Sari la conținut

Mortuar

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mortuar

  1. salut tuturor , salut chuck. aduti aminte cum te-m dus eu cu motorul fara frica frate .inceraca s fi atent la obstacole ,iar pe curbe accelereazal sa te scota la liman cand iesi din curba mai ales pe serpentine . asfalt uscat si fara gropi tuturor! Mesaj completat salut tuturor , salut chuck. aduti aminte cum te-m dus eu cu motorul fara frica frate .inceraca s fi atent la obstacole ,iar pe curbe accelereazal sa te scota la liman cand iesi din curba mai ales pe serpentine . asfalt uscat si fara gropi tuturor!
  2. da posibil sa fie ori cum maine ma duc la doctor cu el sper sa ma duca pana acolo.
  3. carburatorul l-am verificat pare in regula l-am suflat cu aer si l-am montat inapoi si parca mere mai bine nu mai ineaca motorul dar tot in suturi merge in viteza , si merge pana la juma de cursa de acceleratzie si daca trag mai mult ii taie toata puterea si intervin suturile. filtru de aer nu lam verificat. si prublema e ma de vo 3 zile i urma numai ca acum sa accentuat.
  4. nu stiu care e faza,dar de la o vreme a inceput sa faca figuri, porneste mai greu. fum negru, consum mare de carburant, din ulei nu papa, merge in suturi, bujia acum o pun noua , il pornesc 10 min, il opresc, dau bujia afara , e foarte afumata. Care sa fie problema? carburatia,dereglata aprinderea care cred ca este electronica sau bobina de inductie. a si am uitat cum pun bujie noua sau curatata, cum porneste usor si fara fum, si in timp incepe sa se coloreze fumul,
×
×
  • Creează nouă...