Sari la conținut

pixel

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.piaggio.ro
  • Yahoo
    ionutpavel@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    TL-80-VSP
  • Club
    Vespa Romania

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio Vespa LX 150cc
  • Interests
    Vespa motors, flying, computer games, bicycle rides, roller blading

pixel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pixel

    Club Vespa

    Vesti bune Mi-au raspuns cei de la Vespa Word Club.. "stage vespaclub <stage.vespaclub@piaggio.com> către mine, segretario Dear President Ionut Cristian Pavel, We apologize for delay answer, but we were too busy for the Vespa events of this year. We hope to meet you in Cefalù. The entering in the Vespa World Club is free, there is nothing to pay. We're waiting for your answer. Please write directly to: segretario@vespaworldclub.com stage.vespaclub@piaggio.com All the best Vespa World Club Vespa Act of Association.doc 24K Vizualizați ca HTML Deschideți ca document Google Descărcați Vespa Articles of Association.doc 33K Vizualizați ca HTML Deschideți ca document Google Descărcați Vespa World Club Membership form.pdf 37K Vizualizați ca HTML Descărcați Romania.doc 335K Vizualizați ca HTML Deschideți ca document Google Descărcați " Deci avem ce ne trebuie pentru a le trimite lor, ma voi ocupa si de asta si sper sa o trimit prin fax cat mai repede. O sa va dau sa cititi ce am facut pana acum : logo-ul , statutul, actul constitutiv, si Formularul de inscriere. Va rog sa spuneti daca gasiti greseli sau tampenii in documentele atasate si vreau sa va dati cu parerea. Radule, o sa am nevoie de adresa ta. Si vezi ca ai mail pe yahoo Formular_de_Inscriere.pdfEmblema.pdf <small>--- Mesaj completat în 19 Mar 2008 20:05 -------------</small><br/>inca un actActul_Constitutiv.pdf <small>--- Mesaj completat în 19 Mar 2008 20:10 -------------</small><br/>si inca un act doar ca tre sa-l redenumiti si extrageti din arhiva Statutul.rar.pdf
  2. pixel

    Club Vespa

    Good news everyone... Am fost la SMAEB ieri si am rezolvat ceva. 1. Mi-am luat protectii ptr picioare 2. Am vorbit cu directorul comercial de la Piaggio Romania, Claudiu Criaciun si a fost placut surprins de idea de Vesp Club Ro. Acum am aflat ca ei au vandut in jur de 250 de vespa prin toata tara, ceea ce e f bine. O sa lucram acum la scara putin mai mare, astfel: El mi-a promis ca imi va trimite lista cu detinatori de vespa, adrese de acasa sau de email. Nr de telefon nu am cerut ca nu am chef sa dau telefoane sa conving lumea. Am cerut adresele de acasa, ptr ca prefer sa trimit plicuri prin posta cu o scrisorica personalizata in care e invitat sa se alature clubului. Daca omul raspunde bine, daca nu, sa fie sanatos. Mi-a mai spus ca o sa ne faca si forum pe piaggio.ro pr clubul vespa. Insa nu e nevoie de forum acum, ci sa stangem oamenii. Dupa care o sa avem si spatiu pe site si forum. Cand o sa fie logo-ul gata, sa-mi spuneti si mie va rog. Din nefericire, distrusii de la World Club Vespa nu mi-au raspuns inca, o sa incerc sa-i contactez altfel, prin Clubul National de Vespa din UK. presedintele e tip de treaba.
  3. pixel

    Club Vespa

    Versiunea de fluturas updatata, acum e in format .PSD si in 300 dpi, ultima versiune, nu mai schimb nimic. Bun de tipar. Vor fi de 10 X 5 cm. 100 bucati, fatza verso, hartie simpla.
  4. pixel

    Club Vespa

    Uita-te pe pagina asta si vezi daca au in stoc la Piagio una din cele doua curele. Am vazut ca au curele de la Malossi acolo. http://www.scooterwest.com/item/page/17/Tjs-EQ-/NA/ Vezi ac ptr ET2 exista doautipuri de curele, ptr ET2 inainte de 2000 si ptr ET2 dupa 2000. A ta de cand este?
  5. pixel

    Club Vespa

    ce pot sa spun, trist .. spor la vanzare totusi
  6. pixel

    Club Vespa

    Va rog sa nu mai vedeti relicve comuniste in logo. Nu are nici o treaba, logo-ul de acum e numai bun. In alta ordine de idei, am trimsi azi mail celor de la www.vespaworldclub.com pentru a ne da voie sa folosim titulatura de "Club Vespa" si "Vespa", avand in vedere ca aceste drepturi sunt detinute de Piaggio Int. E doar o ormalitate si cu ocazia asta o sa ne si trimita ceva indrumari de cum se institue clubul, cum se fac adeziunile, etc. Am facut ptr saptamna viitoare , niste carti de vizita, 100 de bucati , pentru propaganda, le voi imparti voua, celor care vor sa le imparta mai deparet daca vedeti cate o Vespa pe strada. O sa le dau si la reprezentanta Piaggio si service-ul lor ptr a le da mai departe. vor fi fatza verso:
  7. pixel

    Club Vespa

    Nota 10 pentru logo. ramane asta. Cat despre ptachuri, daca se ajunge la costul de 10-15 RON, e foarte ok. Nu-i scump. Doar o sugestie ptr logo:.. nuanta de galben de pe drapel sa fie mai intensa decat fondul de galben peste care sunt fonturile, sa nu se completeze ca acum.
  8. pixel

    Club Vespa

    Si eu votez pentru oricare dintre cele doua, fara nici o stea sau stema. Si da, o sa vin la Cicr la ora 2.
  9. pixel

    Club Vespa

    eu votez 6 . Nu-mi place sa vad prea mult rosu
  10. pixel

    Club Vespa

    Radule, steluta aia nu conteaza asa mult, atat timp cat nu prea avem membri Inafara de noi doi de aici de pe thread-ul asta, mai e cineva cu Vespa care vine la ora 14 Duminica la Circ, intrarea Stefan cel Mare??
  11. pixel

    Club Vespa

    Mergem, de ce sa nu mergem Sa vedem cine se ofera sa vina. Count me in
  12. pixel

    Club Vespa

    Scuze, Radule. te-am incurcat .. vorbeam cu un Tudor cand ti-am raspuns
  13. pixel

    Club Vespa

    Salut Tudore, continua asa, e cam gros ala rosu.. fa compozitia alb negru , vedem dupa aia cu culorile Great job, e mai tare idea ta ca a mea
  14. pixel

    Club Vespa

    Hello back. Cine dintre voi e gata sa iasa cu Vespa weekend-ul viitor 1-2 Martie?.. Mai e cieneva care are probleme cu scuterul? In decursul saptamanii viitoare va voi anunta si despre ceilalti oameni pe care i-am strans, si ai voi invita sa intre si ei pe forum. Cat despe informatiile de la dealer-ul Piaggio despre ceilalti posesori de Vespa, tot saptamana viiitoare. BTW, weekend-ul viitor vom avea 15 grade cu sigurantza Drum bun si voua pana atunci.
  15. pixel

    Club Vespa

    da.."London calling! "
×
×
  • Creează nouă...