Sari la conținut

matricea

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de matricea

  1. Salutare! Sunt fericitul posesor al unei Yamaha Wr400F din '99. 1.Initial am avut rezervor de aluminiu de 9 l, dar dupa ce s-a fisurat am trecut pe unu de 12l din plastic. 2.Puncte forte din ce-mi vin mie incap ca incepator: -fiabilitate. -consum mic -piese destul de ieftine. -1,6-1,7l ptr ulei motor. 3.Puncte slabe: -dupa cate am vazut nu prea "trage" la turatii mici, in sensul ca daca ii sa pleci de pe loc dintr-un loc abrupt ori se ridica ori moare motorul p.s...asta am dedus-o eu, poate nu ma pricep asa de bine so manuiesc, dar spre ex un ktm exc "pleaca" mai bine la turatii mici. -modelul wr400f nu are electrostarter, dar eu unu m-am obisnuit...cum spunea un prieten...electrostarteru' este ptr gay 4.Nu, nu as schimba-o doar ptr o sora mai mica:)
  2. mersi mult dar am facut rost de un manual ptr wr450f...cred ca nu este diferenta asa de mare...
  3. Salutare, Mi-am cumparat si eu de curand o Yamaha WR400F din 1999. Ma puteti ajuta va rog cu un manual in format electronic ? Multumesc.
  4. Buna, Vreau sa-mi cumpar o motocicleta Kawasaki KLX 300 cm - Enduro-Offroad, am cautat pe forumuri si magazine de motociclete detalii despre acest model, dar nu gasesc destule ca sa ma lamureasca cat de buna este sa o cumpar; stie cineva mai multe detalii despre acest model, cat de bun este, intretinerea motocicletei in comparatie cu altele, piese de procurat, cum se comporta in comparatie cu alte modele ( Ktm EXC, Honda CR, Yamaha WR)etc... Va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...