Sari la conținut

spining

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    "97
  • Club
    SCUTERCLUB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki DR CBR 900 ZX9 Kymco Agility

spining's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A iesit foarte bine. Fara burn-uri, fara hopa-sus-p-o-roata, fara rahanisme. Nu stiu care va fi rezultatul si efectul acestui mars, sper sa fie cel scontat, sa mai inteleaga oamenii ca existam si noi astia doar cu 2... Oricum, felicitari organizatorilor, aprecieri pentru implicarea prefectului, pentru vizita Premierului, a ministrului de interne si a ministrului educatiei, bravos celor cae au venit in ciuda ploii si au facut intreg traseul... Uite ca se poate! Sa fim sanatosi!
  2. un membru garajul.ro a facut si el niste poze de la accident (cel putin asa s-a spus pe topic), daca vreti sa le vedeti CLICK AICI. ATENTIE, FOTOGRAFIILE SUNT FOARTE DURE, IN AFARA DE MOTOCICLISTUL DECEDAT SE VAD SI CEILALTI, FOARTE CLAR. DACA SUNTETI SLABI DE INGER NU INTRATI. R.I.P. celor 3. Dpmdv este evident vinovat soferul mercedesului. Nu avea ce sa caute sa intoarca acolo. Totusi, din poze se vede clar ca si motociclistul mergea cu viteza mult prea mare... Eu sper ca macar un pusti care tocmai s-a apucat de doua roti sa vada ce se vorbeste aici sa vada pozele si filmul si sa inteleaga ca prostia nu se impleteste cu motociclismul decat pe un singur drum, cel inspre groapa. --- Mesaj completat în 10 Sep 2007 02:20 ------------- un membru garajul.ro a facut si el niste poze de la accident (cel putin asa s-a spus pe topic), daca vreti sa le vedeti CLICK AICI. ATENTIE, FOTOGRAFIILE SUNT FOARTE DURE, IN AFARA DE MOTOCICLISTUL DECEDAT SE VAD SI CEILALTI, FOARTE CLAR. DACA SUNTETI SLABI DE INGER NU INTRATI. R.I.P. celor 3. Dpmdv este evident vinovat soferul mercedesului. Nu avea ce sa caute sa intoarca acolo. Totusi, din poze se vede clar ca si motociclistul mergea cu viteza mult prea mare... Eu sper ca macar un pusti care tocmai s-a apucat de doua roti sa vada ce se vorbeste aici sa vada pozele si filmul si sa inteleaga ca prostia nu se impleteste cu motociclismul decat pe un singur drum, cel inspre groapa.
  3. Da, ScuterClub.ro Suntem un grup de "neni", o parte motociclisti si scuteristi in acelasi timp, altii doar scuteristi care asta incercam sa facem. Speram ca in toamna sa iasa legea noua pentru care colaboram cu politia astfel incat piticii care ies pe strazi sa plateasca amenzi serioase daca fac tampenii, iar pentru nepurtarea castii sunt propuneri drastice, se vrea sa se ajunga chiar la amenda babana dar si confiscarea scuterului pana la dovedirea existentei castii de protectie. Nu stiu cate din propuneri se vor materializa dar daca macar 50% ajung in completarea legii si tot mai salvam niste pustani. Eu ma dau pe doua roti de vreo 8 ani, fara sa ma consider vreun mare motorist... M-am dat 5 ani pe enduro si dupa ( dupa ce am divortat...) pe sportive. In 8 luni am cazut de 4 ori (stiu, fraierul insista). N-am omorat pe nimeni, n-am distrus nici masini si nici tigaia mea (zx9 si r1) dar mi-e clar un lucru, cel putin: fara casca, la orice fel de viteza, ai 1 sansa la 1000 sa scapi intreg. Asa ca, fara sa incercam sa ne dam pompos vreun titlu de mare club incercam sa ajutam si noi cat se poate. Daca aveti timp, poate intrati si voi si dati un sfat (poate chiar dur) pentru cei de la noi. !disclaimer: nu facem bani cu acest club, nu avem bannere, deci sper sa nu sara cineva spunand ca incercam sa facem trafic. Multumesc si... hai sa ramanem intregi!
  4. spining

    Aprilia Sr

    aprilia rs tunat foarte misto din pacate, mergand la maxim cu el i-a topit motorul de tot...
  5. Nu stiu daca se poate pune problema asa... Vad ca tu esti din CSR, am intrat si acolo, nu e rau deloc. Scuterclub se vrea o comunitate, si sincer sa fiu mi-ar placea sa fie o comunitate cu mai multi poli. Faptul ca exista CSR e foarte bine, din punctul meu de vedere nu este o afacere asadar nu exista concurenta. Noi suntem cativa oameni care sunt de formatie motociclisti retrasi (din diferite motive) si am devenit scuteristi infocati. Am vazut ca faceti pe CSR referire la articolul nostru despre Hyosung (e si pe site la noi). Noi l-am facut, sper ca v-a placut... Asta vom face luna de luna, drive-teste cu scutere, lifestyle scooteristic, vorbim de comunitati si de prieteni cu scutere. Suntem aceiasi oameni care au si garajul.ro, un club auto cu profil general (unul dintre putinele forumuri generaliste care au rezistat si cresc constant) si facem toate acestea din pasiune, nu pentru bani. Ce bannere sunt pe garajul sunt tot ale membrilor nostrii pe care incercam sa-i ajutam cum putem. Ce sa spun, cat timp suntem in momentul in care creste fenomenul linguritelor cred ca ar fi bine sa ne organizam de pe acum, asa cum putem. In cat mai multe cluburi, gasti, prietenii... Asfalt uscat si bafta! Spining de pe ScuterClub.ro
×
×
  • Creează nouă...