Sari la conținut

mobra50

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1987
  • Motocicleta
    XJ 600 Dversion
  • Numar Moto
    B-26-LSK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50, Mobra 50 Super, Hoinar, MZ 125, CZ 250

mobra50's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mulţumesc pentru informaţie dar în expunerea dumneavoastră s-au strecurat câteva inexactităţi. 1.daunele morale nu sunt acelaşi lucru cu despăgubirile pentru traume fizice şi nici cu cele psihice 2. punctajul de mai sus este într-adevăr pentru vătămări corporale, plătibil din fondul pentru protecţia victimelor străzii DAR EXCLUSIV PENTRU VICTIMELE ACCIDENTELOR DE CIRCULAŢIE CU AUTOR NECUNOSCUT (vezi statutul fondului) pentru că altfel se aplică prevederile RCA 3. în povestea mea se face vorbire de traume fizice, psihice şi de despăgubiri morale (în caz că accidentul a prejudiciat serviciul, şcoala, afacerea, viaţa de familie,etc) 4. spre fericirea mea nu sunt avocat ci un biet contabil, aşa că le ştiu niţel altfel cu cifrele. cu aceeaşi simpatie şi consideraţie.
  2. domnule expert super membru, nu văd dece mi-ar fi rușine pentru că anunț în mediul motocicliștilor faptul că acum se poate să beneficiem real de polița RCA pe care o plătim, că vrem, că nu vrem.În mega înțelepciunea măriei tale ai întrezărit și posibilitatea ca cel care suferă un accident cu urmări semnificative sau își pierde viața din cauza unui meltean, este singurul întreținător al mamei sale și că orice ajutor e binevenit? Sau că lasă în urmă o soție și unu, doi copii? Dar cum bine zicea cineva, nu e musai să moară, poate rămîne cu trauma pe viață, cu sechele psihice, într-un scaun cu rotile(ferească Dumnezeu) și să stea restul vieții la mina statului.Dacă tot ești expert super membru, trebuie să știi că pe două roti suntem ținte în mișcare pentru idioții care circulă pe străzile patriei. În cadrul măreței expertize pe care o posezi, ai cumva habar cam cît te costă un proces civil, cît durează și cam ce șanse ai în fața unei multinaționale? Atîta vreme cît victima nu are de plătit nimic, nu se prezintă la procese, nu e hăituit de avocați, care e problema domniei tale? Este un serviciu oferit celor care înțeleg ce scrie pe polița RCA, pentru cei care își cunosc drepturile de asigurați și care doresc să beneficieze de TOATE OPȚIUNILE. Ai avut vreodată curiozitatea să citești condițiile de asigurare RCA, să înțelegi semnificația cifrei de 5.000.000 eur tipărătă în josul poliței? Nu cred.Filozofia anunțului meu nu este aceea că cineva vrea să facă burta mare pe necazul altuia, ci că a venit timpul ca firmele de asigurare să plătească cît și ce s-au angajat cînd au încasat banii.Știi că din banii pe care îi plătim pe polite se constituie un fond de zeci de milioane de euro pentru victimele accidentelor de circulație (numit fondul pentru ”sprijinirea victimelor străzii”) fond pe care îl toacă doar niște doar niște șmecheri? Îmi pare tare rău pentru polemica stîrnită, nu asta a fost intenția mea. Cer scuze tuturor celor lezați în orice fel de postarea mea. Rămîn totuși la părerea că înainte de a da cu parul, trebuie să te informezi. cu deosebită simpatie și considerație pentru toți mergătorii pe două roti, oricare ar fi ele.
  3. Mă adresez tuturor membrilor comunității noastre, familiilor celor care nu mai sunt printer noi, prietenilor și familiilor lor. S-a constituit și în România cadrul organizatoric pentru sprijinirea reală a victimelor accidentelor de circulație, pentru despăgubirea corespunzătoare a celor care au suferit traume fizice, psihice, morale și pentru urmașii celor ce au decedat în urma unui accident de circulație, chiar dacă accidentele au avut loc cu maxim 3 ani în urmă. Fac mențiunea expresă că entitatea nou înființată nu se îndreaptă împotriva autorilor accidentelor ci împotriva SOCIETĂȚILOR DE ASIGURĂRI. Victimele ce pot beneficia de serviciile entității sunt: - ocupanții motocicletei victimă, conducător și pasager - pasagerul motocicletei vinovate de accident - șoferul și pasagerii autoturismului victimă, - pasagerii autoturismului vinovat de accident, - pietonii, persoane aflate întâmplător în zona accidentului și care au fost afectați în mod direct de accidentul produs. persoanele vătămate pot beneficia de consiliere juridică gratuită Pentru informații suplimentare și asistență vă rog să mă contactați Cristi Antal tel: 0724.600.900 mail:cristi.antal@gmail.com
  4. un telefon si/sau o adresa unde poate fi gasit? am de reparat cateva zgarieturi si imi trebuie si vopsea multumesc
×
×
  • Creează nouă...