Sari la conținut

ShtimA

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ShtimA

  1. Pai bine ma...la youtube nu e reclama? Doar stim mai multi cati bani s-au bagat in mototube! E site pentru motociclisti! Exclusiv! Si on topic: sper sa invat sa merg pe o roata, fara sa-mi rup capul sau mainile,stie careva vreun tutorial?
  2. pai chiar zi..cum sa-mi stearga linkurile? (hold your horses mister iulian)
  3. Domnilor admini, vreau sa stiu de ce mi-ati sters linkurile de prezentare?! Au fost prea violente sau au deranjat pe cineva? Daca stiam ca se intampla chestia asta nu mai intram deloc! mai pun odata aici linkurile, iar daca mi le stergeti....dati-mi si ban macar sa stiu o treaba!(definitiv). Va multumesc pentru raspunsul pe care il voi primi de la voi! Eu facand primul burnout: http://www.mototube.ro/view/36/girl-burnout-shtima/ eu mergand la bicaz: http://www.mototube.ro/view/848/excursie-la-bicaz/ si eu facand un mic burnout cu motorul unui frate din bulletsquadron la festivalul de la bacau 2008: http://www.mototube.ro/view/360/burnout-shtima/ P.S: Daca puneam linkuri de pe YOUTUBE, era mai bine? Cred ca da, doar suntem romani! De ce sa intre oamenii pe un site romanesc....cred ca stiti la ce ma refer....
  4. felicitari si bine ai venit,sper sa ne vedem pe la festivale fetelor asfalt uscat
  5. 15 giga de manuale arhivate gasiti aici: www.bulletsquadron.ro ,intrati pe pagina principala si apasati butonul''manuale'' . bafta!
  6. salutare fetelor sunt ionela si sunt mandra poseoare de suzuki gsxr 1000 k4 ! poze... mai indata!
×
×
  • Creează nouă...