Sari la conținut

ovidiuluka

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ovidiuluka

  1. Mama ce tare este Vincent-ul...!!!! Este una din motocicletele mele preferate.Esti norocos ca ai avut sansa sa vezi asa ceva live.Suuuppper!!!

     

     

    A fost si vor mai fi probabil si altele.Pentru cei interesati urmeaza MOTO WETERAN BAZAR in Polonia la Lodz 13 ianuarie.

    www.motoweteranbazar.com

  2. ash vrea sa cumapr un cadru de nipru fara acte....sau daca nu se poate tot cadrul ma intereseaza jumatatea din fatza (gat,leagane shi coloana).

     

    daca avetzi asha ceva shi e de vanzare datzi-mi un PM

     

    10x

    :finger:

     

     

    un cadru de ural daca te intereseaza ovidiulukas@yahoo.com

  3. nu ma supar asa repede ;) pe langa zxr a stat si simson si orice alt motor am trebuie sa fie pe linga el si un simson.pe japoneza nu prea am ce lucra.japoneza la garaj si simsonul in casa :lol:

    .si e drept ,daca pornesti la un drum de 100 km trebuie sa mai ai in rucsak un bloc motor.

     

    :finger: :crack: :lol:

  4. Decat sa rup mobra intre picioare ca tine ma stres_l&P si sa fac laba cu patentu mai degraba merg cu simsonu si care cunoaste apreciaza asa ca tu dute si te plimba cu mobra dupa ce ai reparar 2 sapt la ea sa faci o tura de bloc :crack: si ai grija pe cine faci ciocanar ca mai degraba de ala decat ciocoflender ca tine care ar pupa si pamantu sa aiba un motor cat de cat ca al meu :finger:

     

     

    tudore nu mai minti lumea,macar din bun simt .eu am facut un drum degeba de la oradea la iasi .si starea era atat de buna incat nu am avut ce lua.si nu mai jicni oameni de pe forum cand nici nu ii cunosti .sant sigur ca cei care ti-au vazut motorul nu si-ar dori unul ca al tau.imi pare rau ca am vazut abia acum topicul.sper sa va scutesc de un drum pe care eu totusi l-am facut.dar nu e singurul de pe forum,asa am ajuns si in tulcea si tot degeaba.

    de viteza...nici nu inteleg de ce va chinuiti cu explicatii cand cel care face afirmatiile nu arenici o legatura cu motocicletele.

    Danuta,stess,phoenix nu se merita sa va coborati la mintea unui copil de care nici n-are carnet.

    Danuta sper ca afimatia cu ragaliile era doar la adresa motorului lui tudor ca altfel eu nu merg pe ragalie.

     

     

     

    FARAONU lasa un nr de tel .sau care aveti nr lui ........lasati pe forum.

×
×
  • Creează nouă...