Sari la conținut

ORISZA KES

Membru
  • Număr conținut

    307
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ORISZA KES

  1. AM GASIT DE CUMPARAT UN CDI DAR NU ARE SERIA DIN MANUALUL DE SERVICE {3VD-82305-00-00URMATA DE O LITERA "G"} .... SERIA DE PE EL ESTE 3YF-82305-00URMATA DE O LITERA "F".

    CEL CARE IL VINDE MI-A SPUS CA ESTE DE PE UN TDM 850 3VD DIN '92.

    IMI POATE SPUNE CAREVA DACA ESTE COMPATIBIL CU TDM-UL 3VD? VREAU SA STIU SIGUR INAINTE DE A DA BANU'!

    MULTUMESC!

  2. SA NU UITAM SI DE PROBLEMA MEA: "Cumpar releu regulator de tensiune pentru un TDM-ist plecat in Turul Romaniei ramas datorita unor probleme (cu aceasta piesa) prin Suceava .Problema este solutionata provizoriu dar totusi trebuie inlocuit releul.Astept oferte prin PM sau pe bikerkes@yahoo.com.

    Daca nu este deranjul prea mare poate exista cineva dispus sa dea o carena jos si sa imi faca o poza cu releul si codul de pe el (daca il are pe cel original de Yamaha). Vreau sa caut un S.H. original de Yamaha sau un aftermarket dar care sa corespunda 100% caracteristicior celui original.{Sper sa gasesc usor caracteristicile releului original : amperaj ,voltaj etc. si ce mai trebuie sa stiu despre acesta}. Am primit deja o oferta de un releu dar este de 4TX si nu stiu daca este compatibil.

    Acum chiar ca intru rau in ceata :scratch: ... am vazut pe net releu regulator de tensiune cu 4, 5, si chiar 6 pini de conexiune :scratch: .

    Imi poate spune careva cati pini are releul original pentru un TDM 850 3VD din '92 si pentru cel din '96 ?"

    Multumesc!

  3. Cumpar releu regulator de tensiune pentru un TDM-ist plecat in Turul Romaniei ramas datorita unor probleme (cu aceasta piesa) prin Suceava :what: .

    Problema este solutionata provizoriu :moto: dar totusi trebuie inlocuit releul.

    Astept oferte prin PM sau pe bikerkes@yahoo.com.

    Multumesc tuturor!

     

    Cumpar releu regulator de tensiune pentru un TDM-ist plecat in Turul Romaniei ramas datorita unor probleme (cu aceasta piesa) prin Suceava :what: .

    Problema este solutionata provizoriu :moto: dar totusi trebuie inlocuit releul.

    Astept oferte prin PM sau pe bikerkes@yahoo.com.

    Multumesc tuturor!

     

    Daca nu este deranjul prea mare poate exista cineva dispus sa dea o carena jos si sa imi faca o poza cu releul si codul de pe el (daca il are pe cel original de Yamaha) .

    Vreau sa caut un S.H. original de Yamaha sau un aftermarket dar care sa corespunda 100% caracteristicior celui original.{Sper sa gasesc usor caracteristicile releului original : amperaj ,voltaj etc. si ce mai trebuie sa stiu despre acesta}. Am primit deja o oferta de un releu dar este de 4TX si nu stiu daca este compatibil. :scratch:

    Multumesc tuturor !

  4. Mare rugaminte la cei ce calaresc SuperTenere din Bucuresti. Vreau sa probez un cdi sh de DTM 850 3VD, inainte de cumparare.La TDM pe forum nu am gasit pe nimeni disponibil (adica cu motorul bagat la iernat in garaj , unde ii mai pot da o cheie si pe timp de iarna la -17 grade C)asa ca apelez la voi

    Eu sunt cu scarbicul in Bucuresti iar motorul nu-l am aici..

    Cine, din Bucuresti, ma poate ajuta zilele astea sa vin cu cdi-ul sa il probez pe motorul lui?

  5. Mare rugaminte la cei ce calaresc SuperTenere din Bucuresti. Vreau sa probez un cdi sh de DTM 850 3VD, inainte de cumparare.La TDM pe forum nu am gasit pe nimeni disponibil (adica cu motorul bagat la iernat in garaj , unde ii mai pot da o cheie si pe timp de iarna la -17 grade C)asa ca apelez la voi :friends:

    Eu sunt cu scarbicul in Bucuresti iar motorul nu-l am aici..

    Cine, din Bucuresti, ma poate ajuta zilele astea sa vin cu cdi-ul sa il probez pe motorul lui?

  6. Pentru ca datorita lipsei de timp liber, nu am reusit sa rezolv aceasta problema m-am hotarat sa aduc CDI-ul in Bucuresti in speranta ca am sa gasesc un binevoitor posesor de 3VD dispus sa ma ajute sa il testez. Asa ca daca este careva dintre voi din apropierea zonei "Policlinica Titan" sau dispus sa faca un drum intr-o seara dupa ora 18:00 in aceasta zona va rog sa ma contactati la numarul 0726701197 Razvan ... evident sunt dispus sa vin si eu personal cu CDI-ul si cu berea. Multumesc pentru ajutor.

     

    :stuck: :stuck: :stuck:

×
×
  • Creează nouă...