Sari la conținut

Fellationship

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    fellationship

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pitesti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    R1200 GS

Fellationship's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Domnilor, trebuie sa schimb ulei si bujii la geesul meu din 2006, ce-mi mai recomandati si mie? Multumiri anticipate!
  2. Salut. Am o intrebare pentru cei care au un raspuns: de ceva timp, cand actionez oricare frana, se aude cum lucreaza pompa de frana, continuu, oricat tin apasata frana. Sunetul este ca al unui motoras, iar frana se intareste progresiv in maneta, chiar daca stationez. ...intrebarea se refera la cat de normal e sunetul asta, v-ati prins. Multumiri anticipate!
  3. Merci dar as incerca Yuasa daca gasesc dimensiunile. Am auzit lucruri bune de brand ul asta si am o unitate ABS cam pretentioasa.
  4. Da... multumesc pentru detalii. M-am hotarat sa incerc varianta de 14 ah desi nu inteleg de ce la Yuasa pe site, daca folosesti cautarea dupa vehicul iti recomanda bateria de 12 ah. ..si nu e numai cazul lor, la Varta e aceeasi poveste. ...ramane sa vad daca dimensiunile sunt potrivite.
  5. 'na seara. Trebuie sa-mi iau si eu o baterie iar cei de la Varta dau in catalog o varianta YTX14-BS iar varianta data de BMW este cu LTX14-BS. Acum' eu codul asta nu-l gasesc la niciun producator iar bateria originala costa 600 de lei; cei care au acelasi model (2006), ce fel de baterii folosesc sau, cei care mai au inca bateria originala, ce fel de caracteristici are? ...ma refer, bineinteles, la amperaj. Multumiri anticipate celor care-mi raspund.
  6. Salut. Sper ca nu sunt initiatorul unui nou conflict. Multumesc pentru interes, restul pe privat..
  7. Salut. Am niste probleme mecanice destul de serioase cu motocicleta mea, un R din 96 si ducand-o la Bavaria mi-au evaluat un pret astronomic pentru reparatii. Imi poate recomanda cineva un mecanic priceput si mai ieftin decat bavaria pentru inlocuit sistemul de franare spate, adica disv de frana, etrier si conducta aferenta? M-ar ajuta mult un numar de telefon prin care sa stabilesc detaliile deoarece sunt din pitesti si vreau sa fiu sigur ca ajung cu platforma la o persoana potrivita. Multumesc anticipat pentru raspuns.
  8. Multumesc, Intrasem si eu pe selectorul asta de la Motul si daca mi-l mai recomanda cineva il iau de bun. Inteleg ca Syntrax Long Life 75W-90 este pentru cardan?
  9. Din cate am inteles eu din comenteriile de pe net, se baga full sintetic ceva mai devreme, la mai putini kilometrii. Cei de la Bavaria te-au sfatuit sa schimbi la 60k cu full sintetic? Inteleg ca daca folosesti semi mai ajuta la sigilare... Si insistand, acum pentru un sezon care va avea pana la 35-40 de grade, ce sa bag: 15w-50, 15w-40, 10w-50?
  10. Merci. Astia de la MotoMall au ceva pe stoc, sau numai comenzi? Am cautat un site dar se pare ca nu au. Uleiul l-as pune 10/50, motorul e din 2005, cam 40 mii km... Sa incerc un castrol?
  11. Salut. Sunt sigur ca nu vin cu subiecte noi sau complicate asa ca ma astept la raspunsuri satisfacatoare care au mai fost si vor mai fi date. Voi ce ulei puneti si de unde vi-l cumparati? Eu ma gandeam sa trec pe la Bavaria sa-mi cumpar ulei dedicat dar voiam sa fiu sigur ca nu exista o varianta mai buna. Apoi, eu am nevoie de niste chestii de pe wunderlich sau touratech. Voi cum vi le procurati? Ma intereseaza partea superioara a crash bar ului, adica protectia de rezervor pentru ca motorul meu are decat buclele alea ce stau in fata cilindrilor, apoi ma intereseaza niste protectii pentru cilindrii si alte mici lucruri pentru customizare. Multumiri anticipate pentru raspuns.
  12. Multumesc mult pentru informatii. Am sa-i dau un telefon lu' domnu' doctor. Cred ca exista si o mica confuzie, nu am cerut nimanui sfatul in legatura cu achizitia; asta ca sa lamurim legaturile, nu ca m-ar fi deranjat ceva. ...si insistand, are cineva DVD-ul cu reparatiile?
  13. Salut! Sigur sunt off-topic, dar trebuie sa intelegeti ca n-am cum sa citesc 300+ pagini de forum sa vad daca a mai fost expusa o problema asemanatoare. Problema mea este ca mi-am luat de curand un GS din 2006 si am de la inceput probleme cu sistemul de franare: ABS-ul clipeste continuu si bineinteles este inactiv, iar etrierul din spate se incalzeste puternic deoarece dupa primele frane ale fiecarei ture, motocicleta ramane putin infranata pe spate - a trebuit sa-i mai degajez putin sabotii ca s-o pot folosi, dar am slabit astfel frana pe spate ceea ce nu e prea bine in trafic. Cateodata, rar, ma mai intalnesc si cu alta eroare: cand pornesc motorul ma vertizeaza ca am nivelul de ulei scazut (adica un ! rosu), iar cand am aceasta eroare, franele sunt extrem de tari, cum atingi putin maneta, motorul intepemneste efectiv. Repornesc si uleiul isi revine la normal, iar franele sunt asa, mai flasca dupa cum le-am reglat. Acum, ca fost posesor de F, si stiind despre profesionalismul si ospitalitatea celor de la Bavaria, exista cateva lucruri pe care sa le pot controla/face pana sa ajung la ei. Ma gandeam la un reset de soft dar nu stiu cum se face. De asemenea, un cititor de soft, altundeva decat la Bavaria...? O alta intrebare a mea este daca are cineva acel DVD cu diverse reparatii... Multumesc anticipat pentru interes si raspunsuri.
  14. Fellationship

    Poze Moto Argeseni

    cu o intarziere de 2 ani...
×
×
  • Creează nouă...