Sari la conținut

shortgal

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shortgal

  1. multumesc mult. incerc o comanda online.
  2. Nu sunt din Bucuresti dar multumesc mult de indiciu, voi ruga pe cineva sa cerceteze. Multumesc
  3. pe film.. o intrebare...pt cei ce ati avut sau aveti SLR-uri Canon : Stiti cumva unde pot gasi un flash Speedlite 200? Poate are cineva ,nu il foloseste si ar vrea sa il vanda....please please...al meu s-a stricat si nu ma descurc prea bine fara el. multumesc mult!
  4. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/...als.asp?id=1268 se gaseste aici in engleza in varianta de baza,avansata si quick start guide si dupa cum arata cred ca s-ar descurca si o persoana care nu vb engleza ( nu stiu daca e cazul tau)
  5. quote name='wallower' date='Nov 4 2007, 08:44 PM' post='935669'] ...nu poti face comparatie intre Canon S3-IS si un Nikon D80. Daca aveai un Canon EOS30D si schimbai la Nikon D80 inteleg dar asa comparatia nu are nici o valuare. Absolut corect....plus ca ...daca nu ai talent,experienta sau educatie in fotografie.....degeaba ai si 5D sau D2xs....tot foto penibile faci!
  6. Nu sunt prea priceputa dar am un fujiS5700 care imi scoate rozuri si turcoazuri cand uit sa reglez white balance-ul corespunzator. Stiu ca S9500 e mult mai avansat ca tehnica si probabil are si un meniu mai sofisticat dar e o sugestie. Incerca sa vezi daca nu il ai cumva setat pe fluorescent sau tungsten lighting..in general la mine acolo apar nuante halucinante in combinatie cu lumina solara puternica.am invatat la un curs foto cum sa reglez white balance pe o zona de culoare uniforma dar in cazul white blance prefer presetarile!. cu siguranta ai si tu optiunea asta la aparat. daca sutn cu totul pe langa...imi cer scuze.
  7. si pt ca observ ca se poarta........ http://annouchkah.deviantart.com/gallery/
  8. Chiar e un curs grozav cu multe iesiri pt partile practice si multe studii de caz. Iata si alta perspectiva a sniperilor mioritici si rezultatul pandei: gentiana.
  9. @Dan_06 Brasov.Fotoclub Exdeco .Prof Dan Dinu.
  10. am inceput un curs de fotografie. Cica astea ar fi cele mai reusite din pozele mele.
  11. Fericita si proaspata posesoare de Fuji S5700.
  12. poza mai veche pt ca mi-am stricat aparatul. pt cei mai priceputi am o intrebare: Aparat HP Photosmart R817 cazut de la vreo 10 cm fix pe obiectiv si care a ramas blocat asa si acun nici nu se mai aprinde, mai e vreo speranta sa poata fi reparat sau pot sa consider ca am dat 1 salariu pe ceva ce acum e doar bibelou? Mersi
  13. In caz ca va mirati ce e cu plasticul roz.. fotografia face parte dintr-o serie de 5 facute pentru o campanie ecologica intitulata "Contra plasticului roz".Mie mi se pare cea mai reusita. Deci va imaginati ce deplorabile sunt restul de patru )
  14. daa! vreaaaaau! pacat ca habar nu am ce e un pm.... de muuuulte nu am eu habar!
  15. multumesc de apreciere! Cateva portrete.Nu sunt foarte reusite. nu am inca nici cea mai mica idee ce ar trebui sa urmaresc la un portret.Stiu doar ca mai trebuie sa lucrez la asta! orice sugestie este mai mult decat binevenita!
×
×
  • Creează nouă...