Sari la conținut

Tiny Winny

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tiny Winny

  1. Hellryder are dreptate cu prezentarea . Am cam venit asa pe nepusa masa cu anuntul asta. Inca o data trebuie sa ai dau dreptate. Cat despre al doi-lea comentariu al domnului Stephon ...deja nu mai am cuvinte. Foarte urat... Iar domnul Stephon in ochii mei nu e si nu v-a fi altceva decat un biet plugar cu o clasa mai mult dect trenul. Daca dvs. "domnule"Stephon practicati "sporturi pe centura" sau stiu eu pe unde asta nu ma priveste pe mine. Anuntzul nu mai e valabil! Puteti inchide topicul. Eu nu mai intru aici.
  2. Nu e rezonabil 900 de mii pana la mare si inapoi ?!... hmm. Nasol, moca nu avem.
  3. Imi plac mistocarii dar tu n-ai "stofa". Si esti cam...
  4. Mda ca sa raspund foarte politicos la toate intrebarile si nelamuririle inclusiv impunsaturile... Am categ A de 7 ani. Am mers pe o gramada de motoare am momentan o japoneza.Am mers pe ploaie cel mai mult aprox 500 de km intr-o zi. Am spus in anuntz ca nu iau indivizi fara casca si eventual echipament macar haine de piele macar asa cum am eu.Pt. tipul cu agatzatu'. NU imi faci concurentza pt. ca nu urmaresc asta.In privintza berilor pe care vreau sa le beau la mare e treaba mea ce fac cu banii. Sint convins ca stiti si voi care e treaba" nimic nu e gratis" si cum nu urmaresc sa agatz e foarte normal sa cer bani pt. benzina( la autostop nu iau bani). Nu am o trotineta care sa consume 3 litri la suta. Iar in definitiv e o oferta, pertinenta de altfel.Nu iau persoane mai mari pt. ca nu am chef sa-mi rupa amortizoarele) Va salut domnii mei. Asfalt uscat. Mda , ai dreptate "Cruiser" era corect, voi rectifica, nu am scris chopper pt. ca mi se pare ca inca nu e chopper-it destul. In fine e un Cruiser de 800cmc. Pai asta era ideea . Sa plateasca drumul.
  5. Buna intrebare,din bucuresti, scuze ca n-am precizat. Scump pe naiba... mai ieftin de atata numai cu cercu' te plimbi.
  6. ok.. m-am mai consultat in legatura cu preturile si am ajuns la concluzia ca un drum(dus-intors) pana la mare in conditii umane ar costa ,orice metoda s-ar folosi, cel putin 900 de mii (excluzand autostopul, personalul , cercul ,covorul fermecat,etc). In concluzie rectific si ramane definitiva suma de 900 de mii. Restul ai voi pune eu. Probabil ca va dati seama ca nu se compara a merge pe motor cu a merge intr-un imbacsit de autocar sau cu vre-un tren, in care mai nou nici macar nu se mai fumeaza. Decizia va apartine. Asfalt uscat.
  7. Caut pasager/pasagera care sa puna banii de benzina pana la mare si evident inapoi. NU VA INGHESUITI!!! Traseul inca nu l-am stabilit,probabil A2, Cernavoda,VamaVeche& back. Pasagerul/pasagera nu trebuie sa aibe mai mult de 60-65 kg. Suma pt. benzina este in jur de 130-140 ron. Nu voi avea bagaje asa ca vor fi numai bagajele celui sau celei de pe saua din spate. Programul de plecare si intoarcere v-a fi stabilit de comun acord intre mine si cel/cea care v-a merge in spate. Propunerea este foarte serioasa asa ca va rog sa va abtineti de la comentarii pe langa. Am postat acelas anunt si intr-un topic de aici dar m-am gandit ca ar fi cel mai bine sa il pun undeva la vedere. Nu asigur casca,echipament.Nu iau pasageri mai mici de 16 ani,ideal ar fi minim 18. Asfalt uscat!
  8. Va salut, e primul meu post aici, asa ca nu ma luati tare. Caut pasager/pasagera care sa puna banii de benzina pana la mare si evident inapoi. NU VA INGHESUITI!!! Add on: Traseul inca nu l-am stabilit,probabil A2 Cernavoda,VamaVeche& back. Pasagerul/pasagera nu trebuie sa aibe mai mult de 60-65 kg. Suma pt. benzina este in jur de 130-140 ron. Nu voi avea bagaje asa ca vor fi numai bagajele celui sau celei de pe saua din spate. Programul de plecare si intoarcere v-a fi stabilit de comun acord intre mine si cel/cea care v-a merge in spate. Propunerea este foarte serioasa asa ca va rog sa va abtineti de la comentarii pe langa.
×
×
  • Creează nouă...