Sari la conținut

popel

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de popel

  1. Motorul arata chiar bine...este ingrit...shi pretzul este f ok. Bafta mare Sorin... Imi place...pacat ca am renuntzat la vitezane...ca te combinam!
  2. Sunt curios catzi dintre voi au dat add la toate ID-urile shi catzi dintre voi atzi luat legatura...Cred ca este mai bine sa se voteze o data shi un loc (un bar) ...dar nu unul de fitze...unde sa ne vedem totzi. Putem face acolo schimb de ID-uri shi cunosti shi omul in acelasi timp. Ideea este ca nu trebuie neaparat sa se incalzeasca sa venim cu motoarele...ca atunci fitzi sigur ca se uita...nu mai vine nici draq...ideea este acum cat inca este urat afara!!! Sa fitzi prudenti !
  3. Da asa e ! Corect ! Ne-am intalnit intr-o parcare pe autostrada... sorry de confuzie, dar sigur o sa ne cunoastem anul asta la o ieshire cu caprele.
  4. Meci Cristache...noi ne cunoastem...am mers impreuna la SMAEB anul trecut...sunt prieten cu Sebi..tulcean de-al tau. Merci oricum pt informatii...beton...o sa facem una de tzinut minte anul asta!
  5. Eu am enduro-touring...nu ma incanta 200+ shi serpentine , dar i-as ruga pe baietzii detzinatori de "capre" sa vina shi cu ceva idei de trasee pt noi. Sa fitzi prudentzi !
  6. Salut Paul....as avea eu ceva fix in zona aia...dar momentan este ocupat cu "capra" mea shi cu borcane de muraturi!!!!!!
  7. Frate sunt super tari traseele de care zici tu...zone frumoase...peisaje de vis, dar astea sunt trasee pt motoare enduro-touring...cel mult pt un touring. Garantez ca pt vitezana sunt niste drumuri de cosmar...te spurca vitezanii de nici Dunarea nu te mai spala. In cazul in care chiar se hotaraste un traseu de genul....eu ma bag!
  8. Felicitari baietzilor Seawolves !! Imi pare rau ca am putut ajunge doar pe 1 ...
  9. O ragaminte as avea shi eu la voi. Am avut un accident cauza o soferitza care a vrut sa treaca prin mine Asigurarea ei mi-a dat paguba totala....dar motocicleta este avaluata la 15% din valoarea pe care o avea de noua!! Intreabare : fiind o SUZUKI 400R din 1995 putetzi sa-mi spunetzi ce valoare avea ea nou nouta in anul respectiv???? Si inca ceva.....!!! Unde gasesc sa cumpar grilele de aer (de pe dreapta). Va multumesc prieteni pe 2 rotzi RF
  10. Salut toata lumea shi prietenii moto care au fost aproape de mine!!! II multumesc lui D-zeu. ca am scapat cu viatza....In primul rand....abia astept sa revin pe motor....shi 2 la mana multzi chiori frate... Este destul de mult de povestit cu amanuntul cum s-a intamplat...dar cu sigurantza nu a fost nici un carambol....altfel nu mai scriam astazi!!! M-a inchis langa bordura....in ciuda claxoanelor.....shi...nu are rost sa mananc rahat....instanctiv am lasat-o pe dreapta. In concluzie...daca ma atingea...saream bordura shi nu vreau sa ma gandesc unde ma opream... Imi este dor de salutul cu voi shi sper sa revin intr-o luna!!
  11. Salut...ma numesc Florin..sunt din Cta shi am shi eu un RF400.... Sincer nu stiu cu ce sa incep.... Primul lucru ar fii un filtru aer ...am zis ca in mom cand voi gasi...o sa cumpar un container intreg as avea nevoie shi de un manual Stie cineva cum sa facem? Tre sa existe o solutzie!! Oricum...sperantza moare ultima... Am intzeles ca filtru poate fii inlocuit de filtre aer sport...pe fiecare carburator in parte....Stitzi ceva de treaba asta???? astept un rasp aaaaaaaaaa...pai stai ca-ti zic eu...mi-am cumparat motorul de la Tomina....nu itzi spun ca m-am hotarat sa curatz filtru de aer...cand am deschis capacul...era sa fac atac de cord prieteni....aveam puse spalatoare de vase....stitzi cum sunt buretzii de vase????? au o parte mai groasa ...eeee aia aveam eu in locul filtrului de aer....erau acolo de vreo 4 culori... o sa va trimit poze dc vretzi .... sa va mai distratzi shi voi!!! Eu am nevoie de nivelul de benzina din carburator( la cat sa fie reglat) asta pt RF 400 shi cate ture sa dau la shurubul pt aer ????? Va multzumesc anticipat!!!!
×
×
  • Creează nouă...