Sari la conținut

alxcristea

Membru
  • Număr conținut

    346
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda NC 750 DCT
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF/ Yamaha R6/KTM 200SX/Honda Hornet/Honda NC 750X

Vizitatori Recenți Profil

1.094 citiri profil

alxcristea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut, vezi la Paul Moto in calea Girocului. Are multe pe stoc la preturi bune. Daca ai nevoie de tel sa-mi spui si ti-l dau pe privat.
  2. Merci, asa ma gandeam si eu. O sa o demontez saptamana viitoare si o duc la vopsit electrostatic.
  3. Multumesc Vallach pentru raspunsuri. Am gasit la cineva in TM care si le-a vopsit si el. Nu stiu cum dar ramane pentru iarna sa-l dau jos si sa-l duca la vopsit. O sa-ti spun dupa cum a iesit.
  4. Depinde la ce te referi cand spui off-road. Sunt motociclete care nu au contact si au doar primul buton. Cam toate care sunt pentru padure. Restul de soft, au cam toate butonul al 2-lea dar scopul lui nu cred ca este pentru ce ai specificat tu. Cred ca te ajuta mai mult o frana de motor si cazuri rare cand e nevoie sa fie motorul oprit. Singurele motoare care coboara cu motorul oprit sunt 2T-urile dar din alte considerente: Nu au frana de motor iar daca cobori in viteze exista riscul de ungere defectuoasa. Parerea mea.
  5. Salut, Am nevoie de un sfat, suportul scaritei pasagerului (nu stiu care este denumirea exacta) de pe partea stanga este putin inestetic, are vopseaua luata si as vrea sa-l vopsesc. Ma gandeam sa nu cumpar unul sh ci sa-l remediez pe asta. Nu prea stiu cum, as vrea sa iasa la culoare si nu-mi dau seama daca e vopsit electrostatic sau vopsea normala. Se ocupa cineva cu asa ceva si poate sa ma ajute? Are in mijloc un plastic negru care la mine lipseste, are cineva asa ceva de vanzare? Multumesc!
  6. ok, scuze pentru ironie dar mi s-a parut ca te-ai luat prea tare de @iaco si el chiar a vrut sa ajute in contextul dat. Deacord cu tine ca odata cu parcurgerea mai multor KM o sa ne obisnuim si cu timpul distantele parcurse vor fi tot mai mari, sper sa ajungem acolo si sa putem pleca la drumuri cat mai lungi. Imi place foarte mult motocicleta, cred ca ofera foarte multe pentru pretul pe care-l are. Nu stiu cum este varianta dupa 2007 din acest punct de vedere ca daca ar fi mai ok pentru pasager cred ca as face o schimbare, asta am si vrut sa-mi iau dar s-a nimerit 2003-ul si nu-mi pare rau. Scopul acestei motociclete nu este sa o plimb prin oras, ci sa ne scoata din oras la distante rezonabile cu un grad suportabil de confort. Nu o sa facem noi foarte multi KM, asta depinde si de cat de mult o sa-i placa. De asta mi s-a parut putin exagerata afirmatia ta, nu vrem performanta ci doar plimbari lejere. O seara placuta! - prieteni?
  7. Recomandare lui @iaco mi se pare pertinenta. 60-70 km inseamana aproximativ o ora de condus in Romania(nu discutam de autostrazi). Daca pleci la plimbare de 300 KM/zi cred ca este o recomandare ok la intrebarile mele.Cu siguranta, odata cu experienta se pot face opriri mult mai rare daca timpul si distanta nu ti-o permit si daca vrei sa alergi pana la destinatie dar nu acesta este scopul. Era clar ca nu prea avem experienta iar raspunsul lui a fost la obiect. Mi-a placut asta cu " pasagera care simte moto", buna rau.
  8. Am zis sa pun si poze cu noua achizitie Azi l-am dus in service pentru: sa-i fac revizia la furca i-am cumparat semnalizatoare noi fata/spate am cumparat senzorul pentru martorul neutru un intrerupator (sper ca nu spun prostii) la frana fata deoarece nu se aprinde stopul de frana si era defect Am mai constatat ca temperatura apei nu se ridica decat foarte putin. O sa-i verifice maine termostatul daca functioneaza si in caz contrar o sa-l inlocuiesc. Vreau sa-i schimb si antigelul si lichidele de frana. Sunt foarte multumit de starea motocicletei si cum merge. Am reusit sa raman si fara benzina in drum spre servivce. Se auzea benzina in rezervor si nu m-am gandit ca vechiul prorietar mi-o da pe rosu. Noroc cu rezerva Am vrut sa-i comand crash pad-uri dar cand mi-a zis 450 ron LSL-urile am renuntat deocamdata Altceva care sa-mi placa nu am gasit, daca aveti voi ceva sugestii mai accesbile ca pret le astept. Sa fie cat mai discrete. LSL-urile parca se potriveau cel mai bine cu Hornetul. La o verificare amanuntita se prezinta foarte bine. Zgomotul de la ambreiaj se incadreaza in normal, nu este deranjant. Ma mai dispera cauciucurile, ele par ok dar spatele pe 190 nu-mi place si am vrut sa le inlocuiesc dar am amanat pana in primavara. Nu cred ca merita sa le schimb pentru cat a mai ramas din sezonul asta, ele sunt ok dar na, piticii . Daca m-am uitat eu bine cel de spate are dot-ul 2009 iar cel de fata 2014. Un lucru ce am observat, la roata spate din cauza cauciucului mai mare a decupat putin din aparatoarea lantului. In rest nu prea mai am ce sa-i fac. Vreau sa-mi iau ceva genti laterale pe care sa le pot folosi si cu pasagera. As vrea sa plec cateva zile in Octombrie la drum mai lung. Poate sa-mi zica cineva cum rezista pasagera la drum de aproximativ 300 km? Ma asteptam sa fie mai confortabila pentru pasager. Alex
  9. Salut, Vreau sa-mi vand echipamentul enduro cumparat anul acesta. A fost cumparat nou si a fost purtat la 3 iesiri. Este bun pentru cineva intre 170-180 cu 70-80 kg - cred, eu am 1.80 si 75 KG. Atasez si poze pentru fiecare in parte: Casca Thor - 440 ron Ochelari Thor - 100 ron Pantaloni Tho r - 220 ron Bluza - 80 ron Genunchiere Thor Force XP sunt noi au fost purtate o singura data- 90 euro Cizme Alpinestar Tech 3 - 150 euro Rucsac apa- 100 ron Daca doreste cineva info/poze suplimentare apelati cu incredere: 0742102536 Alex
  10. Salut, proaspat proprietar de Hornet 2003. Am vrut modelul 2007 dar asa s-a nimerit. Foarte multumit de ea dar are cateva hibe pe care vreau sa le rezolv urgent: - cauciuc spate 190, nu imi place - nu se aprinde stopul de frana la franarea fata - nu se aprinde(palpaie) martorul pentru neutru - are un zgomot ambreiajul la relanti, asta nu ma deranjeaza daca ar fi o normalitate. In rest pare ok, nu prea pot sa-mi dau seama ca nu am cu ce compara. Are 38.000 km( cel putin atat arata) O sa o duc la mecanic sa rezolv toate acestea. Si semnalizarea pe partea dreapta nu functioneaza, oricum vreau sa le schimb. Sper sa fie doar de la semnalizari. Stie cineva un electrician in Timisoara care poare sa rezolve aceste mici nereguli
  11. alxcristea

    Caut grup ENDURO

    Proaspat posesor de enduro vreau sa ies sambata si duminica la o plimbare prin zona Remetea- Bucovat. Daca este cineva interesat sa ma contacteze.
  12. Vand echipament moto complet: -combinezon Vanucci din 2 bucati marimea 48 -Casca ARAI Chaser marimea M -manusi Alpinestars SP2 -Cizme SIDI -rucsac spate -gentuta cu magneti rezervor -Kit pana Toate sunt in stare foarte buna, fara zgarieturi, lovite etc. Au fost cumparate de mine in primavara si au fost purtate foarte putin. Deoarece mi-am vandut motorul nu mai am ce sa fac cu ele. Totul la 600 euro. Se vand si separat, pretul se discuta telefonic sau pe mes: alxcristea@yahoo.com tel: 0742 102 536
  13. Poate vrea cineva un R6. Mai multe detalii in semnatura!
×
×
  • Creează nouă...