Sari la conținut

crasdan

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://plus.google.com/103163288315739697301/posts

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Kawasaki ER 500

Informații profil

  • Interests
    IT Hardware Moto

crasdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. o intrebare.... mam programat pe data de 30 aprilie pentru traseu, dar din cauza serviciului nu pot fi prezent. Se poate reprograma data de examen ?
  2. intrebare daca luni sau marti dau examenul teoretic am vreo sansa sa dau si proba practica in noiembrie ?
  3. Am terminat Motogp la toate clasele la Hard, fara gamepad nu pot. Astept jucatori la o intrecere.
  4. Joaca cineva Motogp 2013 PC ? Daca doreste cineva sa joace in multiplayer PM
  5. Da cam asa a zis si politistu in legatura cu presa..... mda ajunsa presa sa manipuleze lumea la greu.. nustiu ce sa fac sa ma mai inscriu pentru traseu la A2 ca am inteles ca inceput cu luna noiembrie inscrierile sa nu vina vreo ploaie sau mai rau ninsoare
  6. Pai nu a intrat in vigoare legea ca in caz ai picat traseu nu mai esti nevoit sa repeti sala. cand am luat B in august politistu a spus cei picati dupa 9 nu mai sunt nevoiti sa repete sala...
  7. pana la urma cei care au picat mai sunt nevoiti sa repete sala ?
  8. acum proba teoretica – “sala”- va fi valabila timp de un an de la absolvire. Dar daca pici traseul mai esti obligat sa faci cele 6 ore de practica obligatorie ca nu vad sa fie precizat ?
  9. culmea eu eram la semafor da pe partea opusa, splaiu uniri cu vitan la ora de condus in trafic ma uitam la semafor si vad accidentul pasagerul aruncat pe marginea borduri. no comment
  10. Aha ca abordare de dificultate sunt nivel ușor-mediu, fata de cat. B în care esit băgat prin tot felul de străduțe și multe altele. Nu am avut niciun fel de problema cu frâna apăsata de instructor deci e ok. Doar ce vorbea cu mine și mai ma ghida el.
  11. Culmea cand am terminat traseul imi zice instructorul "asta e traseul care o sa il dai cu politia". Poate am omis vreo strada.
  12. da exact pe urma lasate de masini, un pieton grăbit pe trecerea de pietoni eram cam la 15 metri de trecere de pietoni pun frana si cu pasajer in spate e ciudat greutatea lui pe mine. Noroc ca e suplu da la rampe motorul e leneș.
  13. Da interesant, instructorul imi zicea stai cat mai pe marginea drumului si un alt deștept ce a zis hai sa ma depășească si din fata venea un autocamion, el se baga și cînd sa revină cat pe ce sa ne atingă cu mașina ca nu era spațiu destul pentru manevra de depășire. Instructorul ia tras niște înjurături dar cui folosește. După incidentul ala am hotărît sa stau cat mai pe mijlocul benzi ca ce nu sunt biciclist sa stau lipit de bordura. trebuie sa îmi las spațiu de "manevre".
  14. azi am avut prima ședință de ieşit în trafic, E o Realitate diferita de poligon. In poligon zici a jaloane stînga dreapta 8-uri foarte simplu le fac cu ochii închiși. Da cînd ieși în trafic e altceva si cu pasager e alta realitate, masini care circula cu viteza, pietoni care traveseaza pe unde apuca. Pe la vitan Real un destept de pe banda a doua făcut dreapta sa intre pe o străduță eu find pe banda unu. Noroc ca eram cu ochi pe el. Asa traseu nu este complicat pentru cei care dau la Ilioara. harta traseu> https://dl.dropboxusercontent.com/u/16272640/traseu.jpg
×
×
  • Creează nouă...