Sari la conținut

alxcristea

Membru
  • Număr conținut

    346
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alxcristea

  1. vopsea electrostatica obligatoriu,daca vrei sa te tina!eu le-am facu electro,si in 30k km nici urma de "uzura".;)oricine iti va spune ca si vopsitul "la pistol" tine,vorbeste prostii.nu tine nici un sezon!

    Merci, asa ma gandeam si eu. O sa o demontez saptamana viitoare si o duc la vopsit electrostatic.

  2. Depinde la ce te referi cand spui off-road. Sunt motociclete care nu au contact si au doar primul buton. Cam toate care sunt pentru padure.

    Restul de soft, au cam toate butonul al 2-lea dar scopul lui nu cred ca este pentru ce ai specificat tu.

     

    http://wincycles.com/popup_image.php?pID=585&image=1&osCsid=e369f92094a998d60ed233b35b186e6a

     

    In off-road.

    Primele modele de kill switch aratau ca mai sus (buton NO, activabil / dezactivabil in zecimi de secunda).

    Apoi s-au pus comutatoare basculante "stop / run" (lente si incomode ca si cheia de contact) dar mai sigure in situatia in care "mobra" o ia la vale si nu apasa nimeni pe buton :) Adica daca porneste accidental.

    Problema e similara cu cea de la aragaz. Adica exista un debit minim de gaz (relanti) sub care flacara devine instabila sau face "buf".

    Iar spatele "mobrei" rupe aderenta.

    Cea mai buna solutie este cea si cu comutator dar si cu buton, conectate electric in paralel.

    Unde nu mai e necesara frana spate din ambreiaj, ambele picioare pot fi pe sol iar reluarea tractiunii se poate face in zecimi de secunda activand aprinderea, inclusiv pe gazul deschis prealabil dupa nevoie.


    » Post actualizat in 23 Sep 2016 23:37

    http://thumbs.ebaystatic.com/images/g/tugAAOSwu4BVn0FD/s-l225.jpg

    Asta este versiunea mai noua si mai proasta de kill switch.


    » Post actualizat in 23 Sep 2016 23:43

    Urmeaza probabil versiunea cu frana "inteligenta" asistata digital la care "mobra" sa intrebe:...... Yes, Not, Cancel :lol:

     

    Cred ca te ajuta mai mult o frana de motor si cazuri rare cand e nevoie sa fie motorul oprit. Singurele motoare care coboara cu motorul oprit sunt 2T-urile dar din alte considerente: Nu au frana de motor iar daca cobori in viteze exista riscul de ungere defectuoasa.

     

    Parerea mea.

  3. Salut,

     

    Am nevoie de un sfat, suportul scaritei pasagerului (nu stiu care este denumirea exacta) de pe partea stanga este putin inestetic, are vopseaua luata si as vrea sa-l vopsesc.

    Ma gandeam sa nu cumpar unul sh ci sa-l remediez pe asta.

    Nu prea stiu cum, as vrea sa iasa la culoare si nu-mi dau seama daca e vopsit electrostatic sau vopsea normala.

    Se ocupa cineva cu asa ceva si poate sa ma ajute?

     

    Are in mijloc un plastic negru care la mine lipseste, are cineva asa ceva de vanzare?

     

    Multumesc!

    post-18212-0-85135500-1475005195_thumb.jpg

  4. Ironia de la final nu-si avea sensul.eu am vorbit cat se poate de serios in legatura cu "pasagera care simte moto",dar lipsa ta de experienta(recunoscuta de altfel) te face doar ignorant.no offence,dar mai vorbim dupa ce aduni km impreuna cu pasagera.pana atunci,nu-si are rost discutia.cat despre pauze la fiecare 60-70km,daca tu crezi ca e chiar ok cand ai de facut 300 pe zi,ajuns la destinatie,a doua zi din nou 300,si asa mai departe,din nou ok si mai vorbim dupa ce faci pauzele mai rare.noroc!

     

    Ironia de la final nu-si avea sensul.eu am vorbit cat se poate de serios in legatura cu "pasagera care simte moto",dar lipsa ta de experienta(recunoscuta de altfel) te face doar ignorant.no offence,dar mai vorbim dupa ce aduni km impreuna cu pasagera.pana atunci,nu-si are rost discutia.cat despre pauze la fiecare 60-70km,daca tu crezi ca e chiar ok cand ai de facut 300 pe zi,ajuns la destinatie,a doua zi din nou 300,si asa mai departe,din nou ok si mai vorbim dupa ce faci pauzele mai rare.noroc!

    ok, scuze pentru ironie dar mi s-a parut ca te-ai luat prea tare de @iaco si el chiar a vrut sa ajute in contextul dat. Deacord cu tine ca odata cu parcurgerea mai multor KM o sa ne obisnuim si cu timpul distantele parcurse vor fi tot mai mari, sper sa ajungem acolo si sa putem pleca la drumuri cat mai lungi.

    Imi place foarte mult motocicleta, cred ca ofera foarte multe pentru pretul pe care-l are. Nu stiu cum este varianta dupa 2007 din acest punct de vedere ca daca ar fi mai ok pentru pasager cred ca as face o schimbare, asta am si vrut sa-mi iau dar s-a nimerit 2003-ul si nu-mi pare rau. Scopul acestei motociclete nu este sa o plimb prin oras, ci sa ne scoata din oras la distante rezonabile cu un grad suportabil de confort. Nu o sa facem noi foarte multi KM, asta depinde si de cat de mult o sa-i placa. De asta mi s-a parut putin exagerata afirmatia ta, nu vrem performanta ci doar plimbari lejere.

     

    O seara placuta! - prieteni?

  5. @iaco:Cum sa faci pauza la 60-70km pt pasager nene?e hornet nu bicicleta Pegas.o sa ziceti ca pe Hornet nu se poate merge 600km pe cu pasager sau ca nu rezista pasagera atat.asta are mai mare legatura cu pilotul decat cu modalitatea in care pasagera se simte comod.com'on!ca nu e pt pasager Hornetul,asta e iar o aberatie.problema e forma rezervorului si lipsa de inaltime a sei pasagerului.daaar,o pasagera care simte moto,care are experienta,va sta absolut bine.mai rau o va supara ingustimea sei(nu va ganditi la prostii. :P) .mainile amandoua pe manerul de pe codita NOT!e cea mai mare greseala.si nici la franari nu e indicat si nici comod.incercati unul din voi pozitia aia si veti vedea despre ce vorbesc.nu o zic cu rautate si o spun la modul general:invatati sa pilotati PENTRU pasagera.in acest fel nu va mai avea nici o problema.evident asta in cazul in care pasagera e cat de cat "facuta" pt acest sport.

    » Post actualizat in 01 Sep 2016 12:08

    PS:doar motoarele special gandite pt touring(si aici vorbesc de bivolii aia gen BMW K1600 si altele asemanatoare) sunt gandite si pt pasager.restul sunt niste glume,naked,ss,cruier.asa ca,live with it si rezolvati problema cu rabdare si compasiune. ;)

    Recomandare lui @iaco mi se pare pertinenta. 60-70 km inseamana aproximativ o ora de condus in Romania(nu discutam de autostrazi). Daca pleci la plimbare de 300 KM/zi cred ca este o recomandare ok la intrebarile mele.Cu siguranta, odata cu experienta se pot face opriri mult mai rare daca timpul si distanta nu ti-o permit si daca vrei sa alergi pana la destinatie dar nu acesta este scopul. Era clar ca nu prea avem experienta iar raspunsul lui a fost la obiect.

    Mi-a placut asta cu " pasagera care simte moto", buna rau.

  6. Am zis sa pun si poze cu noua achizitie

     

    Azi l-am dus in service pentru:

     

    • sa-i fac revizia la furca
    • i-am cumparat semnalizatoare noi fata/spate
    • am cumparat senzorul pentru martorul neutru
    • un intrerupator (sper ca nu spun prostii) la frana fata deoarece nu se aprinde stopul de frana si era defect
    • Am mai constatat ca temperatura apei nu se ridica decat foarte putin. O sa-i verifice maine termostatul daca functioneaza si in caz contrar o sa-l inlocuiesc. Vreau sa-i schimb si antigelul si lichidele de frana.

    Sunt foarte multumit de starea motocicletei si cum merge.

    Am reusit sa raman si fara benzina in drum spre servivce. Se auzea benzina in rezervor si nu m-am gandit ca vechiul prorietar mi-o da pe rosu. Noroc cu rezerva

    Am vrut sa-i comand crash pad-uri dar cand mi-a zis 450 ron LSL-urile am renuntat deocamdata

    Altceva care sa-mi placa nu am gasit, daca aveti voi ceva sugestii mai accesbile ca pret le astept. Sa fie cat mai discrete. LSL-urile parca se potriveau cel mai bine cu Hornetul.

     

    La o verificare amanuntita se prezinta foarte bine. Zgomotul de la ambreiaj se incadreaza in normal, nu este deranjant.

    Ma mai dispera cauciucurile, ele par ok dar spatele pe 190 nu-mi place si am vrut sa le inlocuiesc dar am amanat pana in primavara. Nu cred ca merita sa le schimb pentru cat a mai ramas din sezonul asta, ele sunt ok dar na, piticii :). Daca m-am uitat eu bine cel de spate are dot-ul 2009 iar cel de fata 2014.

    Un lucru ce am observat, la roata spate din cauza cauciucului mai mare a decupat putin din aparatoarea lantului.

    In rest nu prea mai am ce sa-i fac.

    Vreau sa-mi iau ceva genti laterale pe care sa le pot folosi si cu pasagera. As vrea sa plec cateva zile in Octombrie la drum mai lung.

    Poate sa-mi zica cineva cum rezista pasagera la drum de aproximativ 300 km? Ma asteptam sa fie mai confortabila pentru pasager.

     

     

    Alex

     

    Salut, proaspat proprietar de Hornet 2003.
    Am vrut modelul 2007 dar asa s-a nimerit.
    Foarte multumit de ea dar are cateva hibe pe care vreau sa le rezolv urgent:
    - cauciuc spate 190, nu imi place
    - nu se aprinde stopul de frana la franarea fata
    - nu se aprinde(palpaie) martorul pentru neutru
    - are un zgomot ambreiajul la relanti, asta nu ma deranjeaza daca ar fi o normalitate.
    In rest pare ok, nu prea pot sa-mi dau seama ca nu am cu ce compara.
    Are 38.000 km( cel putin atat arata)
    O sa o duc la mecanic sa rezolv toate acestea.
    Si semnalizarea pe partea dreapta nu functioneaza, oricum vreau sa le schimb. Sper sa fie doar de la semnalizari.
    Stie cineva un electrician in Timisoara care poare sa rezolve aceste mici nereguli :)

    post-18212-0-32591900-1472668550_thumb.jpg

    post-18212-0-63932900-1472668592_thumb.jpg

  7. Salut,

     

    Vreau sa-mi vand echipamentul enduro cumparat anul acesta.

    A fost cumparat nou si a fost purtat la 3 iesiri.

    Este bun pentru cineva intre 170-180 cu 70-80 kg - cred, eu am 1.80 si 75 KG.

     

    Atasez si poze pentru fiecare in parte:

     

    • Casca Thor - 440 ron
    • Ochelari Thor - 100 ron
    • Pantaloni Tho r - 220 ron
    • Bluza - 80 ron
    • Genunchiere Thor Force XP sunt noi au fost purtate o singura data- 90 euro
    • Cizme Alpinestar Tech 3 - 150 euro
    • Rucsac apa- 100 ron

    Daca doreste cineva info/poze suplimentare apelati cu incredere: 0742102536

     

    Alex

    post-18212-0-89439800-1472661786_thumb.jpg

    post-18212-0-12636200-1472662339_thumb.jpg

    post-18212-0-17784900-1472662370_thumb.jpg

    post-18212-0-39768400-1472662622_thumb.jpg

    post-18212-0-82180000-1472662641_thumb.jpg

    post-18212-0-88992200-1472662660_thumb.jpg

    post-18212-0-59781500-1472662678_thumb.jpg

    post-18212-0-19157400-1472662732_thumb.jpg

    post-18212-0-30193300-1472662754_thumb.jpg

    post-18212-0-15520500-1472662784_thumb.jpg

    post-18212-0-14161100-1472662819_thumb.jpg

    post-18212-0-71806500-1472662854_thumb.jpg

    post-18212-0-07987600-1472662894_thumb.jpg

    post-18212-0-61978300-1472662912_thumb.jpg

    post-18212-0-29340900-1472662946_thumb.jpg

    post-18212-0-63389900-1472662967_thumb.jpg

    post-18212-0-93404700-1472663007_thumb.jpg

    post-18212-0-93620300-1472663053_thumb.jpg

    post-18212-0-12802900-1472663101_thumb.jpg

    post-18212-0-38391700-1472663135_thumb.jpg

    post-18212-0-75756900-1472663157_thumb.jpg

  8. Salut, proaspat proprietar de Hornet 2003.

    Am vrut modelul 2007 dar asa s-a nimerit.

    Foarte multumit de ea dar are cateva hibe pe care vreau sa le rezolv urgent:

    - cauciuc spate 190, nu imi place

    - nu se aprinde stopul de frana la franarea fata

    - nu se aprinde(palpaie) martorul pentru neutru

    - are un zgomot ambreiajul la relanti, asta nu ma deranjeaza daca ar fi o normalitate.

    In rest pare ok, nu prea pot sa-mi dau seama ca nu am cu ce compara.

    Are 38.000 km( cel putin atat arata)

    O sa o duc la mecanic sa rezolv toate acestea.

    Si semnalizarea pe partea dreapta nu functioneaza, oricum vreau sa le schimb. Sper sa fie doar de la semnalizari.

    Stie cineva un electrician in Timisoara care poare sa rezolve aceste mici nereguli :)

  9. Vand echipament moto complet:

     

    -combinezon Vanucci din 2 bucati marimea 48

    -Casca ARAI Chaser marimea M

    -manusi Alpinestars SP2

    -Cizme SIDI

    -rucsac spate

    -gentuta cu magneti rezervor

    -Kit pana

     

    Toate sunt in stare foarte buna, fara zgarieturi, lovite etc.

    Au fost cumparate de mine in primavara si au fost purtate foarte putin.

    Deoarece mi-am vandut motorul nu mai am ce sa fac cu ele.

     

    Totul la 600 euro.

     

    Se vand si separat, pretul se discuta telefonic sau pe mes: alxcristea@yahoo.com

     

    tel: 0742 102 536

    post-18212-1255183263_thumb.jpg

    post-18212-1255183839_thumb.jpg

    post-18212-1255183848_thumb.jpg

    post-18212-1255183862_thumb.jpg

    post-18212-1255183876_thumb.jpg

    post-18212-1255183887_thumb.jpg

    post-18212-1255183906_thumb.jpg

    post-18212-1255183916_thumb.jpg

    post-18212-1255183927_thumb.jpg

    post-18212-1255183934_thumb.jpg

    post-18212-1255183948_thumb.jpg

    post-18212-1255183958_thumb.jpg

    post-18212-1255183968_thumb.jpg

    post-18212-1255183985_thumb.jpg

    post-18212-1255184002_thumb.jpg

    post-18212-1255184016_thumb.jpg

    post-18212-1255184025_thumb.jpg

    post-18212-1255184037_thumb.jpg

    post-18212-1255184047_thumb.jpg

    post-18212-1255184062_thumb.jpg

    post-18212-1255184072_thumb.jpg

    post-18212-1255184084_thumb.jpg

    post-18212-1255184101_thumb.jpg

    post-18212-1255184113_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...