Sari la conținut

Yasmina

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti - Romana
  • Carnet moto din
    12.09.2007
  • Motocicleta
    KAWASAKI ZZR

Yasmina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare copii, ce mai ziceti, ce mai faceti? Scuze ca n-am mai scris dar am fost full la birou si acasa nu-mi merge netul. Ma bucur ca v-am cunoscut si sper sa ne vedem in curand pe doua roti. Va intalniti astazi? Alexa, esti o dulce. N-am apucat sa-ti multumesc pt pontul cu alarma. Fac asta acum, in mod oficial : Si sa nu uit....recunostinta vesnica si un butoi de bere (pt ca merita), vecinului nostru, persoana importanta nu dam nume, care m-a ajutat sa-mi calaresc motorul pt prima data , in poligon. All my love. Felicitari celor care au mai nou motor. Sa le traiasca! Si pt cei care se pregatesc sa-l inmatriculeze, atentie mare in cazul in care l-ati cumparat din alt judet pt ca stampila pusa vanzatorului e buna pt politie dar nu si pt taxe si impozite. Sigur ca aceasta informatie nu este scrisa pe biletelul cu documentele necesare pt ca de, suntem in Romania unde se presupune ca tu esti deja informat, ai citit deja legea si eventual poti mentiona articolul, punctul si virgula. Cand mergeti sa platiti minunata taxa, vi se cere o alta dovada, un certificat fiscal eliberat vanzatorului, care atesta acelasi lucru ca si stampila, dar..acest lucru nu mai conteaza. Am auzit ca a fost un accident la metrou Costin Giorgian - un logan a intrat intr-un motociclist care venea pe drum cu prioritate, ce-i drept, pe-o roata. Taximetristul spunea ca a fost urat dar fara victime. "Motociclistul a dat drumul la motor care a alunecat mult intr-o parte dupa care, s-a ridicat plin de sange de pe jos, si-a luat motorul si a fugit dupa logan. L-a prins pe sofer si l-a batut de la zapacit pana ce au venit salvarea, politia etc. Nesimtit dom'le ala cu loganu....sa-i tai asa omului calea, tu intrand pe interzis..." Am incheiat citatul. V-am pupat dragilor! Asfalt uscat si atentie maxima! Va pup dulce.
  2. Buna dimineata, Multumesc pentru primirea calduroasa si pentru sfaturi. E tare placut sa mai iesi din nebunia asta zilnica, munca, rutina, stres, ca sa petreci ceva timp cu vechi sau noi prieteni. Ma simt ca-n tabara. Lasati-mi si mie va rog un nr de tel, in caz ca nu va gasesc maine..... Bafta Raven!!! Fa copiute, scrie in palma si da telefoane ca noi suflam. Si daca le trece prin cap sa te pice.....ii calc eu cu motorul dupa, accidental desigur. La cat de bine ma pricep..nici n-ar fi greu de crezut. So...orice varianta doriti, la dispozitia dumneavoastra domnisoara. Sa stii ca am notat. Mai negociem cand ne vedem. Ma gandeam....Crezi ca as putea sa iti dau toata berea asta in rate?
  3. Multumesc de ajutor. Te-am trecut pe lista - beneficiari bere. Si Alexa e trecuta pentru urarile de bun venit. Pana la urma am sa dau un rand la toata lumea si gata.
  4. Legat de scoala e..mai complicat putin. Cred ca fara un traseu in oras e f greu sa fii pregatit pentru ce urmeaza. Si apoi se intreaba lumea de ce sunt accidente. Moto Louis a venit cu optiunea asta dar parca 1 mil pe ora e cam mult. In poligon..inveti sa te tii pe motor si cam atat. Reflexele nu se formeaza atat de repede iar tehnica....daca nu sta cineva de tine sa te bata la cap de 10 ori pana inveti corect ce ai de facut...prinzi din avion cate ceva si te obisnuiesti de la inceput prost. Eu fac scoala cu Diana si nu am ce sa ii reprosez - e f amabila si ma ajuta de cate ori am nevoie. Cred insa ca daca iei lectii de innot in cada, oricat ar fi de bun instructorul, tot ai sa fii nepregatit pt apa mare. In concluzie ...eu imi voi cauta un moto-sitter ca sa ma dadaceasca dupa scoala. Cred ca ma voi abona la Diana pe termen lung. Daca mai doreste cineva....join the club. Dar sa stiti ca vor fi plimbari pt cei f f mici. Felicitari celor mai curajosi! Si multumesc Dan pt filmulete. Ma voi antrena pana vineri. Ai o bere la mine.
  5. Sa fie si la tine! Te invit sa bem in parcare dupa. Si.....invitam toti vecinii la un gratar.
  6. Multumesc Vlad, promit sa fiu cuminte si sa invat desi....teoria ca teoria, da-mi spune si mie cineva unde pot sa fac un curs de pus moto pe cric-ul principal? Plang pe langa ea in fiecare seara si o imping, o trag, o ridic, tot fara rezultat. Nu pot si pace. Dupa 10 minute de incercari zici ca am fost 3 ore la sala. Mai bine-mi luam o bicicleta. In plus....poligonul mi se pare asa...un fel de imbatat cu apa chioara - putin spus insuficient. Cred ca anu' asta voi avea de povestit doar peripetii din lungi plimbari prin parcare. (cu poze evident). Va pup si va doresc o zi frumoasa.
  7. Bine v-am gasit!!! Am citit deja tot istoricul intalnirilor voastre si voi veni cu siguranta vineri. Poate ma duc din seara asta, ca sa prind loc in fata. Multumesc pentru invitatie Alexa. ASFALT USCAT si atentie la traversat strada. Te-am pupat!
  8. Salutare multilor mei vecini Uite si eu incepatoare, cu motorul in fata blocului mai mult spalat decat plimbat, plangand pe langa el ca nu-l pot da jos de pe cric, m-am gandit sa-mi fac si eu timid simtita prezenta. Am 26 de ani, necasatorita, sunt broker pe bursa si stau pe 1 decembrie la intersectia cu Basarabia. Fac acum scoala cu Diana de la Tomina si sper cu putina bafta sa am si eu carnet pana la sf lunii. Mai departe....sa ne vedem cu bine pe doua roti! Felicitari pentru activitatea de grup si abia astept sa va cunosc pe toti.
×
×
  • Creează nouă...