Sari la conținut

mikke

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007

mikke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. exista si posibilitatea ca daan sa fie mai rau si arabu sa scape tot cu 300 euro..asa ca sa vedem jumatatea plina a paharului. important e ca e bine, motoreta se face ...
  2. Moamaaaa, ce femei aveti acolo!!! Numai d-alea de iti intind lantul la maxim cand se urca pe motocicleta.
  3. Eram la semafor si langa mine un scuterist care avrea o casca pusa pe cap mai mult la misto, nelegata. Nu m-am putut abtine si l-am intrebat de ce nu isi leaga casca pentru ca in caz de accident cel mai posibil este sa ii sara de pe cap. El s-a uitat la mine lung, mai ca a inceput sa rada si mi-a pus ca nu e cazul sa o lege ca el a mai cazut si nu a i-a sarit. Eu am insistat spunandu-i ca a avut nororc si asta nu se poate intampla la nesfarsit..cine a mai stat sa ma asculte..se grabea..
  4. Sper ca fata e ok. Astia sunt f cretini si chiar nu le pasa. Trebuia batut bine nu vreo doua doar!
  5. Stie cineva unde se poate face un curs de tehnica fotografica? Am gasit pe net mai multe obtiuni dar ar fi buna si o recomandare. Multumesc
  6. Super frumoasa excursia si pozele. Bine ca nu ati ajuns sambata la Balea Lac ca era o ceata de nu vedeai la 2 m!
  7. Fratilor, fara suparare dar nu mai poate omul sa pateasca nimic ca se trezesc o mie de atotstiutori care vin si isi dau cu parerea: cam ce viteza avea, cam ce trebuia sa pateasca, cam de ce nu a patit asa, etc. Este sectiunea accidente!! Din respect fata cel care a patit-o certati-va in alta parte si haideti sa invatam din greselile lor!
  8. Ai facut bine ca ai scris ce stiai, indiferent ca ai gresit motorul sau nu. Nu cred ca esre problema asa de mare ca acela care a crezut ca este KTM si-a sunat prietenii detinatori de astfel de motor sa vada sunt ok. Cred ca mai rau era sa li se intample ceva si sa nu se stie pentru ca nu mai scriem pe forum decat daca informatiile sunt complete si perfect conforme cu realitatea.
  9. Felicitari Unforg1ven si DM, felicitari celor care au participat! A fost super! Unforg1ven sper ca s-au strans banii de apa daca nu mai strangem.
  10. 1. " conservarii si motociclistii cred......, sau cel putin ma face sa cred " = agramare uriasa 2. " ca copiii... " - cacofonie 3." am mai spuso" - iar ai calcat gramatica in picioare. Asta asa ca fapt divers... Cunosti conceptul conform caruia atunci cand esti convins ca sti totul de fapt nu sti nimic?
  11. Dar astea-s texte? Rusinica tie, "dragul meu prieten".
  12. Poate ca nu m-am exprimat bine. Am vrut sa spun ca sunt dispusa sa ajut la impartirea unor fluturasi evident NU in timpul celor 15 min
  13. Daca nu iti place poti sa nu porti, dar nu cred ca este cazul sa iei peste picior munca si initiativa altora. Important este mesajul iar momentan incercam sa il transmitem cum putem. Abia astept sa vad ce idei ai tu.
×
×
  • Creează nouă...