Sari la conținut

costin1998

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de costin1998

  1. Multumesc pentru sfat. Inainte de a pune intrebarea despre anvelope am cautat variantele posibile. De asta am si intrebat daca stiti vreo sursa in tara. Din strainatate stiu cum gasesc dar e ceva mai complicat.
  2. Buna ziua tuturor! Am un moped Peugeot Scoper V 50, care necesita anvelope si camere cu dimensiunea 2 1/4 x 15, care s-au dovedit af foarte greu de gasit, atat in tara cat si in exteriorul ei. Orice sugestie despre o varianta de procurare din tara este binevenita. Un alt model cu aceleasi anvelope este mopedul Peugeot 104. Va multumesc anticipat!
  3. Salutare tuturor! Abia m-am inscris pe forum desi il citesc de ceva timp. Microbul se pare ca se ia repede si nu prea poate fi eradicat. Deocamdata ma gandesc sa incep usurel si eram tentat sa imi iau un scuter (in afara de microb exista si considerente practice pentru asta). Azi tocmai am descoperit topic-urile despre Mobra si am inceput sa ma intreb daca n-o fi si asta o idee....As vrea sa folosesc viitorul mijloc de locomotie prin oras dar sa pot si iesi, daca am chef, intr-un week-end. In concluzie, as dori in primul rand parerea voastra in ceea ce priveste rezolvarea problemei mele. Va multumesc tuturor si in functie de raspunsuri va mai bat la cap.
×
×
  • Creează nouă...