Sari la conținut

Blaze

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    In Asteptare
  • Numar Moto
    B-76-SHA

Blaze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca este pe la ora 9-10 dimineatza kiar si mai tarziu pana in 12 unul dintre voi prin zona Dristor il rog sa treaca 10 minute prin spate pe la Tip-Top, putin mai jos de Mc. Eu voi fi akolo cu motorul si am nevoie de o cheie de bujie din trusa de skule. O aveti fiecare sub sa. A mea a fost furata asta vara o data cu motorul, norocul meu a fost ca am gasit motorul dar skulele au disparut. Va rog mult daca aveti 10 minute libere sa ma ajutati si pe mine nu va ia mai mult. Va multumesc si nu raman dator. Dau eu o kafea cu prima okazie
  2. Din cate stiu eu de akolo asta reglezi nivelul de aer care intra in carburator.
  3. Salut, Am reusit si eu sa imi iau Motorul akum 3 zile si am mici probleme de reglaje. Faza este ca mie mi-au furat Motorul asta vara si cand l-am recuperat l-am recuperat fara trusa de scule. As avea nevoie de ajuturolul unuia dintre voi daca poate sa traga o fuga pana in Dristor sa ma ajute si pe mine sa il pornesc. Problemele sunt la Baterie pentru ca este descarcata si trebuie sa ii curat putin si bujia ca am reusit sa ii infund carburatorul. Eu am suflat in el si am desfacut ieri la el dar pentru ca nu aveam toate sculele de care aveam nevoie nu am reusit sa il pornesc. Alaltaieri am luat curent de la un tirist si am reusit sa il pornesc, ieri m-am kinuit de la mai multe masini si nu am reusit. As vre daca are unu din voi timp sa traga o fuga sa imi skot si eu bujia si sa o curat si sa imi dea un start de la bateria lui si apoi sa leg bateria mea si sa pot sa il pornesc. Daca este unu dintre voi astazi dispus sa faca asta astept un scurt mesaj pe privat sa fixam o intalnire. Va multumesc.
  4. <UP> Mesaj completat Up!! Inca mai am piese de vanzare pentru cine este interesat! Incepe inceputul de sezon luatile cat sunt calde ) Mesaj completat Up!! Inca mai am piese de vanzare pentru cine este interesat! Incepe inceputul de sezon luatile cat sunt calde smile.gif) Mesaj completat Nu mai vrea nimeni piese de RS?? Vreau si eu sa imi iau motorul si Trebuie sa le dau!! VREAU SI EU SA MA DAU PRIMAVARA ASTA!! HAI MA BAIETI MA AJUTATI SI PE MINE SA SKAP DE ELE! O CARENA SI UN REZERVOR ASTEA SUNT CELE MAI IMPORTANTE! SUPER IEFTIN!!! Si mai am niste acarete mici. Mesaj completat
  5. Da o mai am daca mai esti interesat de ea. Mesaj completat UP! Anuntul Inca mai este Valabil pentru cine este interesat.
  6. Bv. Ce pot sa zic super tare. Data viitoare lasa Italina. Mergi in Olanda. Stii When In Rome ... GO TO AMSTERDAM!!
  7. Am fost la politie si degeaba. Au zis ca se ocupa dar nu au facut mai nimic. Sunt in pom si ei. Vor sa ma puna sa dau un test cu detectorul de minciuni ca sa fie siguri ca nu l-am luat eu si l-am ascuns ca sa imi iau bani de la asigurare.
  8. mai tu ai zis ca e stupida nu sunt in poze nu le am 550 de euro! vreau sa scap de ele repede. Up. Mai am o carena dreapta akum care arata mai bine doar stikerele sunt putin julite. 400 de euro. Cine le vrea. Eu am ramas fara motor. M-au ajutat baieti de prin Tulcea daca va vine sa credeti. Asa ca avis celor care vin pe aici. Aveti grija unde lasati motoarele si cum le asigurati. De preferina sa le puneti intr-un graj. Eu aveam doar coarnele blocate si m-au lasta fara ea.
  9. 600 de euro pt tot ce am. Pozele sunt mai sus. Ce este in poze aia primiti.
  10. Salut! Am si eu niste piese pt Aprilia Rs125 Alb de vanzare. Daca e cineva interesat sa imi dea msg pe privat si mai vorbim. Maine o sa pun si pozele. Piesele sunt: 1.Aparatoare Rezervor 2. Carena dreapta fata. 3. Carena stanga fata. 4. Carena stanga spate. (Codita) 5. Deflector Aer: stanga (La far) 6. Semnalizare.
  11. Kare ma ajuta si pe mine sa imi recomande pe cineva care sa mi-l aduca din germania sau Alexyz2006 cat vrei pe el??
  12. Am facut acest topic, deoarece dupa mult lectura pe multe situri si pe multe forumuri, nu ma pot decide! Aprilia a primit mai multa atentie pe acest forum! Atentie buna! De honda NSR 125 nu prea am auzit nimic. Sincer mie imi place mai mult cum arata NSR (gusturile nu se discuta). Vreau sa ma ajutati si pe mine sa ma decid. Ce stiti despre performantele ei? Cum pot sa ii skot limitarea la 11 KW, cat de skumpe sunt piesele si cat de greu se gasesc? Si Mai important cand m-am decis cine ma ajuta sa o aduc din germania si cat este comisionul pana in Romania?? Si sa imi skoata si limitare, sa imi faca o oferata la toba si CDI. Sau poate are cineva de vanzare in Romania!
×
×
  • Creează nouă...