Sari la conținut

Meph

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    maephisto_black

Profil

  • Locatie
    CT
  • Carnet moto din
    2005

Meph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tin minte si acum cand stateam langa bunicul meu si repara la motocicleta spunandu-mi: nepoate, calutul asta de fier m-a dus pana pe cele mai indepartate fronturi unde romanii au participat la razboi, prin cele mai ciudate si infricosatoare locuri, m-a purtat pe unde nu credeam ca mai am cale-napoi dar m-a adus si acasa intreg sa-mi vad familia si prietenii... Si nu avea japoneza ultimul tip si nici nu mergea pe cele mai bune drumuri... heh nici nu incape vorba.
  2. Stiu ca am citit pe undeva prin "Coltul comunistelor" ca se intreba cineva de un sofer care ar putea sa aduca piesele din Rusia sau alte parti. Bun, ce treaba are asta? Pai... Azi cand ma plictiseam si ma jucam c-o cutie de chibrituri pe birou citesc ce scrie pe ea: TransGhe Expeditii rutiere marfuri, Romania, Rusia, Belorusia, Ucraina, Polonia, Lituania, Turcia, Finlanda, Letonia. (ei aduc niste amarte de chibrite produse in Rusia... deci sigur aduc si cu totul altceva) Tel.: 004 0231 631 211 Fax: 004 0231 631 212 GSM: 004 0745 001 212 Web: transghe.ro (e inca in constructie din cate-am vazut) E-mail: office@transghe.ro - din moment ce n-au uploadat site-ul pe domeniu nu cred ca isi verifica nici mailul dar cine stie. P.S. NU FAC RECLAMA!
  3. Dadadadada acela este numarul, eu gasisem alt anunt in care nu se specifica starea iar ce mi-a spus la telefon... am scris in post-urile anterioare. Intre timp am gasit si unul cu acte, numar vechi, impozitul platit la zi (app. unde pot sa vefiic asta?). Poze inca n-am pt nici una dintre ele dar cum voi avea le voi atasa in topic. Situatia actelor pai da, l-am intrebat daca nu se pot recupera si de ce nu le are, raspuns, pai ca el este al 3-lea proprietar, unul fiind un preot apoi un prieten de-al dumnealui si el. Dar de ce sau cum s-au pierdut actele nu stiu. Merci pt sfat Todesengel, iar da domnul a zis ca este de pe undeva de pe langa Bucuresti c-o fi din Pantelimon sau orice alta zona din Ilfov nu stiu si nici nu mi-a fost necesara informatia pana nu primesc niscaiva poze. Poti oferii detalii? Presupunand ca situatia actelor era ok...seriile corespundeau, s.a.m.d. Adica, anume ce-i impiedica sa nu-i inmatriculeze M-ul?! Numai bine si asfalt uscat!
  4. Tocmai asta este ca suna prea bine pana cand mi-a turnat galeata cu apa-n cap cu faptul ca n-are acte, dar precum am spus daca n-am spus inseamna c-am uitat si spun acum astept sa primesc pozele de la el sa vad ce "fier" are si dupa ma decid daca ma deplasez sau nu. Stiu ca nu-s de 5 lei reparatiile, prea mare experienta n-am insa la motociclete f. vechi dar mai intreb si eu pe ici colo. Ramane de vazut, ori are un fier uitat prin curte si nu stie cum sa obtina mai multi bani pe el, ori vorbeste serios de starea in care se afla. Referitor la Zundapp Ks750 vazusem prin Europa numai preturi astronomice, care fac 2500 euro sa para palpabil dar implica intradevar eforturi pe masura. Eu va multumesc pt. ca ati postat si pana una alta mai astept pareri poate a mai auzit cineva de vreunul cu acte sau ceva asemanator. stiu am vazut lasa ca mai sunt si unii care vor sa-si vinda R75-ul cu pret de Harley vintage. Dar... cum se spune lucrul lor pretul lor. Nimeni nu-i impiedica sa ceara dar nici nimeni nu ne forteaza sa-l oferim Asfalt uscat! ....ca eu-n adidasi n-am probleme
  5. In primul rand multumesc pt. raspuns Stiu, stiu eu ma refeream la gen. Mult mi se pare si mie, dar pare a fi dispus sa negocieze daca as ajunge cu el pe la 300 EUR dar sa fie in starea in care mi-a zis m-as baga cu speranta macar putin confirmata c-as putea sa-l si inmatriculez. Pe de alta parte sa-l cumpar doar pt. piese... nu prea m-ar tenta sa raman cu piese si sa n-am la ce sa le folosesc adica in conditia in care nu gasesc un M72 cu acte.
  6. Hai ca sa va spun marea parte a povestioarei. Unul dintre bunicii mei a fost motociclist in Al 2-lea Razboi Mondial si in ultima vreme uitandu-ma peste pozele cu el si motocicleta sa m-am decis ca vreau sa restaurez si reconditionez un motor de epoca in memoria lui (vorbesc foarte serios si nu accept caterinca). M-am decis la un M72. Ce-a urmat dupa? Pai, telefoane date fara nici o finalizare concreta, cautari peste cautari, sms-uri, e-mail-uri si altele. In fine, am dat de un domn posesor de M72 in stare de functionare, recent segmentat, cu piese ce se schimba de regula.... schimbate, atas, poze n-am vazut inca urmeaza in termen de-o saptamana, pt ca nu se afla in zona, pret 550 EUR dar acum vine buba..... fara acte Ceea ce vreau sa va intreb momentan credeti ca se poate sa gasesc unul cu acte? Intr-o stare mai jalnica pana chiar si cadru sa mai fie din el dar cu acte? Ca sa-l pot inmatricula? Astept raspunsuri Cam asa as vrea sa-l fac (mai intai sa am ce face evident):
×
×
  • Creează nouă...