Sari la conținut

bykes.ro

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000
  • Club
    Fara de club

bykes.ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. [...] Insa acum situatia s-a schimbat! Deja se sedimenteaza comunitati de scuteristi, mai ales in sanul comunitatilor mai mari, cele ale motociclistilor. Chiar mai mult, au aparut forumuri exclusiviste dedicate celor cu scutere. Locuri in care te poti informa, unde iti poti face prieteni si poti invata ce inseamna scuterul si lumea acestuia. Astfel, salutam existenta primelor doua cluburi de scuteristi: CSR (Comunitatea Scuteristilor din Romania) si SCUTERCLUB (Clubul Scuteristilor din Romania). CSR este un club lansat de ceva vreme, o comunitate comunicativa si constructiva de oameni de calitate. [...] Articol complet.
  2. In primul rand ati postat lucruri pe care nu le-am zis noi. In al doilea rand sunt multe mailuri pe care ati "omis" sa le postati, special pentru ca va incrimineaza. In al treilea rand, chiar si din mailurile de aici, alterate in asa fel incat sa va avantajeze, reiese ce am spus noi (nu ne ocupam noi de inmatriculare, nu avem in ferta asa ceva / v-am dat inapoi toti banii, fara exceptie). In al patrulea rand, in semn de curtoazie v-am efectuat secretizarea cartii de identitate pe banii si pe timpul nostru, tocmai pentru a va sublinia faptul ca suntem oameni seriosi si ca vrem sa ne facem treaba bine. Cu ce ne simtim vinovati: cu faptul ca din cauza importatorului am intarziat 14 zile. Cu ce nu ne simtim vinovati: ca suntem in stare sa stam cu spatele drept si dupa ce un elvetian de 40 de ani ne spune ca suntem ca suntem romani de $#%#&! si ne jigneste colega sa ii dam banii inapoi si sa-l trimitem pe calea lui. Dupa toate acestea, oricine citeste isi face o impresie despre situatie. Tu spui ca am intarziat 14 zile cu inmatricularea si ca dupa aceea am refuzat s-o mai facem si am inapoiat toti banii (facand secretizarea gratis). Noi spunem ca jignesti tara asta si oamenii din ea. Si cu asta, iti uram o zi buna si fericire maxima la tine in tara.
  3. Oricat incercati sa va eschivati, va comportati cu romanii in ultimul hal. Si dupa ce ati jignit-o pe colega mea, va asteptati ca noi sa mai alergam benevol pentru a va ajuta?! Si pana una-alta v-am inapoiat toti banii, actele, toate cele. Ne-ati amenintat ca daca nu va inmatriculam scuterul ne dati in judecata. De ce n-ati facut-o? Pentru ca nu aveti de ce, si sunteti constient de asta. Ce v-a enervat este ca noi romanii, asa primitivi si amarati cum suntem, nu ne-am aruncat sa va luam banii si cand ne-ati jignit ati primit o palma morala de la noi. Ca am intarziat cu factura am spus-o din start, si ne-am cerut si scuze, oferindu-ma personal sa va platesc daunele, oricare ar fi ele. Patronul nu a fost de acord si a zis ca plateste el. Ati refuzat pentru ca ulterior sa va vaitati prin toate locurile. Ca sunteti politicos cu oamenii de aici ma lasa rece. Cand nu va mai place ceva jigniti in ultimul hal (ne-am mai interesat, cu orice dealer ati avut contact nu ati fost in stare sa va comportati decent). Apropos, sunt nascut in romania, la fel si parintii mei, la fel cum au fost si iobagii de bunicii lor. Si de-aia nu suport sa vina un strain si sa-mi jigneasca colegii in halul asta. Avem un Levi in firma, si la el in afara de numele mic totul este romanesc. "Romani de xwyk0&%!" sa va iasa din vocabular daca aveti de gand sa mai traiti in tara asta.
  4. Va tot vaitati de colo-colo ca nu v-am inmatriculat scuterul. V-am spus din start ca nu ne ocupam cu inmatriculari, ca noi suntem dealeri. A fost greseala noastra ca am incercat sa va ajutam si ulterior ati inceput sa ne jigniti. V-am dat inapoi toti banii si toate actele, sa va ajute cine stie, nu noi. Data viitoare sa te inveti minte sa vii din tari straine si sa ne faci pe noi "romani de (cuvant urat)" si sa te vaiti pe toate forumurile de afara (asta nu te asteptai sa stim) ca "romania este o tara de prosti si hoti". Nu mai incercati sa insailati un dialog cu noi, nu ne intereseaza. Daca tot stati in tara asta invatati sa respectati oamenii de aici. La revedere.
  5. Din pacate in duminica aceasta nu putem veni, speram insa ca in urmatoarea sa va facem o vizita. Avem o surpriza pentru voi, vom incepe sa comercializam si Malaguti-Ducati si deja avem in show-room un Phantom rosu superb. Suntem curiosi sa vedem cum veti reactiona, daca va place, cum vi se pare. Nu venim sa vindem ci pur si simplu sa-l aratam. De acord? Si ca sa fim corecti vom face aceeasi "oferta" si pe SCUTERCLUB
  6. Nu vreau sa intru in dispute, eu va zic ce stiu... Legea spune ca ai dreptul sa circuli cu un scuter de 49 daca ai peste 16 ani si ai curs de legislatie rutiera absolvit. In acest fel se considera ca "ai carnet". Daca una dintre aceste doua conditii nu se respecta se considera ca circuli fara carnet.
  7. mie-mi place la nebunie sa le dau buletinul cand ma opresc... Si ei: "Pai, carnetul?" Eu ( cu un zamber cat China de mare pe fata): "Pai, de ce?! E de 50!".
  8. Ne-am inscris si noi pe SCUTERCLUB si cred ca ne vom inscrie si pe CSR (daca nu sunt reguli care interzic asta, nu cred ca ar trebui sa existe asa ceva, pana la urma interesul este acelasi...).
  9. Costy zice foarte bine, riscul este mare ca sa dai peste un politist care sa nu aiba chef sa te inteleaga, si atunci apar probleme. Iar o amenda penala pentru asa ceva iti aduce ponoase pentru intreaga viata. Mersul pe scuter/motor este intr-adevar o placere, dar merita sa-ti faci praf multi ani de viata pentru o plimbare? Si mai spun ceva... Ok, sa spunem ca daca ai casca si numar nu te opreste nimeni (cu toate ca nu e asa, pe mine ma opresc foarte des, cu toate ca sunt legal). Si hai sa spunem ca nu faci greseli si nu lovesti pe nimeni... Dar daca te accidenteaza cineva, ce faci? Ca-ti vor cere actele atunci si... oops!
  10. bykes.ro

    Delimitare

    Eu va raspund cu draga inima, trebuie avut in vedere faptul ca noi suntem doar un dealer, se poate ca in alte parti sa gasiti alte variante de raspuns... As putea sa stau si sa bat campii dar va raspund cat de sincer pot. Treaba functioneaza astfel: dealerul ia scuterul de la importator. Din momentul in care scuterul este vandut de la dealer catre end-user, toate problemele legate de acel scuter sunt ale dealerului. In cazul unei defectiuni el trebuie sa remedieze problema, importatorul furnizand doar piesele. Ce inseamna delimitare? In primul rand uzura mai mare... Uzura se manifesta intr-adevar mai mult la motor, care merge cu turatii mai mari, in alte regimuri de functionare. Din acest motiv piesele in miscare sunt in pericol sa cedeze mai repede. Si ce spuneti Dvs. este un adevar, nu ai nevoie de 6 cp ca sa mergi cu 45, dar haideti sa ne gandim in cat timp ar ajunge un scuter cu motor de 2cp la 45km/h... Am imbatrani de la un stop la altul... Si iar ar aparea uzura; intr-un anume regim functioneaza un motor de 2cp pentru a mentine viteza de 45 si altfel lucreaza unul de 6cp, cel din urma este "mai relaxat". Dupa capitolul motor, creste uzura si la alte subansamble, cum ar fi de ex., franele. Ok, placutele sunt consumabile dar in afara de ele mai exista multe piese la care cresterea puterii motorului s-ar resimti. Cutia CVT este si ea suprasolicitata in cazul delimitarii/tunarii scuterului, ea este gandita sa functioneze in anumiti parametri. Evacuarea functioneaza la temperaturi mai mari decat cele pentru care a fost construita... Si tot asa... Per ansamblu, scuterul vine cu niste specificatii indicate clar de producator, specificatii in care producatorul garanteaza functionarea fara probleme. Scuterul este testat dur in faza de productie, aceste specificatii sunt bazate pe studii de caz. Producatorul cunoaste limitele "utilajului" pe care il produce si atunci cere respectarea lor. Ajungand iar la dealer, ce inseamna o defectiune la un scuter? La noi, pentru ca nu-mi place sa vorbesc despre altii, inseamna cheltuieli... De la serviciul de pick-ul pe care il avem pentru zona Bucuresti si limitrofe (daca un client are orice probleme cu scuterul - defectiune tehnica, accident - noi mergem si luam scuterul pe cheltuiala noastra, si dupa reparatie il si ducem inapoi / pentru client serviciul este gratuit), si pana la reparatia propriu zisa, orice problema inseamna cheltuieli. Si avand in vedere ca delimitarea duce aproape intotdeauna la probleme, incercam sa respectam specificatiile producatorului astfel incat scuterele sa fie cat mai fiabile. Si inca ceva: daca scuterul se strica, nu conteaza circumstantele, clientul este nemultumit. Iar asta nu e bine deloc... In ceva cuvinte, cam asta ar fi ideea... Daca nu am fost destul de explicit spuneti-mi si mai detaliez. Seara buna!
  11. bykes.ro

    Delimitare

    E o idee buna. Si daca pe acest topic ar fi permisa postarea numai cu explicatii si fara off topic atunci chiar ar fi un topic folositor. Totusi, trebuie amintit faptul ca delimitarea duce la pierderea garantiei in cazul multor dealeri.
  12. Cred ca s-a referit la scutercenter.com... Daca despre ei este vorba, noi am comandat pentru clientii nostrii de mai multe ori accesorii de tuning si siguranta si au fost seriosi. Dureaza un pic livrarea (si e cam scumpa) dar marfa este de calitate iar ei sunt seriosi. Sper ca am fost de folos...
  13. WWW.BYKES.RO Buna seara! Suntem dealeri Kymco, Rieju si Hyosung. In urma unei discutii cu unul dintre adminii de aici (Thomas) am hotarat sa postam si noi anuntul cu privire la promotia pe care o avem in prezent: La un scuter Kymco Agility 50 primiti cadou doua casti de protectie (3 modele disponibile la promotie, doua variante deschise - fara barbie - si o casca integrala). In plus, pentru membrii MOTOCICLISM.RO promotia mai vine in plus si cu mansoane de ghidon after-market (3 variante pozibile (gri metalizat, albastru metalizat, negru). Multumim pentru interes! Cand vom avea alte promotii va vom anunta. @Thomas - ca sa nu te scarpini in cap, ma gandesc ca nu ti-am spus ce nick imi pun pe motociclism.ro, sunt eu, ala negru (sa vad daca te prinzi ) Mi-am dat seama ca nu am pus si datele de contact... Ne gasiti la TUNING CORNER (Str. Nicolae Culea nr. 23). mail: office@bykes.roSTERGE (daca vreti sa ne trimiteti un mail stergeti cuvantul "STERGE" care este lipit de adresa de mail, fac asta pentru a evita folosirea adresei de boti. tel.: 0724.25.22.23
×
×
  • Creează nouă...