Sari la conținut

incult

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de incult

  1. Este o diferenta de nuanta aici, da, nu vor mai importa motociclete/scutere noi de la Aprilia, dar inca ofera suport pentru piese originale. Am comandat accesoriu original Aprilia marti, vineri l-am primit. Si anumite piese/consumabile inca sunt pe stoc.
  2. Si eu am patit-o la fel, dar am avut noroc si garnitura era pe stock la United. I-ai rugat sa verifice totusi daca o au? Ca alternativa ai putea sa iei un cilindru receptor Obernon - http://www.oberon-performance.co.uk/acatalog/Aprilia_Clutch_Slave_Cylinders_ACSC.html Si vei avea si un ambreiaj mult mai moale
  3. Daca-si doreste cineva un RSV intretinut - https://www.olx.ro/oferta/aprilia-rsv1000r-2006-ID8PVMZ.html
  4. Am inteles, deci modificarea este de fapt Map 2 (sau B ), nu umbla la harta in sine. La partea cu domolitu, cam greu, din incheietura Multa lume merge cu calcatura -1+2 pe RSV. Tu esti stock?
  5. @dan.c, ai primit ECU inapoi din UK? Ceva impresii?
  6. Adrian -> http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+motor+aprilia+tuono+1000cmc+rsv++falco++stare+exceptionala+rulat+19000+-171968.html
  7. Suna bine... detalii? Eu as avea nevoie de 2
  8. Iti cumperi toba de la zero_motoshop?
  9. E si asta o solutie, chiar daca o sa-mi faca omologare dupa specificatiile producatorului cu 190/50, tot cu 190/55 o sa ma prezint si aceeasi problema.
  10. Corect. Eu din pacate am doar 180 in carte si trebuie sa trec pe la RAR
  11. Adrian, fa-l Tuono si s-ar putea sa-l pastrezi mai mult timp.
  12. Suntem cativa cu RSV din Bucuresti/pe langa Bucuresti? Poate organizam o intalnire
×
×
  • Creează nouă...