Sari la conținut

ovidiuluka

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ovidiuluka

  1. nu scrie pasionat fara motiv la profil ..abia astept sa ne vedem la anu raul .cheers from london buddy
  2. A fost si vor mai fi probabil si altele.Pentru cei interesati urmeaza MOTO WETERAN BAZAR in Polonia la Lodz 13 ianuarie. www.motoweteranbazar.com
  3. poti sa incerci si crom daca nu ai ce face........cam asa era al meu
  4. un cadru de ural daca te intereseaza ovidiulukas@yahoo.com
  5. e de pe ceva nipru,daca vrei hai maine si-l vezi.nu cred ca vrei de aste dar pot sa-ti gasesc ceva.0745364119
  6. un rezervor lacrima fara buson si robinet ovidiulukas@yahoo.com
  7. mersi pentru linkuri super kerosen da-mi ceva detalii cand ai timp ovidiulukas@yahoo.com
  8. da-ti si voi detalii ce scule folositi ,ce aerografe ,care sant mai bune ?care sant mai ieftine?tehnicile folosite de voi .etc... ps.pe cand o expozitie cu lucrarile facute la noi??eu zic s-ar strange cativa
  9. a mai gasit fratele tau ceva transport??are cineva drum din alba in oradea?? moshulik ti-am dat un pm
  10. felicitari alex multa munca ,mi-au placut mult oglinzile.nu te mai intreb cat ti-a luat sa le faci. Avent de ce nu-ti iei un vn?
  11. frumoasa sa aveti grija unul de altul.de la orestte totdeauna motoare bune. bafta la examen
  12. axi pentru cine e raspunsul???
  13. nu ma supar asa repede pe langa zxr a stat si simson si orice alt motor am trebuie sa fie pe linga el si un simson.pe japoneza nu prea am ce lucra.japoneza la garaj si simsonul in casa .si e drept ,daca pornesti la un drum de 100 km trebuie sa mai ai in rucsak un bloc motor.
  14. tudore nu mai minti lumea,macar din bun simt .eu am facut un drum degeba de la oradea la iasi .si starea era atat de buna incat nu am avut ce lua.si nu mai jicni oameni de pe forum cand nici nu ii cunosti .sant sigur ca cei care ti-au vazut motorul nu si-ar dori unul ca al tau.imi pare rau ca am vazut abia acum topicul.sper sa va scutesc de un drum pe care eu totusi l-am facut.dar nu e singurul de pe forum,asa am ajuns si in tulcea si tot degeaba. de viteza...nici nu inteleg de ce va chinuiti cu explicatii cand cel care face afirmatiile nu arenici o legatura cu motocicletele. Danuta,stess,phoenix nu se merita sa va coborati la mintea unui copil de care nici n-are carnet. Danuta sper ca afimatia cu ragaliile era doar la adresa motorului lui tudor ca altfel eu nu merg pe ragalie. FARAONU lasa un nr de tel .sau care aveti nr lui ........lasati pe forum.
×
×
  • Creează nouă...