Sari la conținut

Calibra

EX+
  • Număr conținut

    254
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.scorpio-az.ro
  • Yahoo
    calibra_a

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    ;)
  • Numar Moto
    .
  • Club
    SCORPIO-AZ MOTORS

Calibra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pana acum nu am putut scrie nimic. Starea de spirit pe care o am de duminica si topicul infect (topicul vecin) despre acest tragic accident mi-au sters si ultima bruma de coerenta astfel incat efectiv nu am putut scrie nimic. Vin sa certific si eu inca o data (daca mai era cazul) ca a plecat dintre noi un om deosebit care sigur nu merita o astfel de soarta, dar cum viata de multe ori ne contrazice trebuie sa ne plecam in fata ei si a destinului, neputinciosi, fara sa avem nici cea mai mica putere sa o infruntam sau sa schimbam cu ceva cursul ei. Este greu sa poti accepta disparitia unui om daca l-ai cunoscut si practic imposibil sa treci peste o astfel de tragedie daca acel om este DAN. Ca sa poti sa iti realizezi cu adevarat dimensiunea dezastrului ar trebui sa il fi cunoscut. Daca asi fi egoist astazi mi-asi dori sa nu il fi cunoscut niciodata, dar nu sunt si nu o sa regret niciodata ca l-am cunoscut, chiar daca aceste zile de duminica incoace au fost probabil cele mai grele din viata mea. A cazut de prea sus un suflet prea mare ca sa poata rezista impactului cu lumea in care traim..... indiferenta, neatenta, indisciplinata, grabita si nepregatita..... astfel incat Dan nu a avut nici o sansa in fata acesteia. Pacat ca acum cuvintele nu isi mai au nici un rost. Sa fie fericiti cei care l-au cunoscut, sa fie rusinati cei care au vorbit aberatii pe topicul vecin (efectiv fara a cunoaste nimic din ceea ce s-a intamplat), iar cei care nu l-au cunoscut sa aiba parte in viata lor de un prieten ca Dan, dar cu mult mai norocos..... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !!! Nu te vom uita niciodata !!! Il rog pe Dan Dobrescu pe aceasta cale sa stearga topicul rusinos despre cel care a fost Macarascu Dan Orlando din respect pentru acesta, pentru familia si prietenii lui.
  2. Calibra

    Bd Decebal, PH-08-NFK

    Ma bucur foarte mult ca starea motociclistului este buna (sa zicem) si zic buna pentru ca am fost acolo si la cum arata motorul imi era frica de ceva mai rau. A avut mare noroc ca a intrat in dreptul capotei si nu a intrat efectiv in masina ca atunci era mult mai rau. Aseara au circulat mai multe variante in legatura cu starea lui, dar nici una dintre ele nu era atat de optimista. Am ajuns la cateva minute dupa ce a plecat salvarea, veneam dinspre rondul de la Alba Iulia cu inca doi prieteni, eram pe motoare si cand am ajuns la locul accidentului, ma rugam sa nu fie vorba despre un motociclist, iar cand am trecut de masina si am vazut motorul am intepenit. Bine ca a iesit asa, dar nici acum nu-mi vine sa cred cum a intors "desteptul" ala cu golful. Fratilor noaptea ii transforma pe conservisti in masteri si shumacheri pe multi dintre ei. Numai cat am stat acolo au fost unii care au trecut pe langa scena accidentului cu niste flacari de parca era soseaua goala. Unu cu un logan chiar a reusit sa ma impresioneze, a trecut intr-o mare viteza de a imprastiat cioburile de pe jos, a depasit masinile care stateau la semafor la rosu si fara sa franeze a trecut, bineanteles pe rosu si asta de fata cu gaborii. MULT NOROC LA TOATA LUMEA SI SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA VA FEREASCA DE ASA CEVA SAU DE ORICE FEL DE INCIDENTE DE ACEST GEN ! ALIN.
  3. Multumesc mult pentru incurajari. Sa dea Domnu' sa se adevereasca toate urarile voastre de bine. Incercam sa facem treaba si sa ne punem in slujba celor care au nevoie de echipament, care doresc sa si-l schimbe sau sa-l innoiasca pe cel existent. Ne vom da peste cap sa aducem numai marfuri de calitate la preturi foarte bune. De altfel se poate vedea acest lucru pe topicul deschis la echipament aici sau pe www.scorpio-az.ro . Va asteptam sa ne calcati pragul sa va convingeti de acest lucru si asteptam impresiile voastre. Ne vom asuma si criticile si laudele. Numai bine.
  4. Duminica pe 12.06 se deschide un nou magazin de echipament moto (mai multe detalii SCORPIO-AZ MOTORS sau la adresa www.scorpio-az.ro), drept pentru care va invitam pe toti sa veniti sa facem cunostinta si sa inchinam o bere in cinstea "noului nascut". Magazinul se afla in Str. Calea Calarasi nr. 85 (la o statie de tramvai de la Udriste spre hala Traian). Toata lumea este binevenita. Din pacate trebuie sa va spun ca pe stoc in acest moment nu sunt foarte multe produse (in afara de casti si manusi), asta pana la inceputul viitoarei luni cand vor fi de toate pentru toti. Pana atunci ne putem delecta cu produsele existente si cu prezentarea celor care vor umple rafturile la inceputul urmatoarei luni. Va asteptam cu bratele deschise!
  5. Deci vad ca tot insisti cu rs-u de 50 care e moped. Daca e moped posteaza anuntul la mopeduri. Linkul care mi l-ai dat tu nu e link de pe o pagina de legislatie ci un link unde sunt niste informatii generale si ambigue. Eu stiu clar ca mopedul are din fabricatie pedale, nu are cutie de viteze si are o viteza maxima constructiva de 45 km/ora. Daca e moped atunci de ce are suport pentru numar rs 50-u ? Si care este logica, de la un scuter de 50 iti trebuie a1 si la rs nu? Si inca un lucru: gilera dna de 50 se inmatriculeaza si se conduce cu a1, asta ca sa facem o comparatie intre doua motociclete asemanatoare (desi gilera este scuter), iar aprilia rs 50 care are si schimbator si o viteza maxima mai mare nu necesita asa ceva? Ca unii se descurca si sub diverse tertipuri fac rost de tot felul de derogari asta este altceva.
  6. Am si eu marea rugaminte la tine sa-mi explici si mie ce inseamna moped in opinia ta cel putin, asta daca nu gasesti o definitie exacta, ca tare m-ai facut curios. Cat despre noul model de moped aprilia rs 50 eu unu am sa trimit o scrisoare in italia la fabricant sa-l informez ca in anumite tari motocicletele sale se vand drept mopeduri.
  7. Calibra

    IN SFARSIT

    De unde stiu eu ca asa te cheama?
  8. Calibra

    IN SFARSIT

    Dau drumu' la aragaz si bag mana in foc
  9. Calibra

    IN SFARSIT

    Vin si eu, facem juma juma benzina. Numai sa o vad si sa-i vad moaca si lu' printul intunericului, cat despre pret este 9000 ca sa scape de eventualii clienti pentru ca nu are ce sa le arate.
  10. Calibra

    IN SFARSIT

    Imi place ca razi si tu de aberatiile pe care le spui. Mai incearca, fa un pret bun si te rezolv. Dar din pacate neavand obectul, arunci cu sume imposibile. Diferenta dintre al tau si a lui Andi este ca al lui exista. Si cum se face ca tu-l cumperi cu un pret si dupa aceea il vinzi cu vreo doua miare mai mult? Aaa... am uitat tu esti ala care se zbate sa cumpere si sa vanda pentru a face rost de bani pentru o motocicleta. In cazul asta eu nu vreau sa contribui la bunastarea ta, asa ca fa un pret corect, mai ales ca te grabesti. Ideea este daca ai la ce...........
  11. Calibra

    IN SFARSIT

    Pentru unul ca tine prefer sa raman in anonimat. Hai sa-ti mai zic o treaba. Acum vrei sa o vinzi da? Bun, la orice ora ma urc in masina si vin spre tine, ti-o cumpar eu.
×
×
  • Creează nouă...