Sari la conținut

crushburn2003

Membru
  • Număr conținut

    340
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de crushburn2003

  1. :makeout: , e la moda nu o data mi s-a intamplat sa imi trimita linkuri prietenii cu moto meu pe hai5 ... unde protagonista principala era mobra mea..... si binenteles replici genul : " ma intorceam de la o tura".... "hai sa dam o liniuta daca te tine " .... chiar acum cateva zile eram in parc si cand am iesit din parc, una cocotata pe ea si celalta o ghida , mai pe spate un pic asa dai parul ca nu ies cerceii in evidenta :drink: , la care eu poate ii trebuie casca ca de aia nu ies :rolleyes:
  2. tin sa te contrazic.am un costum de pe louis,ceva promotie am prins.l-am luat cu vreo 30 de euro,si crede-ma ca nu s-a rupt,nu a patit nimic,e de o calitate buna.si isi face treaba nemaipomenit.iar legat de marime,l-am luat cu 2 marimi mai mare sa fiu sigur.si se potriveste de minune peste costum

     

    sanatate

     

     

    si eu am acelasi costum, luat tot asa la promotie pana acum are 3 purtari, s-a comportat imecabil, inca arata bine, acum ramane de vazut :rock:

  3. Pai ce sa fac? M-am dar reising .... cu ghenunchiu jos, apoi cu cotu , apoi cu capu .... PRO . Pe serpentinele dintre Predeal si Bran , un pic dupa mijlocul unui viraj stanga am avut bafta de niste pietris care nu se vedea deoarece erau pete de umezeala pe sosea. Si in momentul in care am realizat ca mi-a plecat fata priveam deja asfaltul de la o distanta de 2-3 cm :P

     

     

    mama lui de nisip :baldy: am patit-o si eu Duminica pe drumul de la Anina spre Resita coboram si imediat dupa curba ditamai pata de nisp intins pe asfalt :) , nici n-am apucat sa realizez bine ce se intampla ca a inceput sa fuga fata si imediat spatele m-a onduit de cateva ori, am ajus pe contrasese si m-am inpotmolit in nisipul dinafara carosabilului dandu-ma cu roatele in sus :lol:

     

    Daune : moto un pic zgaraiat lacul de la nisip si intr-un colt luata vopseaua, pedala frana indoiata iar, si cap chidon iar raschetat, eu nimca inafara de sperietura groaznica pe care am laut-o, pemparsul un pic ud "glumesc".

     

    Daca vineri am cumparat masina de Polisat si ma vaitam ca nu am ce polisha acum am

     

    O intrebare de unde iau si eu crashpaduri, care stiti de unde sa iau si de care recomndati,

     

    O zi buna, asfalt uscat si fara pietrisi :wacko:

  4. La Honda e 75RON, il dau cu 50.

     

     

     

    Filtrul la F3 si F4 99-00 e identic. :wink:

     

    Pai daca crezi ca imi e bun dupa paste ti-l cumpar eu, daca il poti trimite prin posta.

     

    Ps: Un Paste Fericit Tuturor..... asfalt uscat si fara incidente :wink:

  5. Cauciucul are gauri f mici de la stationare pe pana(cand nu eram acasa)

    SA INTRODUC TOT SPREIUL IN CAUCIUC?(350ML),ROATA SE LASA JOS SI PE URMA SE INTRODUCE SPREIUL?

     

    VA MULTUMESC

     

     

    nu cred ca e nevoie de tot, am baga sa zic jumate in roata din spate si un pic in roata din fata, am mai folosit o data in roata de fata de la masina ( numai una ), important e dupa ce bagi sa mergi cu moto sa se plimbe spuma aia peste tot :huh:

  6. Dupa cum am promis, Domnul Darian ieri a fost vreme frumoasa si am montat saua si binentels probat :D... arata nemaipomenit.... nici din fabrica nu venea asa... parca de acolo a fost.... MULTUMES :scratch:

     

    PS: multumesc si lui hondafan cel care s-a ocupat de broderie

     

    RECOMAND CU INCREDERE :friends: :kiss: :kiss:

    post-20421-1238165764_thumb.jpg

    post-20421-1238165789_thumb.jpg

    post-20421-1238165795_thumb.jpg

    post-20421-1238165802_thumb.jpg

    post-20421-1238165813_thumb.jpg

    post-20421-1238165828_thumb.jpg

  7. inca nu am montat-o, abia ieri am primit-o... ieri a batut vantul rau aici si nu am vrut sa inghet pe langa ea... sper azi sa pot dupa ce ies de la servici dar sa fie si vremea buna.

  8. e clar la cat ma uit eu la TV :scratch: ... nici de mirare nu e ca nu am vazut-o :kiss:.... pe net o gasesc pe undeva.... o sa incerc pe pagina lor eventual :friends:

  9. A mea e din 95 CBR 600 F3 si e PC31 si in carte si in talon...daca a ta e din 97 imi e greu sa cred ca e PC 25... verisiorul meu are F2 din 93 si intradevar e trecuta PC 25.. aici e vremea frumoasa deocamdata dar sunt la munca , daca la 3 e la fel, ies si eu la o plimbare pe anul asta... in sfarsit am reusit sa primesc saua modificata de Darian. :scratch:

  10. Am primit saua ieri.... lucrare de nota 10 ;).... recomand cu incredere... revin cu poze cand o montez pe moto cum am promis.... o zi buna si spor la munca in continuare :blink:

×
×
  • Creează nouă...