Sari la conținut

gheambyt

INACTIV
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gheambyt

  1. gheambyt

    Jawa

    Am si eu o intrebare. Ce carburatoare o fii pus nenea asta pe Jawa sa ? Daca sunteti atenti spre sfarsit vedeti si o dacie ... in Argentina )))))))))))))))))
  2. gheambyt

    Jawa

    Buna ziua, asi avea nevoie de putin ajutor am comandat o punte de diode de Jawa, si am primit piesa aceea rosie. Nu stiu daca este punte de diode, sau cum se monteaza pentru ca nu am primit nici o hartie la ea...
  3. gheambyt

    Jawa

    Buna ziua am si eu o nelamurire. Stiu ca pt un 638 trebuie o baterie de 12v si 5Ah, insa nu gasesc (in Bucuresti ). Mi sa mai spus ca pot sa ii pun si de 7Ah sau de 9Ah. Nelamurirea mea este daca amperajul este mai mare dauneaza cumva instalatiei? se mai incarca bateria? Din experienta proprie am observat ca, un incarcator de baterii pentru mp3 nu incarca DELOC o baterie ce are un amperaj mai mare ca el. Astept parerile voastre. Va multumesc
  4. gheambyt

    Jawa

    Buna ziua pentru inceput doresc sa imi cer scuze catre domni dorucioby si corneliutecu pentru ca nu le-am dat un raspuns mai rapid, in legatura cu ofertele dumnealor. Sper ca de maine sa fiu mai sarac cu cateva milioane, dar posesorul Jawei domnului el_nynios. Maine ma duc sa o vad. O zi buna si numai bine.
  5. gheambyt

    Jawa

    Cumpar motocicleta Jawa 350ts, in stare de functionare, cu actele in regula, de preferat vanzatorul sa fie din judetul Vrancea.
×
×
  • Creează nouă...