Sari la conținut

Danny1000

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    BV PMD
  • Club
    ....

Danny1000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ...stai linistit, era doar o remarca. Viata prietenului tau e la fel de importanta. O zi de (cuvant urat) spui?...O sa ne aducem aminte de ea cat vom trai.
  2. ...borduri de refugiu, in fiecare zi le injur, asta in conditiile in care imi pot sparge masca de la masina si nu imi pierd un prieten.
  3. Daca stie cineva ceva despre un accident petrecut astazi (nu se stie nimic inca despere locul lui...s-a plecat de la Constanta spre Brasov...sora victimei nu poate da detalii momentan, doar ca cele doua persoane au decedat) este bine venit. ...scuze "c-ul" lipsa... ...am sunat la politia rutiera din Calarasi...luand la rand judetele in care urmau sa treaca...Intamplarea a facut ca pe net sa nu gasesc numarul de la politia Constanta. Primul telefon, al doilea judet vizat (Calarasi)...raspuns: doua persoane decedate in accident de motor...ei sunt. Detalii, nu am mai insistat, ei erau...Maine va fi ziua in care se va discuta despre ei. Pana maine , liniste...Stim doar ca sunt morti (singura remarca...trebuiau sa vina cu masina; doar asta ne trece prin cap). La ora asta trebuiau sa fie printre noi...o cabana la Bran, o bere si un bun venit al gazdei nostre de la Vama...un bun venit la munte. Cu sotul ei, plecat pe perioada verii pe vapor. Cealata parte a gastii, asteapta dimineata ca sa se intoarca la Bucuresti, noi ne-am intors de pe autostrada 1 in urma unui mesaj:...au murit amandoi in accident. Asta in urma unui telefon catre sora Mishei...pentru ca Ei aveau telefonul inchis...asta dupa 6-7 ore de la plecare. R.I.P.
  4. Deci...cate persoane sunt pe lista de asteptare la cazare? Ar cam trebui sa tragem o linie si sa vedem, nu? ...sa nu pierdem pe careva. Presupun ca este important la cazare, sau se poate dormi si extra in camera fetelor?
  5. @Stimpy - ne-am auzit acum 10 min la tel...0747497300 Cum ai o veste despre despre noile locuri de cazare, da un semn. Oricum, in pensiune, hotel (max 5 stele:)) sau in cort poti sa ma treci pe lista. Bafta
  6. Salutare, In special pentru Stimpy...am vorbit acum doua zile la un tel pentru inca un loc, pentru mine, asta dupa ce Dorumaster ti-a predat stafeta de 'organizator'. Din partea mea o sa fie un singur motor, cu o singura persoana, deci fara prea multa bataie de cap... Merci si astept un semn de confirmare pe lista, bafta
×
×
  • Creează nouă...