Sari la conținut

JMK

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JMK

  1. Am trecut si eu prin zona dupa accident. Am inteles ca ala cu Toyota facea slalom printre masini, a pierdut controlul, s-a rotit in mijlocul strazii, a lovit vreo 4 masini din parcare si asa a ajuns si scuterul sub el.

    corect...am fst acolo si din ce am putut sa prind,l-am auzit personal pe cocalarul in bermude(soferul) cum le declara verbal politistilor ca i-a fugit spatele indicand locul.

  2. Ce fel de-alarma e? Zic si eu ca prostu'... odata am crezut si eu ca era stricata, dar uitasem sa conectez masa de la sirena, are fir separat. My 0.02 RON :D

    este bestidea,italieneasca dar din ate am vazut pe net sunt facute de patrol line .am verificat absolut toate legaturile ,toate mufele,le-am curatzat de oxid....nimic.am desfacuto si par niste diode arse,deci imi trebuie un electronist. merci oricum..... :D

  3. Salut,

     

    poti sa-mi trimiti un PM cu pozele?

     

    promit ca nu o sa ma inspir dupa ele.

     

    Merci,

    salut....am inteles ca ai vb cu darian ....o sa fii super multumit,crede-ma.croiala si cusaturile sunt profi.cu pozele am inteles ca ai rezolvat :scratch: .

  4. dariane multumesc ffff mult pt.sei,au iesit impecabil ,exact asa cum mi-am dorit.pt cei care citesc ..nu am pus poze fiindca nu vreau sa se inspire nimeni,a fost o idee personala :) ....,am un r6 model 2004 . p.s. ma bucur ca te-am cunoscut,esti un baiat deosebit.respect.

  5. Aia care stau in bloc la Dunarea. .decat sa va datzi martori inocenti pe forum, ATI FACUT CEVA SA REGLATI PE DOBITOC?!? Eu cred ca NIMIC. . ca parcheaza jigodia sub bloc la voi si voi nici macar un borcan plin cu castraveti nu ia-ti plantat in parbriz. . ce sa mai zic de 2-3-5 tarnacoape infipte in masina. .ala bulgaria. . . Numai gura e de voi. .dar altfel. . .niente. Va datzi solidari, va crizatzi pe balcon, dupa care aprindeti o tigare, luati un Skol din frigi, si va bagatzi la un film, cu coaileee in aer. . .Hai Romale!!!

    :rock: ce-mi place cand le mai da cineva peste nas la toti vitejii p**** :what:

  6. stai linistit....aproape toata lumea o comite cu liniile de tramvai,prima tranta a mea a fost pe linia de tramvai..PE PLOAIE.stiam la ce ma expun dar nu am avut incotro..a trebuit sa merg pe ea.pe viitor incearca sa la eviti cat poti dra cu traficul din ziua de azi nu ai incotro,acum merg zilnic pe linia de tramvai.. :friends:

     

    p.s. nu lua in seama comentariile rautacioase...unii sunt prea destepti..poate se cred supraoameni..

  7. motormouse: am amici viteji, care se rupeau in figuri si vorbe si cand ieseam in trafic inghiteau cu stoicism toate nemerniciile, veneam din spate si zburam oglinzile..

    Nu m-am batut in 4 ani de liceu si in alti 5 de facultate la un loc cat m-am batut cu soferi si am distrus masini in 12 luni de motoretizm.

    Am pretini care au antecedente asemanatoare, am reusit sa "educ" astfel chiar si o motociclista ..care acum nu mai spune "vezi (cuvant jignitor) pe unde mergi", intai rupe mufa si oglinda..

     

    SA-I RUPEM PE GENUNCHI PE NENOROCITI.

    Nu va mai laudati pe forumuri, rupeti capu' pe strazi sa prinda frica de noi, sa isi formeze reflex cand vor sa schimbe directia sau sa faca ceva nasol "ba, stai sa ma uit ca daca vine un nenorocit de motorist si ma rupe cu bataia"

     

    Iese cu ranga..? scoti sisu, il iei de varf si ii spui ca daca nu arunca ranga il infigi in teasta..

     

    Suna a JUNGLA si lupta da gherila..dar ALTFEL CUMMMMM!???

    :) :) :D R.I.P. DUREROS......

  8. eu propun k cine a avut probleme in trafic sa spuna pe forum ,sa dea nr in cauza al masinii si cine il vede parcat sa dea o adresa,....p mine a vrut unu cu un jeep albastru sa ma dea pe jos b 57 uck sau ujk dak il prind parcat ii fac masina zob :lol: :lol:

  9. Prea multe filme, abia astept sa vad un motociclist cum scoate pistolul din rucsac si ii da 3 gloante in cap la cioroi.....doar vise,realitatea e alta. Romania,tara tuturor gunoielor,nu pot sa ies cu motorul fara sa injur la fiecare 500 m,cum mortii masii s-or nimerit toti prostii la noi.

     

    Mi-as dori din tot sufletul sa prinda niste cioroi dintr-un mertan un motociclist ....si din spate sa vina pretenii lui asa vreo 20......sa ii dea la spinare la cioroi pana il albeste f***i mortii masii

     

    Spunea cineva ca dam m**e doar pe forum,ei nu e chiar asa,unii ii mai si injura sau le bate in geam,si mai spunea cineva ca nu toti tiganii is asa......cum pana mea ca eu in viata mea nu am vazut tzigan cinstit. Le doresc moarte aspra tuturor, am s-o spun toata viata mea!

    mai uita-te la televizor....acum 1 an a fost un caz in buc cu un moto si un taxi ,riderul suparat k boul ala tot se dadea la el a scos trancanul si i-a facut masina zob :cheers: .in plus militia l-a cautat pe rider pana a vomitat :cheers: .asa se face... :cheers: respect riderului,dak ma aude.dak a-ti fi toti asa s-ar mai da dracu la motociclisti si nici ala.....dar multi sunt baiatu' lu mami si a lu tati si plang pe forum.sa-mi bag p*** in ele de ciori si in toti jegosii care fac asemenea gaesturi in trafic.

  10. ce-ar fi daca toti vinovatii in accidente rutiere ar manca bataie de la prietenii victimei ? am avut si eu vreo 3 accidente de masina, da nu m-am batut cu nimeni. s-a discutat omeneste indiferent cine a fost vinovatul

     

    crezi ca daca il bateati pe om rezolvati ceva ? daca da , ce ?

     

    :cheers:

    cred k peste tine nu a dat nimeni baiatule ,si-n plus sa-ti mai rupa si picioarele,mainile.pielea,motorul....asa k abtine-te de la comentarii d'astea.....si-n plus nu are nici o legatura ce masina era.

     

    :cheers: le-as sparge casca in cap la astia care lovesc motociclisti si i-as tari cu motorul.bulangii chiori!!

    insanatosire grabnica!

  11. [sal.ma bag si eu cam tarziu dar poate t pot ajuta cu niste sfaturi.am trecut prin asa cva .r1 identic dar pe albastru98 aleaia nu ai c sa-i faci daca nu prezinti un certificat medico-legal,tu sau pasagera ta cu peste cred...14 zile de ingrijiri medicale(nu sht sigur numarul de minim) dar maxim 59 de zile de ingrijiri ca dupa aceea nu t lasa sa iti retragi plangerea penala pe care apropos tre sa o faci dak ai nr de zile coresp.. dak nu ai te judeci pe parte civila cu ea.despre motor aia de la asigurari sunt niste rahati...o sa ti-l evaluze undeva pa la 3000euro.dak vrei niste sfaturi mai concrete te pot ajuta,eu am avut 40 de zile ingrijiri...bla bla da-mi mail la vladimir_jmk@yahoo.com :bounce:

×
×
  • Creează nouă...