Sari la conținut

yo4_aka

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de yo4_aka

  1. Am si yo un scuter si nu vrea sa mai porneasca de loc ce ar putea sa aiba???? Bujia da scatneie ,compresie are!! Ce ar pute sa aiba????
  2. Pai in spate la bord nu am unde sa bag cablu de la kilometraj !!!! CA NU E NICI UN LOCASI ACOLO PENTRU CABLU DE LA KILOMETRAJ!!
  3. Pia in spate l bord nu ma undE sa bag cablu!!!! CA NU E NICI UN LOCASI ACOLO PENTRU CABLU
  4. IMI merge bordu da nu imi afiseaza kilometri e 0 tot timpu!! da cablu de la kilometaraj un vine ca in spate la bord nu are nici o gaura pentru caablu de kilometraj??
  5. Ok ! DA poti sa imi raspunzi si mie la intrebare??
  6. Am un malaguti f12 q bord digital si nu imi indica nik kilometraju ce ar putea sa ai ???
  7. Pai nu imi arata ,e ar trebui sa fac k sa imi arate???? K nu am locasu al pt cablu de viteza in spate l ceasu de la kilometraj
  8. Am si yo un Malaguti F12 , vreau sa pun un kit de 70 reaista biela care o am acuma ????Si inaca ceva unde trebuie sa baga cablu de l clilometaraj la bord ca sa imi are viteza q care merg???? DA AM BORDU ELECTRONIC!!!!???
  9. Am si yo un Malaguti F12 , vreau sa pun un kit de 70 reaista biela care o am acuma ???? Unde trebuie sa baga cablu de l clilometaraj la bord DA AM BORDU ELECTRONIC?????
  10. Am si yo un Malaguti F12 , vreau sa pun un kit de 70 reaista biela care o am acuma ???? Unde trebuie sa baga cablu de l clilometaraj la bord DA AM BORDU ELECTRONIC?????
×
×
  • Creează nouă...