Jump to content

iamtheone

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About iamtheone

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  Honda Hornet
 • Numar Moto
  B-85-NUJ
 1. Cu Euroins nu am ce sa negociez ca, dupa cum spuneam, comisia 99.9 % imi va da UE. Singura negociere o pot avea cu flacaul care m-a lovit. Daca am deschis dosar de dauna pe amiabil, se mai poate merge la politie?
 2. Nu stiu unde sa postez asa ca banuiesc ca merge la Discutii Generale. Poveste este cam asa. Eram pe Viilor intersectie cu Ctin Istrati cam in dreptul scuarului de tramvai, in coloana, dupa un Kangoo. Deoarece spatiul acolo este ingustat de scuar, nu am avut loc sa ma bag printre masini asa ca stateam cumintel. Cand de odata, Kangoo baga in marsarier si zdrang in roata mea fata. Nu m-a dat pe jos dar de ajuns sa-mi sparga aripa fata la Hornet. Omul s-a speriat de TIR-ul din fata lui care o luase la vale spre el, eu fiind pe mijloc, el avand utilitara nu ma vede si iote problema. Baiatul OK, nu a facut fite am mers la RCA lui: Euroins, a declarat ce s-a intamplat,etc. Doar ca domn agent constatator de acolo imi zice ca nu avea cum sa se sparga aripa atata timp cat el a lovit cu bara spate in roata mea. Insist, ii zic c-o fi, c-o pati, ca atunci cand stai la semafor nu ti tare de ghidon si cu siguranta ca ghidonul s-a aplecat, etc. etc, el o tinea sus si tare pe a lui. Ma enervez, aripa fiind crapata deja, ii zic sa facem testul acolo, la ei in curte. Pana la urma ce se mai putea intampla decat sa se sparga dreq de tot. La care el nu, ca sa mergem inauntru sa discutam. Inauntru imi scrie pe dovada: aripa fata inlocuire, vopsire 50%, ca deh, avea o ciobitura in vopsea, de la o piatra, si mai jos "Necesita explicatii suplimentare...", si inca ceva prostii. Si imi zice sa semnez. Citesc aia si-l intreb ce inseamna explicatiile suplimentare. Imi spune ca o sa arate pozele unei comisii a lor si ca ei hotarasc. Dat fiind experientele pe care le-am avut cu Euroins, imi este clar ce fel de solutionare va da comisia lor. Am insistat sa facem testul live, sa-l filmam chiar ca sa aiba ce arata comisiei, bineinteles ca a refuzat. I-am scris pe constatare "Refuz sa semnez pt ca nu sunt de acord cu cele mentionate", si el, "Semnati!" Ii zic "Nu am spus ca nu semnez?" El: "Scrieti macar numele in clar" Eu: "Nu, pt ca poate fi considerat semnatura" Pana la urma a ramas sa judece comisia si sa vada daca imi dau ceva, 99.9% niste UE. Ce pot sa le fac la pungasi?
 3. Asa este, contactul dintre placute si disc, dar e destul de enervant scartaitul, mai ales la mers incet in oras, printre masini. Totusi placutele sunt Brembo si aveam mai multe pretentii. Oricum, se pare ca daca le incing un pic nu mai scartaie. @invictus Multumesc pt sfaturi, o sa le pun in aplicare.
 4. Salut. Sunt praf in materie de mecanica moto, de-abia ce am invatat sa curat si sa ung lantul si am si eu o intrebare. Moto mea la mers foarte incet scoate un scartait de la roata fata. Am citit pe aici pe undeva ca si furcile "plang" ) Aici e vorba ca scapa ulei pe la simeringuri sau ca scartaie furca? Niste prieteni mi-au spus ca a fost incinsa tare pe frane la un moment dat si ca azbestul sau ce dreq se mai foloseste acum la placute s-a carbonizat si intarit si de acolo se aude. Mentionez ca nu scartaie la frana ci in mers incet, pur si simplu. Ce pot sa-i fac?
 5. LOL. "Tati io mai f.... vreo 5 minute si ma duc la nani"
×
×
 • Create New...