Jump to content

djeeckx

Super Membru
 • Content Count

  1,169
 • Joined

 • Last visited

About djeeckx

 • Rank
  VATICAN 666

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Carnet moto din
  1945
 • Motocicleta
  xv 1900
 • Numar Moto
  66
 • Club
  fain
 1. salut.ce nu ti a placut ca sa ne dam seama unde gresim?
 2. Jeane...trupe nu vor fi niciodata la noi pt ca asta este formatul intrunirii.Despre locatie....suntem in discutii cu alte locatii din zona putin mai mari dar miscarea asta e foarte riscanta.Sunt cativa care vor scena si alta locatie si sunt cei mai multi care vin la noi pt ca este altfel si locatia (chiar daca de multe ori e neancapatoare si asta ne apasa si pe noi) are farmecul ei.Promitem ca daca vom gasi ceva in zona care sa ofere si cazare, si dusuri (slabe dar exista) si umbra o vom incerca.Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi.(lasam topicul oamenilor ca asta e alt eveniment)
 3. De acord cu tine.A fost primul an in care am avut pret unic pe toate zilele indiferent de cat stateai si asta tocmai din cauza multora care vin sa manance un mic si sa caste gura.Spun ca intra 1 ora dupa care trebuie sa alergam dupa ei si apar conflicte inutile.Traim in romania si oamenii nu au bun simt.Cine vrea sa intre si stie ce se intampla plateste fara sa comenteze.Astfel ne selectam putin participantii chiar daca unii vor comenta.Este alegerea fiecaruia daca da acei 25 de lei (mie suma mi se pare ridicola in contextul in care iti permiti o motocicleta si benzina pt ea) sau nu. Doar in c
 4. la 6000 km filtrul si uleiul.ulei 5100 10w40 semisintetic sau in fiecare primavara daca nu ai facut cei 6000 km
 5. e f simplu si se numeste countersteering.functioneaza la toate tipurile de motocicleta.evident nu vei putea aborda virajul e care vorbesti cu aceeasi viteza ca cu un transalp dar nici cu emotii.
 6. daca vrei ceva mai mare treci de 1000.Nu vei simti o mare diferenta la niciuna din ele.Shadow-ul de 750 e mai masiva dar nu asa de zvapaiata.Intruderul de 800 e bicicleta cu ciclistica f buna.
 7. se rezolva cu locatia...doritori sa fie.va duc la vreo 60 km de brasov intr-o padure la o cabana unde facem noi petreceri de ceva ani buni.fara semnal la telefon, doar noi si motoarele...e?
 8. ia te rog legatura cu FLR-Bv(user de pe forum).el este instructor moto si ani la rand a facut iesiri de genul cu incepatori.Poate te ajuta
 9. Cine aduce cauciucuri moto in bv la preturi decente? Motociclist cu state vechi in meserie face servisare moto de orice tip in Noua pe str Ferigii nr 2. Contact : 0756594828 Florin (nu are user si m-a rugat pe mine sa-l ajut)
 10. motorul e de 1800 cc si varsta e ceva peste 30 de ani
 11. De vanzare /index.php?/topic/686519-honda-shadow-vt600-custom-pret-2700-euro/
×
×
 • Create New...