Sari la conținut

ir7arte

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.ignatradu.xhost.ro
  • Yahoo
    ir7arte

Profil

  • Locatie
    Sibiu, Romania
  • Carnet moto din
    1996
  • Numar Moto
    SB 77 ART

Informații profil

  • Interests
    Tot ce este legat de arta si cultura, masini si motoare.

ir7arte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vrut sa vin si eu dar imi era ca n-am loc la terasa unde sa stau si vad ca am avut dreptate
  2. Faina plimbarea choperistilor escortati de doua vitezomane
  3. de cand am luat-o numai cu ea ma plimb, dar n-a fost sa ne intalnim. Am fost si ieri la Romaniacs Hard Enduro. Sa vad sa-mi fac timp si sa vin pana in Tequila. 2800, are faruri suplimentare, spatar, genti de piele (coburi), cauciucuri noi, mi-a dat si husa pt ea, un spray de lant ... avea 17500 km la bord, a fost a unui italian de 60 ani care el a cumparat-o noua in 94 si acum ia daramat primaria garajul din spatele blocului si a zis ca decat sa o tina in strada mai bine o vinde, el sta in piata Alba Iulia din Bucuresti unde are si Agentie Imobiliara. e inmatriculata... Am avut mai multe variante, una la 2600 cu 38000 km neinmatriculata si fara accesorii, alta la 2700 la fel vreo 36000 km neinmatriculata avea parca doar coburi, mai era una la 3000 neinmatriculata si fara accesorii... Asta mi sa parut cea mai ok, si m-am dus la Buc dupa ea cu autobuzul am cumparat-o, am facut actele, m-am suit pe ea si am venit pe ea pana la Sibiu. 140 km/ora pe autostrada (ce ma batut vantu , ca inca nu mi-am luat costum pt ea)
  4. Cum majoritatea a decis mi-am luat Honda Shadow si de o saptamana nu ma mai pot da jos de pe ea.
  5. Vad ca s-a hotarat cu majoritate ca shadow e castigator. M-am decis clar ca imi iau Honda shadow 600, sper sa gasesc una cat mai repede. Multumesc tuturor pt sfaturi. PS: Inseamna ca a fost un semn bun ca a luat altcineva virago-ul inaintea mea si asa m-am mai linistit ca eram f suparat, ca acum aveam motor, asa trebuie sa mai astept putin pana ce-mi gasesc altul
  6. Deja vad ca e 2-0 pt shadow, incep sa cred ca e bine ca s-a vandut virago-ul si mai bine imi iau o shadow
  7. Buna ziua la toata lumea, n-am stiut ca aici toata lumea se cunoste asa de bine, sunt Radu Ignat din Sibiu la profil am completat din cate imi amintesc cate ceva nu stiu daca am omis ceva pe acolo, motor acuma vreau sa-mi iau...ce sa mai zic, daca va intereseaza altceva despre mine intrebati-ma, ca va spun cu cea mai mare placere ca n-am nimic de ascuns. Am vrut sa-mi cumpar o virago astazi chiar de langa Sibiu la mag de la intrare in Cristian ( ca vad ca esti din Sibiu si poate il sti) si tocmai la cumparat altcineva inaintea mea. asa ca daca tot nu am avut noroc macar sa stiu ce sa-mi iau asta daca aflu si o vreo parere de la cei experimentati care au mai condus asa ceva..
  8. Vreau sa-mi cumpar motor si stau pe ganduri intre Virago 535 sau Shadow 600. Care e mai fiabila, mai buna etc etc...
×
×
  • Creează nouă...