Sari la conținut

man19403

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de man19403

  1. Salut tuturor,

    Va scriu acum, dupa aproape 3 luni de la accident si la o saptamana de cand am inceput dinou sa merg. Vreau sa stiti de la mine ca sunt aproape bine, pot sa merg dar cu ceva dureri si obosesc repede, mana stanga este destul de recuperata o pot folosii, mana dreapta.... ehe aici mai sunt ceva probleme nu o pot folosi, se va recupera in timp dar vor ramane urme!

    Asa ca fratilor feritiva de idioti ca este extrem de greu sa faci primul pas dupa ce stai doua luni jumate numai pe spate!

    Mai vorbim!

     

    Asfalt uscat si fara tampiti!

  2. Salutari!! Pun urmatoarea intrebare in acest topic din mai multe motive, cateva ar fi: este un topic numit "Scoala moto" , alt motiv este ca apartine rubricii "Ploiesti" oras in care locuiesc.

    Eu sunt nascut la data de 23 noiembrie. Am 17 ani si vreau ca la 18 ani sa fac scoala sa iau A-ul si B-ul. Intrebarea mea este: Am vreo sansa sa iau A-ul anul asta? Stiu ca poti face scoala inainte si dai examenul la scurt timp dupa ce ai implinit 18 ani. Dar mai stiu si ca nu poti da examen de A iarna. Asa ca va rog sa imi spuneti si mie daca prind cumva perioada de examinare, avand in vedere ca eu pe 23 noiembrie fac 18 ani.

     

    Din pacate pt tine nu poti da examen anul acesta! Dar nu tragedia mai bine mai tarziu decat niciodata!

    Bafta pt "B"!

  3. Va salut pe toti!

    Va mulumesc tuturor!

    Uite cam cum au fost lucrurile: planuisem o iessire linistita Ploiesti-Padurea Cazacilor- Cislau- Magura- Buzau- Ploiesti. Eram 3 motociclrte fiecare cu pasager eu cu sotia, prietenul Robert cu prietena si amicul Bogdan cu un viitor motociclisst. Stabilisem o iesire linistita 50-60 in localitate 100-110 afara. Totul a fost frumos pana intr-o curba blestemata(la dreapta pt mine). unde am vzut farul unui microbuz vreo 50 cm pe banda mea. C urba fusese nrgociata de mmine, am iincercat sa culc motorul si mai mult si sa icerc sa evit contactul , dar nu am reusit prea mult. Dupa impact nu mai stiu mare lucru.

    La spital am avut noroc mare cu cattiva prieteni Dr.Mihai Dancescu, mama acestuia si doctorul care ma operat Stanciu.

    Probleme: fractura bazin cu disjuncti gr.4, fracura ambele oase antebrat stang, fractura a oselor carpiene mana dreapta.

    Acum sunt acasa cu mainile cu atele gipsate si cu bazinul in "fiare" de fixare, sotia este mai bine doua mici fisuri la bazin.

    Vreau sa multumesc lui Dumnezeu ca mai traiesc, si tuturor celor care au fost si sunt langa mine, si parintilor care ma ingrijesc acum.

    Scuze de geseli scri cu stanga!

    Sa aveti grija de idioti in trafic!

  4. Pentru toti cei care nu cred in Dumnezeu: Ce cautati voi aici pe acest topic sa ne spuneti noua cum si ce? De ce nu va faceti voi un topic al celor atei sau antiCristi si discutati acolo, si sa vedeti ca noi va vom lasa in pace si nu vom veni peste voi cu replici acide! Acest topic nu a fot facut sa va ceara voua parerea, a fost facut doar sa arate unde a fost un grup de motociclisti intr-o zi, daca va place bine daca nu va place iarasi bine. Cititi bine titlul topicului scrie clar:"Sfintirea Motoarelor" ne este "sunteti de acord cu sfintirea motoarelor?"

    Asa ca motociclisti ai scolului XXI antiCristi este simplu sa va faceti un topic nou!

  5. - un ritual religios ... pentru niste scule moderne a caror nastere a fost posibila prin lupta inceputa de demult a unora precum Galiloeo Galilei ( primul principiu al mecanicii, legi ale oscilatiilor... ) si a multor oameni de stiinta care au fost persecutati de biserica si cu inventii numite initial "ale diavolului" ... o chestie aiurea mi se pare obiceiul vostru ...

    - am si eu o intrebare .. daca o motocicleta e incaltata cu Pirelli Diablo .. mai e sfintita?!

     

    Ai si tu dreptate in ceea ce priveste, ca, unii oameni de stiinta au fost chinuiti de biserica, dar asta a fost cu sute de ani in urma intre timp biserica a constientizat ca nu face bine si a renuntat la acele ritualuiri, asa cum si noi am ales aceasta cale de a ne "boteza" pe noi si motoretele noastre in acest spirit crestinesc. Altii se "boteaza" si le "boteaza" cu bere, tuica, si alte licori bahice, fiecare cu credinta lui.

    Sa mai sti ca eu am pe motoreta anvelope Pirelli Diabolo Corsa III si a fost "botezata" si eu cred in aceste obiceiuri. Daca tie ti se pare aiurea aceste obiceiuri ale noastre te rugam sa ignori topicurile pe care le vom mai face de acum inainte, cum noi iti vom ignora parerile tale !

    post-18641-1226981661_thumb.jpg

  6. ca fapt divers (asta nu inseamna ca nu il apreciez pe dlMihai)nu avea atestat de instructor moto in 1999 :moto:

     

    Cine stie cunoaste :drink: Da, este adevarat, dar este singurul lucru gresit din ceea ce a spus acest baiat! Bravo!

  7. Salutare tuturor ,

    Traseul nostru de duminica a fost urmatorul . Ploiesti- Comarnic- Secaria-Valea Doftanei- Soimari - Cimpina - Ploiesti .

    Am plecat 18 motoare ( pe drum unii ne-au parasit cu treaba ) si ne-am intors 15 .

    S-a rulat in limitele legale ( de viteza ) . Peisajele super , asfaltul nu tocmai in buna stare .

     

    In cele doua poze suntem in zona Soimari , pe fundalul celei de-a doua se vede barajul Paltinu

     

    Buna seara .

     

    Da, frumos traseu! O duminica superba. Dar, Dragos o mica modificare am trecut prin Sotriile nu Soimari!

     

    Si de la mine vreo doua poze,... restul in particoler :disappointed:

    post-18641-1224128518_thumb.jpg

    post-18641-1224128539_thumb.jpg

  8. Bine ca nu ai patit tu ceva mai rau. "Fierul" se repara! \

    Eu acum vreo saptamana am stat pe jumatatea masinii din fata si am mai si salutat niste frati motociclisti si cu mana stanga ridicata si cu privirea in stanga la acestia si hop infata mea masinile au franat violent eu nu am mai avut timp decat sa blochez franele sa merg cu rotile franate cam vreo 2 m si in 0,5 am incercat sa culc fierul pe dreapta, dupa care impactul intre motocicleta mea si conserva din fata, viteza in momentul in care am inceput sa franez era de cca. 60 km/h. Personal nu am patit nimic cu toate ca am dat cu capul(casca) si cu cotul de portbagajul conservei :cheers: aveam casca si geaca cu protectii! In schimb la motoreta, sau spart multe: carena fata, far, parbriz, oglinda dreapta, carena dreapta, pedala frana, semnalizare dreapta, in total paguba de 2000 euroi.

    Asa ca perfecta dreptate: nu stati pe mijlocul masinilor, distanta mai mare fata de acestea, cascati ochii in fata!

  9. pupincurism, poligon ,afisare in poligon, nea mihai. da cine e ma nea mihai asta? de-l ridicati la rang de guru?

     

    Nu stiu cine esti, nu te cunosc, nu ma cunosti. Cand ai spus "pupincurism" probabil te refereai la tine, ca dealtfel nu cred ca-ti putei permite sa vorbesti asa cu oameni pe care nu-i cunosti. Si pentru cultura ta generala, poate Mihai chiar este un guru pentru unii dintre noi, care este problema ta?

  10. Fratilor, nea Mihai e om bun, intelegator, de treaba, n-am ce zice...

     

    DAR: am facut scoala in 2004 cu el si nu mi-a pomenit niciodata de chestii elementare!!!!

    Eu am luat examenul fara probleme dar habar nu aveam ca in curba tb sa te inclini ca altfel nu poti lua curba, habar nu aveam ca tb folosita frana fata in principal, nu mi-a zis niciodata ce tb sa fac la o frana de urgenta, nu stiam NIMIC decat sa fac opturile si sa merg cativa metri cu o mana ridicata, adica ce se cerea la examen. Abia dupa ce am mers singur in trafic si vorbind cu altii am aflat cum se conduce, am aflat ca se foloseste frana fata principal, ca nu poti lua curba fara sa te inclini etc etc si mi-am dat seama ca puteam sa mor oricand!

    Evident, principala vina o poarta militienii retardati pt cat de rahat este examenul...

     

    Asadar, s-a schimbat ceva in ceea ce va invata acum nea Mihai? Nu vreau sa-i fac reclama proasta dar ma gandesc ca trebuie sa ne si invete ceva... ca putem muri ca fraierii, nevinovati...

     

    Uite cum sta treaba, eu am permisul de anul trecut din primavara, am facut scoala cu Mihai si de atunci merg in poligon aproape zilnic. Pe mine personal m-a scos in trafic si mi-a spus cum trebuie abordat un viraj, o linie de tren o balega etc. am invatat ceva din asta! Teoretic Mihai i-i scoate in trafic pe toti elevii si cred ca ce mi-a spus mie le spune la toti, dar sunt si foarte multi elevi care nu mai au rabdare si dupa ce vad ca stiu sa faca betele in poligon vor sa dea examenul cat mai repede si amana dupa examen acea lectie in trafic si amanata ramne.

    Eu merg pe ideea ca Mihai te invata mai mult decat oricare alt instructor din Prahova, si mai ales ca nu este obligat de lege sa o faca, el i-si pune viata in pericol cand iese in trafic cu elevul, nu exista alt instructor care sa o faca. Si cu toate astea am vazut elevi care au insistat la Mihai si au facut mai multe ore in trafic, dar pe bani fratilor nimic nu mai ete grtais in ziua de azi(asta pt. cei care sustin ca "Mihai este scump")

    Nimeni nu sustine ca Mihai te invata cum sa pui genunchiul jos pe viraj, dar te invata cum sa reduci viteza inainte de curba. Cine vrea alceva poate merge pe Amkart si poate invata cum se piloteaza o motocicleta!

  11. .......

    Desi m-a suparat uneori (vorbeste gura fara el cateodata),in realitate este un om de treaba si un profesor cu bun simt pedagogic care reuseste sa transmita usor catre elev,cunostiintele sale..... asa ca il recomand.

     

    Se mai intampla mai Edi, iarta-l si tu ca, de ... e al nostru! :(

  12. vad ca de ceva vreme numai poze nu s-au mai postat pe forumul asta.....lasa ca voi mai posta si eu cate ceva de la intalnirea de marti din 10.06.2008

     

    Ce naiba sa faci, daca pana acum nu avea cine sa le faca, acu' pana repari capra o sa fi fotograful nostru! :friends:

     

    PS. : Bine ati revenit printre noi OldScorpion , insanatosire grabnica lui Danii !

     

    Da, da, Bine ai revenit "mosule" cat de curand vrem sa-l vedem si pe Dani :crack:

  13. Evenimentul incepe la ora 12:00 si se termina la ultimul invitat :)

    Iar pentru cei ce vor sa dea burnout avem caucicuri ptr burn... , binenteles nici utilajul special pentru schimbat cauciucurile nu lipseste !

     

    Ce mishto nu pierd prea mult, la 12 ies de la servici si cat fac de la Ploiesti si pana la Prisma :unsure: Si ma fain este ca aveam un cauciuc pe care vroiam sa-l ard la Ploiesti la MotoRock, dar asta e .... Burnout Day!

  14. CE SA VERIFIC LA UN SECOND VFR 800 ?

    salutare, salutare la toti-sunt uimit de laudele vfr-ului--chiar inainte sa renunt la idee sa-l cumpar(m-am speriat ca unii spun ca v4 sunt foarte greu reparat si e mai scump) ,am zis hai sa-i dau un "search pe google" sa citesc ceva pareri- -ei bine am revenit la idee :ok: -sunt nou in tot ce inseamna motociclete si m-am hotarat sa-mi iau un vfr800 99-02(dupa atata amar de vreme de pus banut peste banut,suspine si oftari cand ma uitam dupa motoarele ce treceau pe langa mine) ,stiu ca nu e pt. un incepator dar nu-mi permit sa-l schimb in fiecare zi---

    VA ROG ,MA AJUTA CINEVA SI PE MINE -- CE SA VERIFIC LA UN SECOND VFR 800 ?

    l-am gasit, importat din Italia(am inteles ca unii italieni nu le prea intretin si dau kilometraju inapoi,etc.) , nerulat in tara,model 00' sau 01' pe la 20.000 km -- pt. orice parere cat de mica ar fi MERSI !

    drum uscat :(

     

    Nu numai italienii dau km inapoi ... si romanii. Este greu de crezut, dar nu imposibil ca un VFR din 2001 sa aiba doar 20 mii. Cere cartea de service, daca o are!

  15. Kiar nu-mi poate raspunde nimeni??sau macar sa va dati cu parerea??

     

    Ca parere strict personala, eu cred ca este de la pompa de alimentare care nu mai poate face presiunea de cca. 3.8 bar pentru a duce benzina la injectoare!

    Acelasi fenomen se intampla la o Solenza care dupa ce am inlocuit pompa si-a revenit!

  16. Cateva poze de sambata, din "Padurea Cazacilor", eu, Georgica si baiatul lui!

     

    --- Mesaj completat în 26 Mar 2008 05:30 -------------
    Revin cu pozele de mai sus, dar putin mai mici! ;)

     

    --- Mesaj completat în 26 Mar 2008 05:39 -------------
    Rog moderatorul sau adminul sa faca ceva sa se vada aceste poze, chiar si cele de mai sus!

    post-18641-1206415610_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...