Sari la conținut

elvantin

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de elvantin

  1. Multumesc frumos! :)

     

    Deci ...

     

    Pentru ca pistoanele nu sunt 100% etanse, amestec de benzina si fum intra in motor pe langa ele. Ca sa nu ramana acestea in motor, ele sunt evacuate prin acel furtun. Pentru ca sa nu fie eliminate in aer - ca sa nu polueze - ele sunt conduse inapoi in burduful de aer. Uleiul se scurge mai greu, deci va ramane pe acolo mai mult. Nu ar trebui sa fie o problema. La mine acest amestec a dizolvat adezivul dintre cauciuc si plastic. In cazul acesta, este posibil ca sa intre aer fals pe acolo. Asta nu vrei sa se intample. Eu am re-sigilat cu niste adeziv siliconic. O sa-l mai urmaresc, dar pare ok acum.

     

    Poti sa o elimini, adica sa lasi sa evapore benzina in aer. In cazul asta cauti un filtru pentru furtun, si cauti un dop pentru partea din burduf. Desi ... nu are rost sa te complici, mai ales daca nu ai alte probleme. Simplul fapt ca este ulei pe acolo nu este o problema. Asa a fost gandit. Sterge-l din cand in cand, si e ok.

  2. E de la epuratorul de carter.Scoate furtunul din airbox si pune-i un filtru de aer din ala mic de la K&N.

     

    intrucat nu ma pricep, am nevoie de niste lamuriri- tu zici sa scot amandoua furtunele din airbox si pentru fiecare sa pun cate un filtru de aer? (adica sa anulez filtrul standard si airboxul?)

     

    in alta ordine de idei, e o problema nasoala? afecteaza motoreta?

  3. Salut!

     

    Am un xvs 1100 din '99, iar aseara cand am inceput sa demontez tot ce trebuie pentru a ajunge la carburatoare (trebuie sa le curat) am descoperit ca in camera de aer (sau cum s-o numi- cea de sub rezervor) exista pelicula de ulei in dreptul burdufului care vine de la cilindul din spate. ce inseamna asta?

     

     

    multumesc!

  4. Multumesc baietii de info, m-am hotart nu o mai vand, ma apuc sa fac aripi si esapament cum imi place mie si cred-ca ies mai bine asa. Numa bine si sanatate!

     

    Mi se pare mie sau ai inteles gresit ceva?bigstar.gif

  5. Ala negru e vandut. Nu mai e acolo.

     

    Asta albastru nu e lovit, dar are o groaza de puncte de rugina pe dedesupt. De asemenea, discul pe spate e nou....concluzia pe care a tras-o eu e ca precis ala vechi era deja mancat...asa ca daca asta are 34000 km eu sunt turc. Dar ma rog...asta e parerea mea....

     

    Eu am fost, am stat 5 min si am plecat.

     

    Nici proba nu te lasa sa ii faci decat daca ii pui banii jos.

     

    Ce e drept e ca e accesorizata, dar pt mine asta conteaza cel mai putin.

     

    p.s. cand am zis ca e cazuta nu m-am referit la o cazatorua propriu zisa, ci la faptul ca e intr-o stare proasta.

     

    A...altceva: pe bikeshop apare la 3990 euro, dar la ei e trecuta cu 4600. Si cand i-am intrebat care e totusi pretul mi-au zis ca cica fiecare motor e la promotie cate o saptamana, etc. Dar pretul actual n-au putut sa mi-l zica...cica de asta se ocupa alt tip, care nu era acolo. Mie nu mi-a inspirat nicio incredere.

     

    Si la ce am mai auzit despre ei....am plecat galop

     

     

    nu suntem nici noi diferiti de bulgari cu nimic. la fel de tigani si la fel de tepari.

    cateodata chiar ma gandesc sa-mi iau urmatoarea "teapa" din bulgaria ca macar e mai ieftina.

     

    am patit si eu o chestie d-asta cand m-am dus sa vad o mobra. mi-o trimis omu' vreo 15-20 poze in rezolutie mare cu motoreta. cand am ajuns s-o vad (la vreo 500km de casa) am vazut ca era o "cazatura"... pam pam! no comment!

     

     

  6. Ahoi! Baietii eu acum sunt intr-o calatorie (acuma sunt la Borsa Maramures si vin de la Sighetul Marmatiei) pe drum mi se tot aprinde becul rosu de ulei si parca n-am putere cand se aprinde, daca opresc si merg mai departe merge bine dar dupa un timp se repeta faza (pierderi de ulei n-am, ma gandesc ca poate imi face figuri vreo bujie) voi a-ti patit asa ceva? Mentionez ca drumurile sunt cam cu denivelari prin zona si sunt cam sgatait! Daca a-ti avut careva astfel de bube rog ziceti ce a fost buba!

     

    posibile cauze: ulei "ars" sau neschimbat cand trebuia

    - ulei prea putin

    - mergi prea incet (datorita superbelor drumuri) si n-apuca sa-si faca ungerea cum trebuie

    - filtrul de ulei plin de chestii nasoale (poate)

    - bujiile nu aprind becu'la ulei.

     

    de exemplu cand aveam xv750 daca il porneam (mai ales iarna cand trebuia sa ii dau soc) si il lasam pe cric sa se incalzeasca, in 2 minute imi aprindea becu'la ulei. cum ma suiam pe el si il indreptam, se stingea... problema e ca daca la tine sta mereu aprins... atunci e de naspa... cerceteaza una-alta. ia-o prin eliminare

  7.  

    Demult nu ii mai bag in seama pe cei care invart cliseele "harley e harley" sau "honda e honda". De aia nu mai pot eu. Zic si eu ca "yamaha e yamaha" si am terminat. Cand am luat-o pe yamee aveam destui bani sa imi cumpar si harley si honda. Eu am vrut yamee. De yamaha am auzit de cand aveam vre-o 3 ani. Multi din artistii mei preferati canta pe instrumente yamaha. Cand am vazut ca stiu sa faca si motociclete (si ce motociclete!) am stiut clar ce vreau sa iau.

     

    Pe mine m-a deranjat altceva. Cam cate motociclete custom ati vazut voi prin Romania? Eu nu am vazut prea multe. Cred ca imi ajung degetele de la o singura mana sa numar motoarele bine lucrate. Si acum, ca ne-a prezentat boriss o motocicleta foarte frumoasa, ce sa facem? Hai sa ii gasim nod in papura si sa ne rupem in basini... ca nu e harley. Zau ca nu ma asteptam la asa ceva.

     

    deci treaba cu harley e harley n shit e cea mai tare... si mai ales aia cu honda e honda... ai nota 10 cu felicitari pt asta, si nu pentru ca si eu am yamaha (poate, ca si tine, am motivele mele pentru care am yamaha si nu hd sau honda)

    la fel de veritabil cu "aveam bani...." si eu la fel. pe xvs1100 am dat cat dadeam pe un cruiser american... si d-ala cu motor facut in fostele uzine hd, nu la buell. deci luam ceva sa zicem bun.

    la categoria instrumente pot spune ca depinde rau de tot. eu cant pe Fender (ghitara) dar cele mai tari tobe mi se par intr-adevar yamaha (cele profesionale de scena... vezi whitesnake)

    la categoria customuri pot spune doar ca il respect pe boris. si nu numai. ii respect pe toti care fac un custom. nu conteaza ca are la baza un scooter, un motor de tractor d-ala romanesc sau un hd/victory/etc. asta mi se pare o chestie de superficialitate. nu iti place, ok... nu intereseaza pe nimeni parerea ta despre brand. cunosc oameni care conduc motorete (atentie... motorete, nu motociclete) care seamana cu carpatinele, au 4 sau 5 viteze si se numesc Tomos APN. sunt ex-yu.. si cica sunt extraordinare.

    deci? daca nu e harley e (cuvant urat)? sau cum?

     

    asfalt uscat domnilor!

  8. Salutare, ma bate gandul sa bag ceva cauciuc mai lat pe spate; are careva idee care-i dimensiunea maxima care merge?

     

    cat ai pe talon? baga mana intre cauciuc si bascula, si vezi cati cm sunt de fiecare parte... fa-ti un calcul si... ala e...

  9. asta am vazut, dar manualul de instalare (pdf) nu are traducere.

     

    treaba e ca zice la specificatii (in dreapta) ca "Only suitable for ignitions with a positive input signal (transistor-controlled ignitions / not CDI ignitions)". Asta inseamna ca merge numo pe TCI, nu?

    Iar din cate stiu eu, noi, la Iamahele nostre de 1100 din 1999 avem CDI, asa-i?

    (poate "trece" pe-aci cineva care stie nemteste si ne desluseste imediat enigma..)

     

    Domnilor, am o mare rugaminte pentru cine are xvs1100 si parbriz sa imi deie si mie parbrizul cu imprumut sa vaz si eu cum e, daca se merita sau nu sa imi cumpar.

     

    Ma astept acum sa incepeti toti sa radeti :D hahaha.gif

     

    Inca o chestie: cu mult timp in urma, pe cand aveam Virago 750, am vazut pe net ceva smecherie cum ca niste baieti au adaugat viteza a 6-a pe un Dragstar. nu mai stiu ce capacitate avea si de asemenea nu mai stiu daca venea cu tot cu schita n' shit. Stiti ceva despre lucrul asta? Permite cutia de dstar asa ceva? DAca da, impartasiti pe-aci niste opinii.

     

    Cheers!

  10. in frana de motor nu are dc sa se blocheze roata , daca nu reduci mai mult de o treapta . daca reduci din a 5-a in a 2-a si dai drumu la ambreiaj brusc exista mari sanse sa te tavalesti .

     

    acum in alta ordine de idei , am avut un mic accident , la categoria passat versus nevasta . din pacate , invingator a fost nevasta , iar motoreta a iesit prea putin sifonata . daune passat : bara fata , plastice , aripa indoita . daune motor : pedala frana spate , ghidon de schimbat la recomandarea service-ului , revopsire aripa pt 1cm2 , picior nevasta julit (traiasca crashbarul si cobul din drepta cu husa in el ) . asa ca , motorul meu v-a intra la revizie mai devreme . am vorbit la service si o sa-i fac urmatoarele : schimbat gume fata-spate , inlocuit ghidon si pedala frana , reglat carburatoare si supape ( ceilalti mai mult ca sigur ca nu s-au uitat la astea ) , verificat cabluri , ambreiaj , servisat furca fata ( ulei si ce mai este pe acolo ) , schimbat placute si saboti , schimbat uleiul . o sa mai ma coste vreo 3-400 roni in plus fata de devizul de asigurari .

     

    grija mare cu asigurarile.. s-ar putea Doamne-fereste sa te trezesti ca dai banutii TOTI din buzunarul propriu...

  11. Kinzo...cum sa schimbi fisele intre ele ?? Are alt moment de aprindere .Din cate am vazut pe la mine prin carburator ..(si mici fisuri ale membranelor :)) ) gunoaiele dicteaza ,,totul"..tu-le in nas..ca am doua filtre si o sita ...si tot infunda gaurelele.Astazi dupa un ,,sut" pana la 160 a inceput sa mearga mult mai rotund.Concluzie: mai bagati mana in gaz din cand in cand ,se mai curata si carburatoarele si supapele..etc ..

     

     

    Da, dar cand nu iti mai merge decat 1 cilindru nu prea mai ai in ce gaz sa bagi mana :(

  12. [quote name='DStar' timestamp='1311176341'

     

     

    eu nu pricep boaba nemteste, dar in principiu se poate monta. intrebarea mea e la ce iti foloseste?

     

    Vezi ca ai in dreapta paginii steagul britanic. Da click pe el si iti va acrie in engleza.

    Astept dupa aia o parere

  13. Domnilor, o intrebare:

    se poate monta asa ceva pe xvs-ul meu din 1999?

    http://www.louis.de/_205e910950da4e2c28185149794c055758/index.php?topic=search&searchterm=10034791&cmd.x=0&cmd.y=0

     

    (sper ca nu sunt interzise linkurile.. iar daca sunt rog moderatorii sa stearga linku.. ii fac eu un printscreen si pun poza)

    multam

     

    Multzam fain de urari! Despre roata, banuiam ca tre s-o dau jos, ma intereseaza insa de unde as putea sa comand un simering?

     

    la un magazin care se ocupa de rulmenti / bucse, simeringuri./ il iei dupa cod sau dupa masuri.. adica te duci cu el in mana...

     

     

  14. Salutare, sunt nou (si mandru) posesor de DragStar 650 de cateva luni insa am o problema ...La ultima iesire am constatat ca frana spate nu mai e ce era, drept pentru care am dat roata jos cu gandul de a schimba sabotii. La o prima vedere sabotii vechi erau in regula, originali chiar, insa cam plini de ulei. I am degresat cu incredere si i am pus la loc, am dat o tura, primele trei frane de vis insa dupa...pauza. Acum, intrebarea mea este : stie careva daca e posibil ca uleiul din diferential sa ajunga pe la saboti, din cate am vazut exista un simering la diferential care din cate banui ar cam trebui sa impiedice uleiul s o ia la vale si daca simeringul in cauza ar fi buba, unde as putea sa l gasesc? Multumesc anticipat.

     

    verifica simeringul. asta inseamna ca tre'sa dai DIN NOU roata jos... totusi mai fa ceva kilometri ca sa aiba timp sa intre din nou ulei daca e sa se intamplke asa. daca tot iti intra ulei acolo, ia codu' simeringului si comanda-l nou.

     

    PS: sa stapanesti sanatos mobra si sa ai parte de ZERO incidente!

  15. Parca era ceva in manualul de service... Schimba fisele intre ele. Daca merge celalalt piston e din aprindere, daca nu, e din carburatie...

     

    Deci am facut niste teste si bobina de inductie nu-i. am scos bujia din cilindrul 2 (ala din fata).. adica cel care nu porneste, am lasat-o pe cilindru, am dat la automat si are scanteie de se vede si pe soare.

     

    Treaba e ca atunci cand imi porneste in cilindrul #1, bujia de pe cilindrul 2 ramane USCATA. Am concluzionat si eu ca e ceva infundat pe la carburatorul cilindrului 2. Ma voi duce cu ea la spalare/curatare/resincronizare carburatoare.

     

    Multam frumos!

  16. e custom (normal), nu e clasic

     

     

    dep.. asa mi s-a parut si mie...

     

    pacat...

    caut o aripa spate de clasic de mi s-au lungit si ochii si urechile...

     

    daca stiti ceva domnilor, jump in va rog. nu conteaza culoarea.. s-au inventat atelierele de tinichigerie... ehehheheheheeee

     

     

  17. Domnilor, problema mare:

     

    Virago XV 750 1994, nu mai merge decat intr-un piston...

     

    de pornit porneste, se balbaie ce se balbaie intr-un piston dupa care moare.

     

    vi s-a intamplat asa ceva pana acum? (bujiile sunt noi, nu sunt inecate iar fisele sunt in regula)

     

    astept parerile voastre.

    Multam!

  18. UP

    Hai nene...nica nica????

    Hai oameni buni...FAC REDUCERI....

    De vanzare...pentru XVS 1100

     

    1. Rezervor original- 100 euro

    2. Aripa spate Originala cu instalatie electrica, lampa STOP - 50 euro

    3. Tobe Originale+ finale goale- 120 euro

    4. Comenzile originale complete-60 euro

    5. Sa artizanala doua locuri - 80 euro

    6. Placile de sustinere comenzi avansate cu tijele necesare- 50 euro

     

    eu am facut alti suporti pt comenzile avansate si mi-au ramas suportii....

    Pt foto aici...

     

    /index.php?...t&p=2195698

     

     

     

    din cate vaz aripa aia spate este de xvs 1100 normal, nu model clasic, nu?

×
×
  • Creează nouă...