Sari la conținut

man19403

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Poate la anul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki GPZ500S; Honda VFR800i

man19403's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut tuturor, Va scriu acum, dupa aproape 3 luni de la accident si la o saptamana de cand am inceput dinou sa merg. Vreau sa stiti de la mine ca sunt aproape bine, pot sa merg dar cu ceva dureri si obosesc repede, mana stanga este destul de recuperata o pot folosii, mana dreapta.... ehe aici mai sunt ceva probleme nu o pot folosi, se va recupera in timp dar vor ramane urme! Asa ca fratilor feritiva de idioti ca este extrem de greu sa faci primul pas dupa ce stai doua luni jumate numai pe spate! Mai vorbim! Asfalt uscat si fara tampiti!
  2. Din pacate pt tine nu poti da examen anul acesta! Dar nu tragedia mai bine mai tarziu decat niciodata! Bafta pt "B"!
  3. Dragut, bravo voua! la cat mai multe iesiri si fara evenimente neplacute!
  4. Va salut pe toti! Va mulumesc tuturor! Uite cam cum au fost lucrurile: planuisem o iessire linistita Ploiesti-Padurea Cazacilor- Cislau- Magura- Buzau- Ploiesti. Eram 3 motociclrte fiecare cu pasager eu cu sotia, prietenul Robert cu prietena si amicul Bogdan cu un viitor motociclisst. Stabilisem o iesire linistita 50-60 in localitate 100-110 afara. Totul a fost frumos pana intr-o curba blestemata(la dreapta pt mine). unde am vzut farul unui microbuz vreo 50 cm pe banda mea. C urba fusese nrgociata de mmine, am iincercat sa culc motorul si mai mult si sa icerc sa evit contactul , dar nu am reusit prea mult. Dupa impact nu mai stiu mare lucru. La spital am avut noroc mare cu cattiva prieteni Dr.Mihai Dancescu, mama acestuia si doctorul care ma operat Stanciu. Probleme: fractura bazin cu disjuncti gr.4, fracura ambele oase antebrat stang, fractura a oselor carpiene mana dreapta. Acum sunt acasa cu mainile cu atele gipsate si cu bazinul in "fiare" de fixare, sotia este mai bine doua mici fisuri la bazin. Vreau sa multumesc lui Dumnezeu ca mai traiesc, si tuturor celor care au fost si sunt langa mine, si parintilor care ma ingrijesc acum. Scuze de geseli scri cu stanga! Sa aveti grija de idioti in trafic!
  5. Pentru toti cei care nu cred in Dumnezeu: Ce cautati voi aici pe acest topic sa ne spuneti noua cum si ce? De ce nu va faceti voi un topic al celor atei sau antiCristi si discutati acolo, si sa vedeti ca noi va vom lasa in pace si nu vom veni peste voi cu replici acide! Acest topic nu a fot facut sa va ceara voua parerea, a fost facut doar sa arate unde a fost un grup de motociclisti intr-o zi, daca va place bine daca nu va place iarasi bine. Cititi bine titlul topicului scrie clar:"Sfintirea Motoarelor" ne este "sunteti de acord cu sfintirea motoarelor?" Asa ca motociclisti ai scolului XXI antiCristi este simplu sa va faceti un topic nou!
  6. Ai si tu dreptate in ceea ce priveste, ca, unii oameni de stiinta au fost chinuiti de biserica, dar asta a fost cu sute de ani in urma intre timp biserica a constientizat ca nu face bine si a renuntat la acele ritualuiri, asa cum si noi am ales aceasta cale de a ne "boteza" pe noi si motoretele noastre in acest spirit crestinesc. Altii se "boteaza" si le "boteaza" cu bere, tuica, si alte licori bahice, fiecare cu credinta lui. Sa mai sti ca eu am pe motoreta anvelope Pirelli Diabolo Corsa III si a fost "botezata" si eu cred in aceste obiceiuri. Daca tie ti se pare aiurea aceste obiceiuri ale noastre te rugam sa ignori topicurile pe care le vom mai face de acum inainte, cum noi iti vom ignora parerile tale !
  7. Cine stie cunoaste Da, este adevarat, dar este singurul lucru gresit din ceea ce a spus acest baiat! Bravo!
  8. Da, frumos traseu! O duminica superba. Dar, Dragos o mica modificare am trecut prin Sotriile nu Soimari! Si de la mine vreo doua poze,... restul in particoler
  9. Bine ca nu ai patit tu ceva mai rau. "Fierul" se repara! \ Eu acum vreo saptamana am stat pe jumatatea masinii din fata si am mai si salutat niste frati motociclisti si cu mana stanga ridicata si cu privirea in stanga la acestia si hop infata mea masinile au franat violent eu nu am mai avut timp decat sa blochez franele sa merg cu rotile franate cam vreo 2 m si in 0,5 am incercat sa culc fierul pe dreapta, dupa care impactul intre motocicleta mea si conserva din fata, viteza in momentul in care am inceput sa franez era de cca. 60 km/h. Personal nu am patit nimic cu toate ca am dat cu capul(casca) si cu cotul de portbagajul conservei aveam casca si geaca cu protectii! In schimb la motoreta, sau spart multe: carena fata, far, parbriz, oglinda dreapta, carena dreapta, pedala frana, semnalizare dreapta, in total paguba de 2000 euroi. Asa ca perfecta dreptate: nu stati pe mijlocul masinilor, distanta mai mare fata de acestea, cascati ochii in fata!
  10. Bravooo! Bravo baieti, a fost super! Bravo voua! Bine facuta! La anul si mai grandioasa! !!!RESPECT!!!
  11. Nu stiu cine esti, nu te cunosc, nu ma cunosti. Cand ai spus "pupincurism" probabil te refereai la tine, ca dealtfel nu cred ca-ti putei permite sa vorbesti asa cu oameni pe care nu-i cunosti. Si pentru cultura ta generala, poate Mihai chiar este un guru pentru unii dintre noi, care este problema ta?
  12. Prezent si io cu cativa preteni!
  13. Uite cum sta treaba, eu am permisul de anul trecut din primavara, am facut scoala cu Mihai si de atunci merg in poligon aproape zilnic. Pe mine personal m-a scos in trafic si mi-a spus cum trebuie abordat un viraj, o linie de tren o balega etc. am invatat ceva din asta! Teoretic Mihai i-i scoate in trafic pe toti elevii si cred ca ce mi-a spus mie le spune la toti, dar sunt si foarte multi elevi care nu mai au rabdare si dupa ce vad ca stiu sa faca betele in poligon vor sa dea examenul cat mai repede si amana dupa examen acea lectie in trafic si amanata ramne. Eu merg pe ideea ca Mihai te invata mai mult decat oricare alt instructor din Prahova, si mai ales ca nu este obligat de lege sa o faca, el i-si pune viata in pericol cand iese in trafic cu elevul, nu exista alt instructor care sa o faca. Si cu toate astea am vazut elevi care au insistat la Mihai si au facut mai multe ore in trafic, dar pe bani fratilor nimic nu mai ete grtais in ziua de azi(asta pt. cei care sustin ca "Mihai este scump") Nimeni nu sustine ca Mihai te invata cum sa pui genunchiul jos pe viraj, dar te invata cum sa reduci viteza inainte de curba. Cine vrea alceva poate merge pe Amkart si poate invata cum se piloteaza o motocicleta!
  14. Bravoo baieti, decand asteptam anuntul asta!
  15. Se mai intampla mai Edi, iarta-l si tu ca, de ... e al nostru!
×
×
  • Creează nouă...