Sari la conținut

Vlad CBR

EX+
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Cere prin PM !

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    Unic :|
  • Club
    No

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Pocket-Bike Hyosung SF-R Hyosung GT-R
  • Interests
    Ssssst (o.0) !!!!!!

Vlad CBR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt profund impresionat , am avut rabdare sa citesc tot ... extraordinar... Si totusi exista o intrebare de ce cei care fac atata rau ...care sfarama vieti ... care chinuie animale etc.etc sunt intregi ? de ce ??? de ce frate???? e prea dur ! Il admir pe Mihai pentru puterea pe care o are , merita sa traiasca asa cum isi doreste , cu siguranta ! Imposibil sa nu fie din ce in ce mai bine...
  2. Un email / id messenger? Legat de bani...depinde..vorbim in privat
  3. Caut de cateva zile bune atat pe google cat si pe alte forum-uri dedicate motociclismului si nu am gasit decat sfaturi inutile Asadar...indraznesc sa cer in acest topic , poate am si eu un pic de noroc Sunt interesat sa gasesc un garaj/pe cineva care se ocupa de tunning (motor sau design exterior...accesorii carbon etc.) ma puteti orienta catre ceva concret ? Multumesc !
  4. Rondul de la Alba? Hmm nu am fost atent la viteza dar parca imi amintesc de un 50 km/h :| n-am facut performante P.S: Super misto GTR-ul din poza !!! Este in Romania ? Ma poti ajuta sa dau de propietar ? P.S2: IXIL vreau sa imi pun si eu..acum in primavara :crack:
  5. Nu baieti , motocicleta mea este neagra total cu NR B 23 XFR (n-am dusmani ). @Trotinel: Ai zis foarte bine ceea ce ai zis e perfecta pentru mine insa desigur nu cea mai buna Hmm viraje ? sincer sa fiu sunt pasionat de rondul de la Alba Iulia ...deci iti dai seama ce inseamna asta Prima data eram cu pasager si eram dupa 2 saptamani de carnet si fara sa stiu de capul meu m-am trezit in rond la Alba-Iulia ... nu pot sa zic decat ca stateam destul de aplecat iar transpiratia curgea ca la pompa de benzina si totusi si fara expereinta..si cu pasager...si pe o curba destul de pretentioasa m-am descurcat perfect @frN: nu invat acolo man Oricum..nu vin cu mototicleta la scoala pentru ca nu imi place sa creada lumea despre mine ca sunt figurant sau mai stiu eu ce... prefer sa merg cu metroul este repede , sigur si imi mentin stilul modest Am adaugat cateva poze...sunt singurele pe care le mai am
  6. @xtazy: Am prins cu ea pe autostrada 137km/h (fortata un pic in ceea ce priveste turele) insa ce pot spune este ca ajunge relativ usor la 100-110 (testat) avand in vedere ca are 178-180kg la plin si este un motor mic P.S: Observ ca ai Aprilia RS125 ... este mai agitata ca Hyosung insa ce nu mi-a placut la ea este motorul in 2 timpi in rest este super @birck: stiu cum suna cu toba stock (ieri am pornit-o) suna ok pentru un motor asa mic dar..eu vreau mai mult ...sa vedem , ma gandesc..ma mai uit la bani...ma mai uit la viitoarele posturi de aici si aleg
  7. Am Hyosung GT125R si m-am gandit sa ii fac cadou o toba , Auspuff Xtrem Shorty Hyosung GT 125/250 ,Daelim Roadwin (Imagine atasata) Pret...420$ - Am inteles ca schimba mult zgomotul emis si puterea motorului va fi marita Voi ce parere aveti ? cunoasteti firma ? cunoasteti modelul ? ce credeti ca poate fi la 400$ si ceea ce vedeti in poza ? Caut o toba care sa scoata un sunet de invidiat , atat cat se poate la un motoras de 125cm3 P.S: Imi place cum se aude si acum ,cu toba stock insa am un prieten care a avut un scuter cu o toba borla si daca nu intorceai capul dupa el aveai impresia ca este cine site ce mare motocicleta si scuteru era... ZHONGYU sau...ceva asemanator Multumesc... ::: IXIL :::
  8. Astazi se implinesc 8 luni decand conduc Hyosung GT125R si concluzia nu mi-am schimbat-o , pe zi ce trece imi dau seama ca sunt din ce in ce mai multumit de ea ! Reamintesc....m-am plimbat cu Honda CBR 125 - 2007 , Aprilia RS 125 (cremele cu care se compara) si sincer (nu ca este a mea) recunosc ca e muuult muuult mai ok ! Pentru un pusti de 16 ani e un vis fara nicio gluma. 1.Confort 2.Design + Zgomot *toba stock ok -> multi mecanici , motocilisti : "De cat e asta de 600?" Eu: da... ! Pana acum nu a fost unul sa zica din prima , 125 ! Cand ma opresc la semafor si sunt langa un motociclist e imposibil sa nu ridice viziera si sa intrebe curios cateceva legat de motocicleta 3.Dupa 1 luna , m-a mancat sa ies in afara Bucurestilui , pe autostrada si bineinteles ca m-a prins o ploaie ca la carte , neavand experienta totusi am ajuns perfect acasa ... sau..aproape perfect exceptand murdaria Cauciucurile se comporta foarte bine chiar si pe ploaie ! Legat de Greutate.... mie nu mi-se pare absolut deloc grea , culmea...pot spune ca este si fiabila :| mi-a trantit-o o prietena ... a fost foarte usor sa o ridic de jos (deci si partea asta e ok)! + ca, carenele sunt foarte rezistente la soc !!!! Cand a tratit-o fata s-a ciobit unsemnal si s-a zgariat foarte foarte putin carena...desi a cazut pe o bordura si a doua oara am cazut cu ea cam pe la 20-25km/h (nu contaeza motivul...frana:D) si la fel, semnalul ciobit si carena putin zgariata ... la cat de grea este banuiesc ca trebuia sa se faca praf:) asa..... si o chestie interesanta...acum 5 zile am dus-o la garaj , drumul de 5-6 m catre el era plin cu noroi , noroi in care te duceai jumatate de metru adancime:) noroi moale... si na ca am intrat cu vaca in tot noroiul ala , a inceput sa fuga de spate , de fata si totusi nu am pus nici piciorul jos , eh ? Gandtivi-va...noroi de enduro sa intrii cu sobolanca asta cu cauciucuri de asfalt si 15 CP si 180KG masa proprie...tare ? Acum vreau sa ii schimb toba , sa ii pun un IXIL Short , si garantat se aude ca un motor "mare" Cam atat...daca e nevoie revin si cu alte cuvinte ! Ideea este ca merita 98% (2% nu i-am pus ca nu imi aud vorbe la proces )
  9. Haide omuleee rezista te roggg (( Stare stabila...doamne....te roggg (( Arabella incearca sa revii cu alte informatii !!!
  10. Am si eu o carena julita (nu sparta) ce as putea sa fac ? Este de culoare neagra ! Cred ca trebuie sa imi iau gandu de la polish , este o julitura serioasa ! Vreun Spray de vopsit...ceva bun ? Va rog frumos...
  11. Am hyosung GT125R , concluzia ? m-am dat cu Aprilia , Honda de 125cmc dar cu hyosung nu se compara niciuna ! Este super ok Hyo !
  12. Am patit-o si eu dar am facut-o oarecum intentionat , vroiam sa vad daca e adevarat ce zic baietii
  13. Am tot cautat sa vad daca este vreun club (125only) si nu am gasit , asadar indraznesc sa deschid acest subiect. Ce parere aveti ? Incercam sa realizam un Club? Imi doresc lucru asta de cand dadeam la pedale... Astept pareri.... Asfalt Uscat !
  14. ai dreptate Cel mai ok ar fi ca in zona in care se cere , sa faca ei (primaria) un garaj moto si cu plata frate...dar sa fie ! Sunt o gramada de oameni care stau la bloc si se chinuie ... daca au scuter il urca sus ,scari etc. etc. daca il lasa jos ba il gaseste zgariat ba nu il mai gaseste....cunoasteti si voi tara noastra mult iubita Cat spatiu poate sa ocupe un garaj ? ce naiba... Daca tot ne-au demontat garajele vechi in locul lor sa ne faca macar moto (cate 1)
×
×
  • Creează nouă...