Sari la conținut

shortgal

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shortgal

  1. quote name='wallower' date='Nov 4 2007, 08:44 PM' post='935669']

    ...nu poti face comparatie intre Canon S3-IS si un Nikon D80.

    Daca aveai un Canon EOS30D si schimbai la Nikon D80 inteleg dar asa comparatia nu are nici o valuare.

     

     

    Absolut corect....plus ca ...daca nu ai talent,experienta sau educatie in fotografie.....degeaba ai si 5D sau D2xs....tot foto penibile faci!

  2. pai mi am luat un Fuji S9500 , uite am sa pun si o poza facuta cu aparatul ca sa se inteleaga despre ce e vb.. deci pozele au fost facute in soare,

    Nu sunt prea priceputa dar am un fujiS5700 care imi scoate rozuri si turcoazuri cand uit sa reglez white balance-ul corespunzator. Stiu ca S9500 e mult mai avansat ca tehnica si probabil are si un meniu mai sofisticat dar e o sugestie. Incerca sa vezi daca nu il ai cumva setat pe fluorescent sau tungsten lighting..in general la mine acolo apar nuante halucinante in combinatie cu lumina solara puternica.am invatat la un curs foto cum sa reglez white balance pe o zona de culoare uniforma dar in cazul white blance prefer presetarile!. cu siguranta ai si tu optiunea asta la aparat.

     

    daca sutn cu totul pe langa...imi cer scuze.

  3. poza mai veche pt ca mi-am stricat aparatul.

    pt cei mai priceputi am o intrebare: Aparat HP Photosmart R817 cazut de la vreo 10 cm fix pe obiectiv si care a ramas blocat asa si acun nici nu se mai aprinde, mai e vreo speranta sa poata fi reparat sau pot sa consider ca am dat 1 salariu pe ceva ce acum e doar bibelou?

    Mersi

    post-17964-1183894284_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...