Sari la conținut

ORISZA KES

Membru
  • Număr conținut

    307
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.valahmc.ro
  • Yahoo
    chesarurazvan@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targoviste
  • Carnet moto din
    1993
  • Motocicleta
    YAMAHA TDM850 - 3VD
  • Numar Moto
    DB 07 ZRV
  • Club
    Valah Targoviste

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ....IJ PLANETA 5 , cea mai faina HONDA VT700C SHADOW USA MODEL si acum YAMAHA TDM !

ORISZA KES's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. razbunarea hondei ... http://www.youtube.com/watch?v=Amu5FaRQt7s
  2. Salut si Paste fericit tuturor , intrebare : a pus careva o baterie cu amperaj mai mare pe TDM850 3VD ? daca da , vreau si eu un cod eventual si un pret ! dar cred ca este suficient si doar codul ... Astept raspuns PM . multumesc tuturor!
  3. Poate cu seria de pe sasiu si o intrebare la RAR se poate afla daca a fost inmatriculata in RO. ... poate chiar si proprietarul. Intrebarea este la ce bun ajuta toate acestea? daca pe proprietar nu il intereseaza ca motorul ajunge o epava ?!
  4. AM GASIT DE CUMPARAT UN CDI DAR NU ARE SERIA DIN MANUALUL DE SERVICE {3VD-82305-00-00URMATA DE O LITERA "G"} .... SERIA DE PE EL ESTE 3YF-82305-00URMATA DE O LITERA "F". CEL CARE IL VINDE MI-A SPUS CA ESTE DE PE UN TDM 850 3VD DIN '92. IMI POATE SPUNE CAREVA DACA ESTE COMPATIBIL CU TDM-UL 3VD? VREAU SA STIU SIGUR INAINTE DE A DA BANU'! MULTUMESC!
  5. MULTUMESC PENTRU AJUTOR SI PENTRU POZE ! Se vede si codul ... PERFECT! Acum incepa sa sap pe internet sa vad unde si la ce pret gasec releul.
  6. multumesc mult pentru foto. nu are un cod ceva pe el stantat...? multumesc!
  7. Cumpar releu reulator de tensiune original de Honada Dominator . Astept oferte pe bikerkes@yahoo.com"]bikerkes@yahoo.com[/email]sau P.M. Mltumesc!
  8. SA NU UITAM SI DE PROBLEMA MEA: "Cumpar releu regulator de tensiune pentru un TDM-ist plecat in Turul Romaniei ramas datorita unor probleme (cu aceasta piesa) prin Suceava .Problema este solutionata provizoriu dar totusi trebuie inlocuit releul.Astept oferte prin PM sau pe bikerkes@yahoo.com. Daca nu este deranjul prea mare poate exista cineva dispus sa dea o carena jos si sa imi faca o poza cu releul si codul de pe el (daca il are pe cel original de Yamaha). Vreau sa caut un S.H. original de Yamaha sau un aftermarket dar care sa corespunda 100% caracteristicior celui original.{Sper sa gasesc usor caracteristicile releului original : amperaj ,voltaj etc. si ce mai trebuie sa stiu despre acesta}. Am primit deja o oferta de un releu dar este de 4TX si nu stiu daca este compatibil. Acum chiar ca intru rau in ceata ... am vazut pe net releu regulator de tensiune cu 4, 5, si chiar 6 pini de conexiune . Imi poate spune careva cati pini are releul original pentru un TDM 850 3VD din '92 si pentru cel din '96 ?" Multumesc!
  9. SAU POATE ASA ... O SINGURA TOBA SUB MOTOR ! (mult mai rapid de realizat.)
  10. Acum chiar ca intru rau in ceata ... am vazut pe net releu regulator de tensiune cu 4, 5, si chiar 6 pini de conexiune . Imi poate spune careva cati pini are releul original pentru un TDM 850 3VD din '92 si pentru cel din '96 ? Multumesc!
  11. Cumpar releu regulator de tensiune pentru un TDM-ist plecat in Turul Romaniei ramas datorita unor probleme (cu aceasta piesa) prin Suceava . Problema este solutionata provizoriu dar totusi trebuie inlocuit releul. Astept oferte prin PM sau pe bikerkes@yahoo.com. Multumesc tuturor! Daca nu este deranjul prea mare poate exista cineva dispus sa dea o carena jos si sa imi faca o poza cu releul si codul de pe el (daca il are pe cel original de Yamaha) . Vreau sa caut un S.H. original de Yamaha sau un aftermarket dar care sa corespunda 100% caracteristicior celui original.{Sper sa gasesc usor caracteristicile releului original : amperaj ,voltaj etc. si ce mai trebuie sa stiu despre acesta}. Am primit deja o oferta de un releu dar este de 4TX si nu stiu daca este compatibil. Multumesc tuturor !
  12. Asteptam poze si de la alte persoane multumite care au fost prezente !
  13. salutare pentru cei ce vor sa isi faca sau sa faca un cadou covoras "moto" pentru usa
×
×
  • Creează nouă...