Sari la conținut

Udna$

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Ploiesti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha XJ 600S Diversion
  • Numar Moto
    PH 09 SYB

Informații profil

  • Interests
    Women

Udna$'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Udna$

    DONATII

    Din ce localitate esti? Ma intereseaza pe mine, urmeaza sa fiu tatic, pt a doua oara si eu am donat vechiul monitor
  2. Pai...de obicei la drumuri de weekend, ii dau gaz din belsug, sa ajung rapid (o tin la 130-150 unde se poate), la drumuri lungi, unde fiecare gram de benzina conteaza, o tin la 100-110, unde e consumul cel mai mic la mine (putin peste 4 litri ) ca si costuri, iti calculezi consumul - eu cred ca ma pot adapta la orice stil de mers, daca e peste 100. Hotelul costa undeva intre 25 si 50 euro pe noapte(in functie de conditii si mic dejun); putem imparti o camera mai ales daca vi singur - sunt 2 nopti cazare. Papa...ceva luat de acasa pt drum plus o ciorbitza, shaorma si kebab la istambul...o bericica seara...mai niscaiva sucuri prin plimbari...eu estimez un maxim 70 eu benzina (14 sute X 5% X 1 eu per litru - dar poate sa fie mai scumpa benzina la bulgari/turci. Per total eu ma pregatesc cu 250 euro daca plec singur...daca mai impartim o camera, mai scadem circa 50 euro. Dar aici intervine si cheful fiecaruia de a toca bani pe alte lucruri (eu chiar tin sa ajung in piata de mirodenii...mi se cam termina ardeiul iute si curry-ul...si deci o sa las si pe acolo cativa euroi.
  3. Salutare, am deschis si eu un topic mai mic, pentru o excursie mai mica doar in Istanbul: /index.php?showtopic=515767 Ii astept pe cei dornici, dar cu mai putin timp, la o plimbarica mai scurta.
  4. Salutare, Eu vreau sa dau o raita scurta la istanbul, mai mult in interes propriu (a se citi afaceri ) dar si de placere. Plecarea vineri, 30 apr, cat mai dimineata ~6 si intoarcerea duminica, pe 2 mai. Eu sunt pe un Diversion de 600 impreuna cu Ioana (vocea de la GPS) Am mai facut drumul de vreo 2-3 ori, dar tot cu urechile la GPS...nu s-a prins o boaba de bulgara de mine. Astept oameni interesati de calatorie. Pot fi contactat si pe andrei.samoila@ymail.com. Ca si detalii, sunt in jur de 700 km, cazare propun in partea veche a Istanbulului (aproximativ 25-30 euro / noapte, camera dubla in care este de obicei un pat dublu si un pat simplu) si de papa...multe shaorme si kebaburi .
  5. io zic sa-l caftesti... in legatura cu topicul.... am diversion-ul de circa 23-25k km...adica 4 schimburi de ulei...si vine si al 5-lea...tot timpul, dupa circa 4000 km am aceeiasi problema. Banuiesc ca nu este numai nivelul de ulei ci si vascozitatea lui. Vara asta am folosit 15W50 - un ulei mai vascos. am avut impresia ca "se incalzeste" mai greu putin, adica se stinge becul putin mai greu. Intre schimburi completez circa 4-500 ml ulei (deci nu papa mult) in general nivelul la gura de vizitare il pastrez intre jumatate si trei sferturi (il verific dupa 3-5 minute de la oprirea motorului tinand motorul in echilibru - ma descurc uneori si fara ajutor). Cum sar de 4000 km, in fiecare dimineata, la 2-3 minute dupa pornirea motorului, de obicei cand incepe sa raspunda la accelerari scurte si "o iau din loc" se aprinde becul cu pricina... imi continui drumul circa 1-2 km, schimband ~4000 ture si la primul semafor, lasand-o la relanti, se stinge becul. Dupa acest moment nu se mai aprinde pana a doua zi dimineata (daca este o zi "normala" nu una friguroasa (in februarie comenta si la 5.30 cand plecam de la servici). sunt de acord ca nivelul de ulei este citit prin acel senzor de presiune - problema nu cred ca este senzorul ci uleiul - cantitatea prea mica sau vascozitatea crescuta duc la "intoarcerea" in baie mai greoaie a unei cantitati minime de ulei care sa "stinga" becul. altfel spus daca uleiul este "prea vascos" la temperatura camerei (cea de afara) ajunge sa se scurga mai greu pe fundul baii. Dupa ce uleiul se incalzeste cum trebuie "aluneca" mult mai usor si nu mai genereaza "lipsa" din baia de ulei. acestea fiind spuse astept **** de rigoare...sunt sigur ca se gaseste cineva sa-mi gaseasca ceva "gresit" in post asfalt uscat!
  6. ok...dar...cum arata...poate am si nu stiu --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 22:32 ------------- m-am prins...am carte verde....m-am uitat acum mai atent la asigurare....sise pare ca peste juamte dinhartie e cartea verde...deci sunt si eu...inca un motor in calcul...si 2 persoane
  7. scuze de deranj...dar am si io o intrebare...nu am iesit cu masina (moto) din tara, asa ca habar n-0am ce e carte verde...de unde se ia...etc. Daca imi puteti da ceva detalii...sunt tot andu, de pe urban riders....si vreau si io la plimbarica...
×
×
  • Creează nouă...