Sari la conținut

dmc

EX+
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Motru
  • Carnet moto din
    inca nu
  • Numar Moto
    inca nu
  • Club
    nu e cazu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    inca nu

dmc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dmc

    Accident Timpuri Noi

    Mai bine taceam decat sa va povestesc.. S-a terminat cu bine ma refeream la faptul ca nu a murit nimeni si nu a fost nimeni serios accidentat! Totul s-a intamplat in 1-2 minute! Nu aveam cum sa trec strada pentru ca era trafic la greu si ar fi fost imposibil! Nu stiu cine e de vina, tinand cont de faptul ca scuteristul era pe contrasens! Dar asta nu inseamna ca el e de vina! Chiar nu am putut face nimic sa intervin. Probabil ca era mai bine daca nici nu va spuneam. Ma retrag. Va doresc numai bine!
  2. Salutari,acum vreo 2 ore, la timpuri noi, pe partea opusa a strazii de unde e gura de metrou,nush sa explic prea bine, era un scuter tavalit pe jos iesea fum din el si in fata lui un taxi..am impresia ca scuteru intrase pe contrasens sa depaseasca coloana..nush sa va explic prea bine zona... scuteristu era imbracat in geaca pantaloni din textil, avea casca iar tipu cu taxi-u urla la el, il injura , ii zicea ceva de genu: vrei sa imi omori sotia? desi era singur in masina...scuteristu livra pizza sau ceva de genu cred, era un tip mai inalt si mai slabutz, scuteru era albastru....taximetristu era un tip mai solid si a inceput sa sa il ia la pumni pe scuterist...era rosu si nu puteam traversa ca treceau masini la greu..pe bulevardu Gheorghe Sincai 3 benzi pe sens sau 2...scuteristu a scos casca , a incercat sa-l loveasca cu casca, nu a reusit, taximetristu a sarit puternic la el la apucat de gat, l-a pus jos si a inceput sa-l loveasca ...nu aveam cum sa trec..in momentul acela un baiat cu un golf 3 modificat a dat cu spatele vreo 60 de metri inapoi spre locu accidentului, au sarit vreo 4-5 oameni si de abia au reusit sa-l scape pe scuterist...scena de groaza ce sa mai....Impresia mea finala e totusi ca taximetristu era de vina..dar nush ce sa zic...dupa ce au fost despartiti baiatul cu scuterul a plecat cu greu de acolo inspre Tineretului, iar tipu cu taxi-u dupa el...sper sa nu se mai fi intamplat si altceva...
  3. Ce poate fi mai frumos decat un Ninja? Un ninja Customizat!! Arata foarte tare! Felicitari! Sa o stapanesti sanatos!
  4. dmc

    La Multi Ani dragi olteni

    Asfalt uscat! Fara cai, bovine si alte "animale" pe drumuri! Aderenta maxima! Fara probleme cu politia! Multa sanatate! Si fie ca motoarele voastre sa functioneze ca in ziua in care au iesit din fabrica,fara nici o problema! Sa auzim de bine!
  5. dmc

    Kawa Ninja 250 R

    Ca si parere umila de simplu "cititor" de forumuri ti-as putea spune ca injectia ar fi mai recomandata..a mai fost dezbatuta aceasta tema pe forum carburatie vs injectie ...si Tinand cont ca injectia este o tehnologie mai noua am putea spune ca este si mai buna Si eu ma gandesc foarte serios la motocicleta asta,si am urmarit aproape toate reviewurile si filmuletzele cu ea de pe o grooooaaza de siteuri(vezi ca se vorbeste putin despre ea si in ultimul numar Univers Moto) si din ce am inteles,ar avea micul neajuns ca e cam incomoda daca ai peste 1,80...iar eu am 1.85 ) In rest motorul -parallel twin cica e super...low on fuel consumption...merge max 160(ceea ce e foarte bine pt. un incepator) ...nu este chiar sportiva,deci presupun ca e mai comoda la drumuri lungi...nu stiu cum o fi locul pasagerului...Motorului se potriveste ca o manusa o evacuare Two Brothers din carbon...suna dementiaallL!! Mai ziceau cei de la MCN cum cauciucurile stock nu ar fi tocmai indicate pt. un mers mai sportiv.....Chiar is curios cum ar arata mica bestie naked..Pare un sfat bun cu datul carenelor jos..daca e sa cada nu afecteaza totusi motorul? Sau e bine sa ai crashpads anyway? Oricum,sper sa iti realizezi dorinta,si sa ne imparti cateva din experientele tale cu ea,si sa ne spui despre +-urile si - urile ei..Succes!
  6. dmc

    Club Moto Tg Jiu

    Ostenii mei! Calare pe "cai" inarmati-va cu bastoane electrice! Cu manusi cu protectii din titan! Si sa le aratam Moderatorilor ca noi suntem suverani in Gorj! ) Nr. motociclistilor creste de la an la an in gorj... De vreo cateva zile a aparut un CBR negru mai vechi pe aici,dar tipul nu cred ca are permis,dar da ture la greu ) Mai avem si un gs500f mai nou...La vara si eu
  7. dmc

    Club Moto Tg Jiu

    unde trebuie sa apas,ca sa mor daca vad,ca sa votez sa se faca sectiune separata pt. gorj?
  8. Se cauta om pentru reprezentanta moto ! Din pacate nu prea sunt oameni dornici sa lucreze acolo,din cate se vede,nu prea s-au depus CV-uri... Dar motocicletele sunt deja la Interex la fosta reprezentanta auto ( Fireblade 2008, CBR125 , Shadow, si Hornet 2008) ... Hellbiker,du-te la Inidan si tu,chiar daca e service auto,au specialisti acolo,poate te poate ajuta careva! Succes!
  9. RESPECT! Dementiala rau!!! Nu ti-e incomod cu scaritele sport acum? Ce moto ai mai avut inainte? Calareste-o cu cap! Asfalt Uscat si Fara incidente!
  10. Tinand cont de faptul ca nu detin inca o motocicleta,o sa iti ofer parerea mea personala,pe care o poti ignora bineinteles daca vrei,in speranta ca iti voi fi cat de cat de ajutor.. Eu consider ca ducati 748 si r1 sau zx-9r nu prea faca parte din aceeasi categorie..E diferenta cam mare intre ele cred eu...Nu prea stiu ce sa zic de fiabilitatea slaba la sistemul desmo',nu am prea vazut (din citite pe forumuri) oameni care sa se planga...R1 si ZX-9r sunt exemple de putere bruta,insa tu spui ca nu cauti neaparat putere mare,ci vrei un cuplu bun... In cazul de fata(desi nu sunt fan inrait Honda) ti-as putea recomanda Honda VFR 800 sau Honda VTR 1000 Firestorm ... Prima e V4 ,a 2a e V2 ....Ca si aspect VFR-ul arata mai bine,si are si un sunet mai unic(V4) ,insa VTR-ul are cuplu si putere ceva mai mare : VFR: 112 Hp la 10500 RPM si cuplu 80 NM la 8750 RPM VTR: 134 HP la 10000 RPM si cuplu 102 la 8000 RPM Am apucat sa vad ambele motociclete in actiune, VFR model 2005 si VTR model 2002 ,si pot spune ca designul la VFR e criminal,dar sunetul de la VTR e foarte "patrunzator" ... Mult succes la alegeri! Asfalt uscat!
  11. Inca o poza cu editia BANCAJA .... Eu nu am vazut-o la dealerii nostri...o sa apara oare? Nu prea stiu ce sa zic despre ea...Nu sunt sigur daca imi place la nebunie sau daca e nasoala )
  12. Eu am fost azi pe acolo prin zona....dar nu mai erau nimic semne de asa ceva....Sper sa fie falsa stirea...Mai vazui azi pe unu in tricou si blugi si fara casca pe la strehaia...mai e si drum de (cuvant urat) pe acolo si el fara echipament....
  13. multumesc pt cei care ma inteleg,iar pentru cei care nu imi inteleg motivul nu am ce sa le spun decat ca regret si eu enorm ca nu am putut sa il ajut...daca as fi vazut ca e grav as fi trecut peste motiv,chiar daca asta ar fi avut urmari nasoale pentru mine,si l-as fi ajutat,dar din fericire baiatul s-a ridicat imediat si a alergat la motor sa il ridice,si l-a ridicat cu destula usurinta...o sa ma invinuiesc mult timp pt asta...imi pare rau inca o data..poate mai bine nu postam,dar simteam nevoia sa va povestesc...topic closed..
  14. Astazi,venind sa ma inscriu si eu la facultate la buc,am avut nefericita ocazie de a fi martor la un incident nasol..Iesind din metroul de la Universitate,am auzit un scrasnet metalic pe asfalt,am alergat sa vad ce e,dar nu am prins decat deznodamantul: un baiat(echipat complet) scapa (habar nu am cum,probabil a blocat fata sau ceva) hornetul sau negru model 2003 -2004 as zice,acesta taraindu-se cam vreo 5 metri de la semafor pana inspre bordura...culmea,nimeni nu s-a dus sa il ajute sa ridice motorul(nici eu nu am putut sa fac asta dintr-un motiv de tot rahatul,dar a carui rezolvare a fost beyond my reach)...dupa ce l-a ridicat,l-a impins pana spre trotuar si a inceput sa analizeze pagubele(ma bucur ca macar pareai ca esti teafar) - oglinda dreapta mi se pare rupta( dupa care retardatii de conservari au trecut peste ea nepasatori spargand-o) ,si probabil rezervorul zgariat..la vreo 10 minute,baiatul a plecat ,dar parbrizul parea ca i se cam desprinsese si motorul arata destul de rau in opinia mea...am retinut si numarul de inmatriculare,insa nu o sa-l dau,de teama sa nu se supere ...poate nu ar fi trebuit sa fac topic pentru asta,dar tin sa ii spun ca regret enorm ca nu l-am ajutat,si sa ii urez multa sanatate si succes in trafic! (PS: care ai fost azi cu o 636 verde pe la ora 2 la Mcdonalds la iesire din bucuresti?e superbaaa )
  15. dmc

    Forumisti Morti

    doamne..cum zicea cineva mai sus...azi postezi despre cineva ca a murit si maine poate vei muri chiar tu...RIP.....
×
×
  • Creează nouă...