Sari la conținut

mikke

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mikke

  1.  

    propun sa ii oprim pe toti scuteristii fara casca si sa le facem 5 min morala privind mersul preventiv si asigurarea la iesirea de pe stradute laterale, poate salvam pe careva. nu costa decat 5 min din timpul vostru!

    actiune concreta nu posturi care nu ajuta pe nimeni in afara de cei care le scriu.

    :lol:

     

    Eram la semafor si langa mine un scuterist care avrea o casca pusa pe cap mai mult la misto, nelegata. Nu m-am putut abtine si l-am intrebat de ce nu isi leaga casca pentru ca in caz de accident cel mai posibil este sa ii sara de pe cap. El s-a uitat la mine lung, mai ca a inceput sa rada si mi-a pus ca nu e cazul sa o lege ca el a mai cazut si nu a i-a sarit. Eu am insistat spunandu-i ca a avut nororc si asta nu se poate intampla la nesfarsit..cine a mai stat sa ma asculte..se grabea..

  2. Fratilor, fara suparare dar nu mai poate omul sa pateasca nimic ca se trezesc o mie de atotstiutori care vin si isi dau cu parerea: cam ce viteza avea, cam ce trebuia sa pateasca, cam de ce nu a patit asa, etc.

    Este sectiunea accidente!! Din respect fata cel care a patit-o certati-va in alta parte si haideti sa invatam din greselile lor!

  3. Eu cand vorbeam de saritul in capul oamenilor ma refeream la treburi care nu au legatura cu accidentul...si anume faptul ca am 2 motoare...

    Am incercat sa vad cat mai bine dar chiar nu am vrut sa fie 2 accidente moto pe pod asa ca am vazut cat am putut...cat despre faptul ca m-am grabit sa spun ce motor era imi pare rau pentru Retezatul tau dar eu am fost convinsa ca este KTM...daca aveam indoieli nu scriam...insa chiar nu stiam la ce sa ma uit mai repede si mai bine...Iar eu am avut Fagarasul in inima la gandul ca s-a accidentat un motorist fie el si necunoscut mie....

    Va multumesc frumos celor care ati furnizat informatii corecte si exacte despre accident si va multumesc frumos si celor care m-ati facut sa-mi aduc aminte din ce motive mi-am facut aici o mie de inregistrari si nu am ramas....indiferent de post toata lumea se cearta....

     

    Ai facut bine ca ai scris ce stiai, indiferent ca ai gresit motorul sau nu. Nu cred ca esre problema asa de mare ca acela care a crezut ca este KTM si-a sunat prietenii detinatori de astfel de motor sa vada sunt ok. Cred ca mai rau era sa li se intample ceva si sa nu se stie pentru ca nu mai scriem pe forum decat daca informatiile sunt complete si perfect conforme cu realitatea.

  4. da mai prieteneee!!! dar totusi,..... conservarii si motociclistii cred......, sau cel putin ma face sa cred ca sunt toti,... sau majoriteatea oameni adulti, cu mintea pe umeri....... nu au nevoie de texte din alea (dragul meu prieten....)

    Gandesti ca copiii... am mai spuso.... nu ma mir!!!! :scratch: :)

     

    1. " conservarii si motociclistii cred......, sau cel putin ma face sa cred " = agramare uriasa

    2. " ca copiii... " - cacofonie

    3." am mai spuso" - iar ai calcat gramatica in picioare.

    Asta asa ca fapt divers...

    Cunosti conceptul conform caruia atunci cand esti convins ca sti totul de fapt nu sti nimic?

  5. Fara retineri va zic!!!... sunte-ti mai rau ca copiii,....alea is texte??? :) Dragul meu prieten.......blablabla... :scratch: :) ...... mai rau ca fluturasii care ne-au fost dati pe clasa a 7-a (cu SIDA) :) ............

     

    Dar astea-s texte? Rusinica tie, "dragul meu prieten".

  6. Trebuie sa respectam cele 15 minute. Am prefera ca orice alta activitate sa nu fie legata de aceasta manifestare ... repet ESTE O COMEMORARE SI NU AVEM AUTORIZATIE. Fara suparare, nu ne putem permitem sa ne luam responsabilitatea altor activitati conexe. Va rog sa respectati regulile stabilite.

     

     

    Poate ca nu m-am exprimat bine. Am vrut sa spun ca sunt dispusa sa ajut la impartirea unor fluturasi evident NU in timpul celor 15 min

  7. sunt penibile tricourile.un mesaj de parca am fi niste handicapati,fragili ca niste oua.

    nu-mi lua viata????? cred ca se caca tiganii pei de ras,din bmw-urile sau ml-urile lor

     

    ce va credeti?????pui de gaina???sau miei de paste????

    :scratch: :) :)

     

     

    Daca nu iti place poti sa nu porti, dar nu cred ca este cazul sa iei peste picior munca si initiativa altora. Important este mesajul iar momentan incercam sa il transmitem cum putem.

    Abia astept sa vad ce idei ai tu.

  8. Sant gata cu 5000 de fluturasi...si voi aduce si o camera pentru a filma toata actiunea si pentru a o putea apoi baga pe forum sau eventual la tv .

    SIGUR militia ne va urmarii si ea ...si chiar daca se lasa cu amenzi cred ca merita actiunea .

     

    P.S. cu cine pot discuta despre impartirea fluturasilor ( unde ii impartim ) si cine ma ajuta ?

     

     

    Eu te pot ajuta. Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa ii impartim inainte si dupa eveniment.

  9. S-au scris 30 de pagini in 24 de ore cu pareri de rau, cu acuzatii si altele. Concluzia: stam si barfim si nu facem nimic. Hadeti sa muncim mai mult pentru campania anti-accidente, sa purtam tricourile, sa ne lipim mesaje pe masini. Nu este o chestie foarte organizata dar numai asa vor putea sa ne facem vazuti si sa atragem atentia asupra faptului ca a inceput sa se moara zilnic. Nimanui nu i se pare normal dar cati sunt aceia care fac ceva?

  10. Vad ca s-au scos iar pozele! Buna treaba! Daca administratorul acestui forum considera ca protejeaza sau ca ajuta pe cineva se inseala. Cum au fost cei care au murit mai sunt si alti teribilisti. Poate ca ar trebui sa stie ca ii asteapta. Poate ca macar unul dintre ei o sa se gandeasca mai bine pana baga mana in gaz..e suficient.Sau poate nu merita!

  11. Dupa cum stiti se incearca o campanie anti accidente. Cred ca este o ocazie buna sa o dezvoltam si sa purtam tricouri ( purtate peste echipament ) pe care sa scrie " Motociclisti au ales sa traiasca" sau unul din celelalte mesaje care au fost propuse si pentru care exista grafica facuta nu trebuie decat sa le imprimati. Pentru cei interesati /index.php?showtopic=105363

  12. Pozele nu trebuiau scoase, este o cenzura inutila! Nu se uita nimeni de placere dar daca nu le vezi sa constientizezi ce inseamna un mort in accident de motor dai un RIP, imi pare rau ca s-a mai dus unul si treci la urmatorul topic. Asemenea imagini ti se intiparesc in minte si data viitoare te asiguri mai bine si te gandesti de zece ori pana sa faci cascadorii.

    Condoleante..

×
×
  • Creează nouă...