersectie.Trec aproape zilnic pe acolo pt ca stau in zona si deja m-am obijnuit sa opresc in intersectia aia. + ca ce i care stau acolo parcheaza aiurea pana in intersectie si obstructioneaza vizibilitatea foarte mult.Cei care stau in zona stiu despre ce vorbesc.Ar trebui sa ia masuri cei de la "siguranta si incredere".....Care oricum o freaca prin zona aiurea toata ziua cu ochii numai dupa spaga,si stiu ce vorbesc. Oricum,nu vreau sa o mai lungesc.Sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai curand posibil.Sa multumim celui de sus ca a fost alaturi de el si nu a fost mult mai grav.Personal ma intristeaza foarte mult astfel de evenimente. Insanatosire grabnica si voua baieti asfalt uscat si atentie maxima.
×
×
  • Creează nouă...