Sari la conținut

Pupila Dilatata

Super Membru
  • Număr conținut

    2.385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Pupila Dilatata

  1. @pupila

    Pai am comentat si eu. Nu-ti inteleg inversunarea.

    Bai asa va ofticati de parca cine stie ce facem. Ne spunem parerea, cititi-o sau nu. Pariez ca nici ea daca ar citi nu s-ar ofusca atat cat o faceti voi.

    Sunt sigur ca toata chestiunea asta a fost o lectie pentru ea, ce-i drept cam scumpicel platita, dar o sa realizeze si ea ca forja in oras nu e buna deloc. Pentru ca nu poti controla neprevazutul. Cand o sa inteleaga asta o sa fie cu adevarat matura si experimentata.

    Stiu ca e trist, dar asa e, motociclismul si orasul sunt doua chestii care nu prea se pupa din cauza de poc.

     

    Vino in Cehia, mergi in timpul saptamanii prin oras, o sa vezi 10 motociclete maxim, mergi in weekend si-o sa vezi SUTE si SUTE de motociclisti care se varsa in afara orasului mergand sa se plimbe. Seara la fel, vezi cum se intorc roiurile de motociclisti.

     

    Comentarii si comentatori sunt multi, doar ca in "vocea" unora se simte rautatea si aerul de superioritate, (cum si la tine aerul asta se simte uneori) doar ca n-au de ce. N-au experienta, n-au cunostinte despre motociclism si au la activ accidente si cazaturi cu duiumul, din fericire pentru orgoliul lor, necunoscute pe forum. In plus, ajunge o maciuca la un car de oale. Daca scriau despre mine, am durea la un metru-n fata mobrei, dar cand vad atata rautate, ipocrizie, fatarnicie, meltenism...

    O alta vorba spune ca "numai cine nu munceste nu greseste" in cazul de fata numai motociclistii de tastatura n-au cum sa cada, sa faca accidente (din vina lor sau a altora) In mare, e un topic de informare si de tras invataturi, insa a degenerat in certuri... Care-i rostul posturilor de hulit protagonistul accidentului? Intelegeam daca era vre-o incepatoare, eventual incepator ce incerca sa ude vre-o pasarica cu "talentul" lui pe doua roti, dar chiar nu e cazul. E ultimul meu post aici, din respect pentru Pantera, care mai devreme sau mai tarziu o sa citeasca topicul si fiind intr-o stare nu tocmai buna, nu cred ca o sa-i prinda bine mustrarile venite din partea forumiciclistilor.

  2.  

    @Pupila: Am permis de 3 ani (aproape), merg de aproape 6 pe 2 roti, prin Bucuresti in mare parte. Am vazut si bune si rele, am mers si bine si prost, am cazut de destule ori sa vorbesc cu prietenii cate o noapte intreaga la neste beri despre cazaturi. Am facut destule prostii ca sa le recunosc ca-s prostii la altii. Esti multumit?

     

    Imagineaza-ti ca Pantera merge pe busa cam de cand ai tu permisul. In ce priveste cei 6 ani de mers pe doua roti...Nu prea vad importanta. Un scuter nu-i motocicleta, oricat si-ar dori unii. Daca ai mers si bine si prost si-ai avut cazaturi si le recunosti ca prostii, de ce incerci sa "deschizi ochii" onor oameni care-i au oricum deschisi? Intelegeam sa critice si sa comenteze acid un exemplu al motociclismului... Sper ca intelegi ce vreau sa zic si sa nu citesti printre randuri.

  3. Si daca nu "faceam pe desteptii pe forum" suferea mai putin? Omule, gandeste ca d-aia ai creier, sa faci conexiuni logice. D-aia ai gura/maini, ca sa-i faci si pe altii atenti de pericole.

     

    Degeaba ii doresc binele, nu exista o forta misterioasa care s-o faca bine doar pentru ca-i doresc eu binele. NU FUNCTIONEAZA ASA!

     

    N-a gresit, a prostit. Daca ar exista verbul in sensul asta. A facut o prostie. O prostie nu e o greseala. Nu o mai dati dupa cires cu greseala. A fost grabita si prostia a fost multiplicata de lipsa de skill cu motorul ala. Daca era riderul pe care il adulati voi 1: nu s-ar fi pus in situatia aia 2: s-ar fi extras cu mult mai putine avarii de acolo. Dar n-a fost. Si va lipseste curajul moral sa acceptati ca aveti un prieten/cunoscut care a facut o prostie. De aia o dati inainte cu greseala. Nu-i greseala, e prostie. Banuiala mea e ca fiecare dintre astia care o numiti greseala, ati face oricand aceeasi prostie. Sau ati facut-o deja. Dar nu vreti sa-i ziceti prostie. E mult mai bine pentru ego-ul vostru sa-i ziceti greseala.

    Ma chinui sa pastrez un ton civilizat... Te-ai gandit ca citeste forumul si in clipe de genul chiar nu ai nevoie de crtiticile si balivernele atotstiutorilor? Sunteti toti mari si tari pe aici, dar in trafic vad doar birjari pe mobre, care nu prea-s in stare sa mearga corect. Si-a facut-o cu mana ei, fiecare merge pe ce vrea, cum vrea si cum poate/stie! Pe ea, spre deosebire de voi, am vazut-o si stiu ca merge bine, nu risca aiurea, ba chiar certa colegii pe doua roti care o comiteau intr-un fel sau altul cand mergeau in coloana, impreuna. Vedeti-va de tastele voastre si lasati kilometrii, accidentele si calatoriile pe doua roti pentru cei care chiar le fac. Asa, informativ... De cat timp ai permisul, cati km ai facut pana in prezent si catea accidente si cazaturi? Si nu doar tie-ti pun intrebarea asta, ci tuturor cunoscatorilor de pe aici. Si nu in ultimul rand, pe ce motocicleta ati facut km?

  4. E greu de priceput ca o persoana cunoscuta are accident, e normal sa-i doresti binele? A gresit sau nu, acum plateste poate prea scump! S-au trezit judecatorii forumului... Sper sa stearga sau sa inchida careva topicul, ca deja se abereaza grav. Un om sufera pe un pat de spital si voi faceti pe desteptii. Ma asteptam la putin respect din partea voastra, dar se pare ca mahalageala e boala contagioasa.

  5.  

     

    Gilda a fost detubata, respira singura este doar ajutata cu oxigen. La analizele de azi dimineata nu s-a gasit nimic in plus in afara diagnosticelor pe care deja le stim. VEste buna pentru noi este ca Pantera noastra, imediat cum s-a trezit a inceput sa urle si sa injure in dreapta si stanga intreband ce e cu ea, unde e, de ce o tin acolo... evident nestiind ce s-a intamplat cu ea!!! SO THE GIRL IS BACK IN BUSINESS!!! Te pup fata mea draga, hai sus!

    Multumim Hebe pentru rabdare si informatii. Stiam eu ca Pantera noastra e o luptatoare si ca o sa-si revina! Recuperare rapida!

  6. ha! la Jack... :D

     

    am si eu unul facut la el

     

     

     

    mai urmeaza sa trec pe la el in iarna asta :D

    Si eu am 3 tatuaje facute de Jack, dar au mai bine de 12 ani... Cu masina improvizata, in ciuda vechimii, tot bine arata. O sa-l vizitez si eu cat de curand, sa-mi umplu spatiile ramase libere.

×
×
  • Creează nouă...