Sari la conținut

djeeckx

Super Membru
  • Număr conținut

    1.169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de djeeckx

  1. Jeane...trupe nu vor fi niciodata la noi pt ca asta este formatul intrunirii.Despre locatie....suntem in discutii cu alte locatii din zona putin mai mari dar miscarea asta e foarte riscanta.Sunt cativa care vor scena si alta locatie si sunt cei mai multi care vin la noi pt ca este altfel si locatia (chiar daca de multe ori e neancapatoare si asta ne apasa si pe noi) are farmecul ei.Promitem ca daca vom gasi ceva in zona care sa ofere si cazare, si dusuri (slabe dar exista) si umbra o vom incerca.Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi.(lasam topicul oamenilor ca asta e alt eveniment)

  2. frumoasa locatie ,froamasa vremea si cred ca si frumoasa atmosfera nu stiu ca am stat 2 ore din pacate...

     

    totusi ptr domnii organizatori ar fi bine ca pentru viitor sa faceti si bratari ptr o zi cu un pret mai mic de intrare ...mi se pare cam mult un pic 25 de lei ptr 2 ore de stat ca sa mananc un gulas si sa beau o cola ....cu 2 tipuri de bratari creca ati avea mai multi vizitatori si implicit profituri mai mari...succes pe viitor....

    De acord cu tine.A fost primul an in care am avut pret unic pe toate zilele indiferent de cat stateai si asta tocmai din cauza multora care vin sa manance un mic si sa caste gura.Spun ca intra 1 ora dupa care trebuie sa alergam dupa ei si apar conflicte inutile.Traim in romania si oamenii nu au bun simt.Cine vrea sa intre si stie ce se intampla plateste fara sa comenteze.Astfel ne selectam putin participantii chiar daca unii vor comenta.Este alegerea fiecaruia daca da acei 25 de lei (mie suma mi se pare ridicola in contextul in care iti permiti o motocicleta si benzina pt ea) sau nu. Doar in conditiile astea am reusit sa o tinem asa cum este, cumva neatinsa de pacalici, melteni si cocalari care vin doar sa tureze motoarele.Voi decideti daca doriti sa participati si anul urmator.Noi va vom astepta cu toate regulile care pe unii ii scot din sarite.Si nu vom avea niciodata trupe atata timp cat locatia va ramen aceeasi.Nu ne intereseaza profiturile mai mari ci doar sa acoperim ceea ce e de acoperit.Respect

  3. O intrebare pentru posesorii de Honda Shadow 750. Saptamana trecuta am fost la un drive test la dealerul Honda din Iasi. Am fost "croit" pe doua modele: Honda Transalp XL700 si Honda Shadow 750. Primul test mai practic (intentionez sa imi iau asa ceva), al doilea test din pura curiozitate (voiam sa vad cum merge un chopper). Traseul pentru drive-test avea in componenta si un rond (sens giratoriu) unde trebuia sa faci o intoarcere de 180 de grade. Transalp-ul nu mi-a pus nici o problema, am facut sensul giratoriu "in forta". Apoi a venit randul Shadow-ului. Era pentru prima data cand urcam pe un chopper. Daca la drum drept nu am avut nici o problema (este foarte stabil) la sensul giratoriu s-au schimbat lucrurile. Conduc moto de 4 ani, am urcat pe diverse modele, deci nu sunt chiar incepator. Si totusi la rond aveam un morcov mare undeva. Aveam senzatia ca motocicleta nu vireaza, ca are raza de bracaj prea mare ca voi iesi din rond ... In final am reusit sa fac acel rond. Apoi a urmat o portiune dreapta. La drum drept, si la schimbari mici de viraj (ex. schimbare de banda, sau la depasiri) motocicleta se comporta excelent, nici o problema. Dupa ce am mers o portiune de drum a trebiut sa intorc ... iarasi chin. Motocicleta asta imi pare ca nu vireaza la curbele de 180 de grade. Imi imaginam ce chin ar fi (pentru mine) sa merg cu asa ceva pe o sosea alpina (Transfagarasan sau Transalpina de pilda), sau printr-un oras unde curbele sunt frecvente. Celalalt model (Transalp-ul) nu mi-a facut nici o problema la virajele respective.

    Nu vreau sa para ca "critic" modelul asta, departe de mine gandul asta. Sunt convins ca de vina nu e moto, ci motociclistul (adica eu).

    Vreau sa intreb posesorii de astfel de modele: voi cum va descurcati cu motocicletele astea pe virajele stranse? Anul trecut am vazut o groaza de choppere pe Transalpina ... deci se poate ... dar cum? Care e "misterul" abordarii unui viraj cu chopper-ul?

    e f simplu si se numeste countersteering.functioneaza la toate tipurile de motocicleta.evident nu vei putea aborda virajul e care vorbesti cu aceeasi viteza ca cu un transalp dar nici cu emotii.

  4. Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva pareri despre diferentele dintre Suzuki Intruder VS 800 si Shadow 750. Am Shadow VT600 si sunt foarte multumit de ea dar as vrea sa trec la ceva mai mare. Astept orice alte pareri despre alte modele care s-ar incadra in aceasta categorie.Multumesc anticipat !

    daca vrei ceva mai mare treci de 1000.Nu vei simti o mare diferenta la niciuna din ele.Shadow-ul de 750 e mai masiva dar nu asa de zvapaiata.Intruderul de 800 e bicicleta cu ciclistica f buna.

  5. Cine aduce cauciucuri moto in bv la preturi decente?



    Motociclist cu state vechi in meserie face servisare moto de orice tip in Noua pe str Ferigii nr 2.

    Contact : 0756594828 Florin

    (nu are user si m-a rugat pe mine sa-l ajut)

  6.  

    Multumesc AWD cautam aceasta informatie de vreo saptamana !

    in legatura cu asigurarea, sper sa nu fiu off-topic, imi poti spune eventual o varsta si capacitatea cilindrica a motorului? daca nu sunt prea indiscret bineinteles... Sa imi fac o imagine. Pe al meu vreau sa il inscriu anul viitor, cand o sa fac 24 de ani si am un motor de 500.. asa estimativ m-ar interesa...

    Multumesc anticipat !

    motorul e de 1800 cc si varsta e ceva peste 30 de ani

  7. Presupun ca ai fost cu motorul la ITP in Brasov nu? Stiu ca astia din Bucuresti sunt mai ciufuti...

    Brasov...poate mergi si tu pe o recomandare undeva si poate fi ok.Bafta!

     

    dar daca suportul este pus pe partea dreapta mai comenteaza curcanii?

    Nu are relevanta partea pe care e pus ci faptul ca nu mai e asa cum a fost ea inmatriculata adica cu nr pe aripa din spate.

  8. Salut. A mers careva la ITP cu suport de numar lateral intors la 90 de grade si curbat dupa forma rotii?

    Salut.eu am fost cu a mea si omu' mi-a zis ca e dubios si ca daca ma opreste politia o sa am probleme.El mi-a facut itp-ul ca trotineta corespundea tehnic dar m-a sfatuit sa il pun macar pe orizontala.

    post-17981-0-31915800-1335442249_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...