Sari la conținut

Pupila Dilatata

Super Membru
  • Număr conținut

    2.385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pupila Dilatata

  1. Eu o sa vin, dar pe doua picioare, nu pe doua roti... Asta daca nu-mi rup vreun picior pana atunci )
  2. Astazi ca e vineri, desi e vremea ca dracu', apare careva pe la Mc? Daca se anunta lumea, vin si eu la o cafea
  3. Nene Adolf, vad ca ti-ai schimbat nickname-ul si probabil si nr de tel, sau nu-l mai am eu pe cel corect. Baga-mi un P.M. cu nr. tau, sau lasa-l aici daca nu te deranjeaza, sa dam mai usor unu' de altu'. Bafta!
  4. Am intrat ieri sa verific ce s-a mai postat pe aici, dar din pacate inainte sa postati voi... Poate vinerea viitoare
  5. Am vazut zilele trecute, desi nu era vineri, un grup de motoare la Mc. Nu cunosteam pe nimeni si fiind cu masina, nu m-am bagat in seama. Abia in zilele ce urmeaza incep sa mesteresc la motor si o sa mai dureze pana-i gata, dar daca va strangeti la o cafea la Mc, vin si eu.
  6. Am mai intrat si eu pe aici, azi, dupa o galagie de vreme. Desi cu intarziere, va urez un an nou mai bun! De motociclit, o sa motociclesc cu sau fara voi pe la sfarsitul lu' aprilie. Pana atunci, poate ne vedem la un cico pe la Mc...
  7. Pupila Dilatata

    R.I.P SABINRACE

    Trebuia sa modific motocicleta la el, doar ca am amanat din diferite motive. O sa-i urmez sfaturile si-o s-o modific pana la urma... Odihneasca-se in pace!
  8. La multi ani vecinii! N-am mai intrat de mult... Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Hai cu primavara!
  9. Hai frate... Odihneste-te in pace Ferocule... Condoleante familiei si prietenilor apropiati!
  10. Comentarii si comentatori sunt multi, doar ca in "vocea" unora se simte rautatea si aerul de superioritate, (cum si la tine aerul asta se simte uneori) doar ca n-au de ce. N-au experienta, n-au cunostinte despre motociclism si au la activ accidente si cazaturi cu duiumul, din fericire pentru orgoliul lor, necunoscute pe forum. In plus, ajunge o maciuca la un car de oale. Daca scriau despre mine, am durea la un metru-n fata mobrei, dar cand vad atata rautate, ipocrizie, fatarnicie, meltenism... O alta vorba spune ca "numai cine nu munceste nu greseste" in cazul de fata numai motociclistii de tastatura n-au cum sa cada, sa faca accidente (din vina lor sau a altora) In mare, e un topic de informare si de tras invataturi, insa a degenerat in certuri... Care-i rostul posturilor de hulit protagonistul accidentului? Intelegeam daca era vre-o incepatoare, eventual incepator ce incerca sa ude vre-o pasarica cu "talentul" lui pe doua roti, dar chiar nu e cazul. E ultimul meu post aici, din respect pentru Pantera, care mai devreme sau mai tarziu o sa citeasca topicul si fiind intr-o stare nu tocmai buna, nu cred ca o sa-i prinda bine mustrarile venite din partea forumiciclistilor.
  11. Imagineaza-ti ca Pantera merge pe busa cam de cand ai tu permisul. In ce priveste cei 6 ani de mers pe doua roti...Nu prea vad importanta. Un scuter nu-i motocicleta, oricat si-ar dori unii. Daca ai mers si bine si prost si-ai avut cazaturi si le recunosti ca prostii, de ce incerci sa "deschizi ochii" onor oameni care-i au oricum deschisi? Intelegeam sa critice si sa comenteze acid un exemplu al motociclismului... Sper ca intelegi ce vreau sa zic si sa nu citesti printre randuri.
  12. Ma chinui sa pastrez un ton civilizat... Te-ai gandit ca citeste forumul si in clipe de genul chiar nu ai nevoie de crtiticile si balivernele atotstiutorilor? Sunteti toti mari si tari pe aici, dar in trafic vad doar birjari pe mobre, care nu prea-s in stare sa mearga corect. Si-a facut-o cu mana ei, fiecare merge pe ce vrea, cum vrea si cum poate/stie! Pe ea, spre deosebire de voi, am vazut-o si stiu ca merge bine, nu risca aiurea, ba chiar certa colegii pe doua roti care o comiteau intr-un fel sau altul cand mergeau in coloana, impreuna. Vedeti-va de tastele voastre si lasati kilometrii, accidentele si calatoriile pe doua roti pentru cei care chiar le fac. Asa, informativ... De cat timp ai permisul, cati km ai facut pana in prezent si catea accidente si cazaturi? Si nu doar tie-ti pun intrebarea asta, ci tuturor cunoscatorilor de pe aici. Si nu in ultimul rand, pe ce motocicleta ati facut km?
  13. E greu de priceput ca o persoana cunoscuta are accident, e normal sa-i doresti binele? A gresit sau nu, acum plateste poate prea scump! S-au trezit judecatorii forumului... Sper sa stearga sau sa inchida careva topicul, ca deja se abereaza grav. Un om sufera pe un pat de spital si voi faceti pe desteptii. Ma asteptam la putin respect din partea voastra, dar se pare ca mahalageala e boala contagioasa.
  14. Multumim Hebe pentru rabdare si informatii. Stiam eu ca Pantera noastra e o luptatoare si ca o sa-si revina! Recuperare rapida!
  15. Daca pentru voi tatuajul reprezinta moda, aveti dreptate, mai bine ramaneti fara
  16. Si eu am 3 tatuaje facute de Jack, dar au mai bine de 12 ani... Cu masina improvizata, in ciuda vechimii, tot bine arata. O sa-l vizitez si eu cat de curand, sa-mi umplu spatiile ramase libere.
  17. Insanatosire rapida si fara sechele Panteruto! Fa-te bine!
  18. http://www.sport.ro/masini/video-senzational-spectatorii-si-oficialii-au-murit-de-ras-prima-simulare-din-motociclism-incercarea-penibila.html
  19. http://www.sport.ro/motoare/50-de-motociclisti-au-fugit-in-secunda-in-care-au-vazut-prima-masina-de-politie-crezi-ca-au-scapat-video.html
  20. Condoleante Andrei... Daca ai nevoie de ceva, stii unde ma gasesti.
  21. Am cantat, am baut limonada si am cunoscut oameni noi... Dar pozele unde sunt?
×
×
  • Creează nouă...