Sari la conținut

JMK

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    VLAD_R6

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    R6
  • Numar Moto
    sub sa
  • Club
    I RIDE ALONE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    R1

JMK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. corect...am fst acolo si din ce am putut sa prind,l-am auzit personal pe cocalarul in bermude(soferul) cum le declara verbal politistilor ca i-a fugit spatele indicand locul.
  2. este bestidea,italieneasca dar din ate am vazut pe net sunt facute de patrol line .am verificat absolut toate legaturile ,toate mufele,le-am curatzat de oxid....nimic.am desfacuto si par niste diode arse,deci imi trebuie un electronist. merci oricum.....
  3. salut...am si eu o problema cu alarma de la moto,nu mai merge .am verificat contacte,am inlocuit bateria de la telecomanda,dar degeaba. stie cineva vreun service care repara alarme????
  4. JMK

    Reparatii sei

    salut....am inteles ca ai vb cu darian ....o sa fii super multumit,crede-ma.croiala si cusaturile sunt profi.cu pozele am inteles ca ai rezolvat .
  5. JMK

    Reparatii sei

    dariane multumesc ffff mult pt.sei,au iesit impecabil ,exact asa cum mi-am dorit.pt cei care citesc ..nu am pus poze fiindca nu vreau sa se inspire nimeni,a fost o idee personala ....,am un r6 model 2004 . p.s. ma bucur ca te-am cunoscut,esti un baiat deosebit.respect.
  6. JMK

    B14LEO

    ce-mi place cand le mai da cineva peste nas la toti vitejii p****
  7. nu va mai luati casti VEMAR ...acum 2 sapt a mai fost un accident pe camil ressu,baiatul avea casca VEMAR si s-a spart,am vazut-o cu ochii mei.era sparta in zona maxilarului .multa sanatate baiatului.
  8. JMK

    Liniile De Tramvai...

    stai linistit....aproape toata lumea o comite cu liniile de tramvai,prima tranta a mea a fost pe linia de tramvai..PE PLOAIE.stiam la ce ma expun dar nu am avut incotro..a trebuit sa merg pe ea.pe viitor incearca sa la eviti cat poti dra cu traficul din ziua de azi nu ai incotro,acum merg zilnic pe linia de tramvai.. p.s. nu lua in seama comentariile rautacioase...unii sunt prea destepti..poate se cred supraoameni..
  9. cica la istambul e dezastrrrrrru.la noi e oke!(CICA)
  10. baiiii nu fii fraier !!! depune plangere penala ,scoate medico-legal ca sa-l constrangi sa plateasca.plangerea penala poti sa o retragi,altfel nu vezi nimic. vezi sa nu-ti dea mai mult de 59 de zile de ingrijiri medicale k nu mai poti sa retragi plangerea.
  11. ms pt link .trist rau ......pe unii ii doare-n maciuca rau.
  12. nush nimik dar poate obs ceva cand plec acas de la munca...si eu era sa ma intind pe jos acolo ,e decopertat asfaltul in ambele sensuri atentie mare. la mine era noapte si tocmai decopertasera,rondul era neiluminat iar eu eram inclinat si faza scurta batea la mama dracu...........
  13. JMK

    Taximetristii

    eu propun k cine a avut probleme in trafic sa spuna pe forum ,sa dea nr in cauza al masinii si cine il vede parcat sa dea o adresa,....p mine a vrut unu cu un jeep albastru sa ma dea pe jos b 57 uck sau ujk dak il prind parcat ii fac masina zob
×
×
  • Creează nouă...